AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
218Cevap
O resimde gorduklerim kizlarin iq seviyesi dusuktur 🙂. Karakterli kadin bulmak zor.
Çapkın oldukları için ve her dala konmayı biliyorlar.
bu kızları ip gibi sıraya dizip her birini tek tek...
Aptal kızlar g*tlerini kaldırıp kendilerini dünyanın en yakışıklı erkeği hissetirdiği için.
Akıllı geçinen bir arkadaş örneği
Etkileme konusunda tecrubeliler diye agızları laf yapar ama tecrubeli bir kadında kanmaz inanmaz
Tecrübeli kadinlarin yorumlarına bayiliyorum
İlgi gösteren kızlar da mal olduğu için çok da tın yani birbirilerini tamamlıyorlar
"yanında kız varsa kesin birşey vardır bunda ben de bir uğrayayım yanına"
Kadınlardan dolayı. En iyisi benim kiyasi yüzünden. Kadinlar diger kadinlardan daha onde olmak istedikleri icin o kisiyi kapip en iyisi benim rolune girmeye çalışıyorlar.
Adı üstünde, çapkın. Sosyal zekâsı, yetenekleri gelişmiş.
Ben gostermiyorum aptal miyim, gosteren ap*allar dusunsun.
Bunu en iyi cevaplıcak kişiler, çapkın erkeklere çok ilgi gösteren kişiler. Bu konuda yorumsuzum.
Şimdi yorumlarda öyle erkeklerle işim olmaz diyen kızlar olacak onlara inanmıyoruz okeeyyyy 😉
Kisi kendinden bilir. Demek ki sen de karaktersizsin. 😉
Ben kime karaktersiz dedim şimdi sen bana böyle hitap edio cephe alıyorsun , evet kişi kendinden bilir işi sen neden atladin hemen öyle bir durum oluşturmuyorsa sende 😉
Turkce ogren, okudugunu anla ve kendine gore anlama. Oyle erkeklerle isi olanlar karaktersizdir, ve sen de oylesin ki herkesi oyle zannediyorsun demek ki o yuzden dedim. Herkes sen degil.
Yooo bak ben öyle birşey yazmışmiyim oraya onu söyleyen sensin bir insana birşey anlatmadan önce kendin dediğini anla sonra konuş , bence okuduğunu sen anla bak hala sana hakaret etmiyorum sen alismissin senin gibi düşünmeyen insanlara hakaret etmeye biraz saygılı ol , OTUR SIFIR !!!
odun değil kızlarla konuşmayı biliyor soğukanlı kendine güvenini karşı cinsle iletişimi becerebilen tiplerdir
Cunku insan her zaman zoru istiyor. Elde etmeye çalışıyor. Çapkın erkeği de yola getirmek istiyor:)
Bayanlara hitap etmede tecrübe sahibi oldukları icin
Vasat adam vasat kadın vasat ilişki. Sonuçta kalite az bulanan bir şey 😉
O çocuğu olduğu için siz kadınlara dürüst olan yaramıyor ondan
kızlar boynuzlanmayi seviyor, alışlari kuvvetli ve cok genişler ;-) ;-) :-) !!!
Bazı kızlar o çapkın erkeği ehlileştiren kız olup hayatının kadını olmak istiyor bakın benim için değişti gibisinden diğer kızlardan farklı olmak yani
peki becerebiliyorlarmi sence?
Evet yakin arkadasim Şu an oyle biriyle evli ve cocuk tamamen ask adami oldu
Acaba kızlarmı aptal veya bizimki çokmu yetenekli 😀
kimsenin yapmaya cesaret edemediklerini günlük rutin işleriymiş gibi yapabildikleri için
Kızlar dedikodusuz bir hayat yaşayamadığı için. Çapkın erkek=dedikodu.
Zina Sevdikleri için özellikle bakireleri
Bunu söylemekten çekinmiyorum ve gizli olarak yazmiyorum sergideki tablo gibi açiğim
Ya zengindir ya da çok usta bir cinsellik hakkında herşeyi biliyordur
Kızlar genelde tavlanmak ve öpülmek isterler. Bundan dolayı
Çarpık erkekler ilgi gördüğü için Çapkınlar ve ilgi görme nedenleride para pul vb şeylerden dolayı
Ilgi görmiyor aslinda. Capkinlar ilgi dagitiyorlar. Ondan cok insan var etrafinda.
Tek başına çapkın yetmez çapkın ve paralı ise ilgi görür
Çapkın erkek değil de onun tatlı dili ilgi görür çünkü onlarda şeytan tüyü var
Bunu siz kadınlara sormalı... Sizce neden? Sen sever misin?
Gönül eğlemek durumu sadece erkeklere has bir durum olmadığı için.
Çok Çapkın Olduklarından :) Ve İşini İyi Bildiginden Dolayı
tecrübeden dolayı... öteki ne yapacağını keşfedene kadar çapkın olan orgazmın zirvesine çıkarır.
Belirli bir birikimi, deneyimi, özgüveni ve popüleriteyi elde edip kendi özgüvenine bir tuğla daha ekleme arzusudur o.
Adamda bişi var ki geliyolar bende gideyim diyodurlar
Ünlü teknik direktör Sarri'nin de dediği gibi "atak sürekliliği"
Çapkın erkekler genelde yakışıklı oluyo aslinda daha doğrusu yakışıklıliklarina güvenerek çapkın oluyorlar normal olarakta ilgi görüyorlar beyinsiz kızlarda hemen düşüyolar onlara işte
Bilmem herhalde okadarda onagore bayan vardır ben çapkınlık yapamadım için bilmem
Sen korkaksın hiç bulaşma yaklaşmazsın gerçek AŞKLA
Benim ilgimi çekmiyor şahsen özellikle öyle birisini istemiyorum ALLAH yazdıysa bozsun
Zenginse yakışıklı çapkın derler. Fakirse tecavüzcü sapık kıro derler. Böyle dünya.
Kuyruk sallayan cok olursa Erkekte okadar capkin olur. Bu isler tek tarafli olmaz.
Kızlar çok kıskanç ondan onda olan bende niye olmasin mantığı işte :d
Ağlıyıcam ya hiç sevenmim yok capkınlıkta yapmıyorum en son kötü olucam.
Vardır özel bir sebebi ya parası ya çenesi Ya da şeytan tüyü 🙄🤔
Çapkın erkek karşı cinsin tavrına bağlıdır. Kuyruk meselesi yani
Capkin degil paralı ve cok iyi işi olan erkekler onlar duzeltelim
Bunun nedenini kadınlar bilmiyorsa erkekler hiç bilmezler
Çapkın erkek aldatmaya dha müsaittir. Hiçbir kadında aldatılmak istemez. O yüzdn ilgi falan görmüyorlar yalan.
Çapkın değilim. Bir kişiye yer veririm hayatımda. Bulursam.
Çapkın insandan iyi bir aile babası olamaz.
Çapkın oldukları için.
Qadınlar daravından beyenildikleri için çabkın oluyorlar
Zuzuangel Türkçeyi hindistanda mı öğrendin? 😄
Men Azerbaycanlıyam 😊
Oooo azerbaycana selam ve sevgiler o zaman ❤️❤️❤️🇹🇷 🇦🇿😉
360 derece matematik sanatı...
180 derece 😄😄 @Sentinus1
O da olur...
Harbiden? Benim hiç ilgimi çekmiyor nedense. Hep efendi , ağır başlı erkekleri beğeniyorum
-zengin- capkin erkekler ilgi goruyor. Fakir olunca sapik, zengin olunca capkin oluyor nedense
Para böyle bir şey işte
@gençliğimizgidiyor aynen maalesef. Ben agir basli, karakterli, merhametli erkeklere bayiliyorum. Erkek dedigin agir basli, cesur, merhametli olucak. Capkin serefsizleri napiyim sonucta dimi.😊
Aynen öyle
Bence kadınlarla nasıl konuşması gerektiğini bildiği için 😎
Yavşaklık hoşlarına gidiyor şimdiki kızların. Ondan olabilir.
parası varsa, çapkın ilgi gören oluyor
parası yoksa, fakir abaza pç
Onlarla sevgili olmak ve onları kendine bağlamayı bir başarı olarka gören kadınlar yüzünden
Onlar sadece çapkın değil. Çok parası olan çapkın erkekler. Ben de çapkınım desem bunlar gibi hicbir kimse peşimden gelmez.
Kızlarda akıl olmadığı için kadınları anladıklarını düşünüyorlsr evet kadınları anlıyorlar. Ama kaç kadını ayni anda
Sonra erkeklerde efendi kalmamis diyor bizim kizlar ulan pis herifleri secip efendi kalmamis demek nedir