Çapkın erkekler neden daha çok ilgi görüyor, kadını çapkın erkeğe çeken nedir?

31 Mart 2026
Çapkın erkekler neden daha çok ilgi görüyor, kadını çapkın erkeğe çeken nedir?

31 Mart 2026
Gayet normal.
Sert konuşucam ama gerçekler.
Efendi erkekler çok saçma düşünüyorlar zeki değil çoğu. Misal bir kafede bir kızla tanışmayı kızı taciz etmek olarak görüp yaklaşmak istemiyolar. Ne alaka tacizle şimdi? Yani. Bu tip saçma fikirleri var.
İkincisi efendi erkekler hiç mi hiç atılgan değiller. Şunu yapayım, konuşmayı başlatayım, vs. Hiç biri bunlarda yok. Hep pasif gibi bekliyolar.
Üçüncüsü efendi erkeklerin tarzları duruşları yok. Maskülen değiller. Nereye çekersen oraya gidiyorlar. Kılıbık gibi yani.
Dördüncüsü çapkın erkekler oyunbaz, eğlenceli konuşur. Flörtte insan oyun ister, gelecek mevzusu değil.
Efendi erkekler evlilik çocuk gibi konulara hemen girip insanı daraltıyolar. Ciddileşiyolar. Boğuluyoruz.
Flört eğlence işidir ciddi müessese değil.
Tatlı dilli olmak çapkinlarin en büyük özelliği.
Efendilerde bu yok.
Erkekler nasıl ki tatlı dilli kadın ister , kadınlarda tatlı dilli erkek ister. Kıskanmayın.
Çünkü kadınların duymasını beklediği şeyleri söylüyor o tarz erkekler... ben Allahtan korkarım , birinin gönlüyle oynamak bana göre değil. Aşk , hisler karşılıklı olunca değerli olur. Duygusal anlamda bir şey hissetmıyorsam Mesafemi, sınırımı bozmam ki yanlıs hesaplar ıcıne girmesin kimse .
kadınlara gelince.. bunun etrafında çok kız var bu abaza değildir , bunda kadınların hoş bulduğu bir şey var diye düşünüp kendilerini kaptırıyorlar. Bilmiyorki saftirikler , aynı sözleri başka kadınlarada yazıyorlar.
Günün sonundq da burdq aldqtıldım diye soru açıyorlar..
Hepsine aynı cümleleri tekrarlıyor mesaj atıyorlar.🤣
Kendileri gibi olanları kandırırlar anca
Aynen
Teşekkürler
İhtimalle o erkek çapkın olduğu için değil cüzdanı dolu olduğu için ilgi görüyordur
Ağzı iyi laf yapıyor genelinin
Evet😀
Rica ederim
İlgi görüyorlar, çünkü ilgi gösteriyorlar. Bilirsin, çiçekler hep güneşe dönerler.
Güzel benzetme
😀👍
Cevap
46Cevap
Kadınlar kendini aldatmayı seven erkeklere ilgi duyar efendi gibi bir erkek istiyorum diyip heyecanlı ilişki arıyorlar.
Aslında öyle değil ama öyle denk geliyor. Bu calkinlar kendilerini çok iyi saklıyor
🥂
Kadınlar çünkü şerroo seviyor efendi erkekleri tercih etmiyorlar 😂
Haklı olabilirsin😅
Eee kadınlar istenmediğinin delisi olurmamış 😅 onu isteyen değer vereni görmezden geliyorlar
Off tamam tamam haklısın 😅
Seven yaranmıyor demek ki
Bazı kadınlar gerı zekali olduğu için çapkın erkeklere çekiliyor açıklaması bu kadar basit. çapkın erkeğin ağzı iyi laf yaptığı için kadın da bunu bir şey sanıyor, aa güçlü erkek bu beni korur kendini ezdirmez masaya yumruğunu vurur diyor. ama bilmiyor ki kadından kadına atlıyor kucaktan kucağa geziyor.
zaten aklı başında olgun bir kadının çapkın erkekle işi olmaz daha çok ergenlerin ya da kafası gelişmemiş kişiler çapkın erkek peşinde koşar ya da bunu çekici bulur
Aynen öyle
Onlar çok. ilgi gösteriyor gadası ondandır 🙃
Çapkın insan her an olayın içine düşebileceğini bildiği için kendine bakar. Şöyle düşün hani 20 lerde date çıakrsın ya, bu çapkın her gün dateleme olasılığı için aynı ozveriyle davranır. Dolayısıyla daha alımlıdır. Bir diğer sebebinin kadınlarda ki kıskançlık olduğunu düşünüyorum. Bir ortamda bir erkek 2 den fazla kız tarafından beğenilince diğer kadınlar hemen ''ulan bunu beğeniyorlarsa bildikleri bir şey vardır ya da bu adamda bazı numaralar vardır'' diye dilleriyle soylemese de içten içe bu adama rağbet gösterirler. Benim tecrübelerim bu şekilde...
Yaramaz erkekler ve kadinlar her zaman daha cok ilgi gorurler, cunku eglencelidirler, onlarla beraber olmak zevklidir, her yonden :) fakat gecmisten bu yana o erkek veya kadin tiplerinden duygusal olarak cogu kisinin agzi yandigi icin, insanlar bosluktayken veya zevk, eglence icin o tarz erkekleri tercih ederler. Sevmek veya aile kurmak icinde daha oturakli, ne istedigini bilen, incitme ihtimali az olan erkekleri tercih ederler.
Normal erkek laftan anlar, karşısındaki kadının sınırlarını bilir, aynı zamanda kendi sınırlarını da. Ama kadın milleti birazcık slak olsa gerek, dışından git dese, rahatsız oluyorum dese bile, içten içten ilgi hoşuna gidiyor ve bir zamandan sonra pes ediyor.. Ondan sonraki durumu biliyorsunuz.
Soru yanlış : sadakatsiz adamlara neden daha çok ilgi duyuyorsunuz? Sonra yine sadakatsizlikten şikayet ediyorsunuz !
Tamam öyle sorarım yarın
Bir yerde okumuştum.
Girişken , serseri tavırlı erkekleri kadınlar daha çekici bulur.
Çünkü onların daha güçlü ve eğlenceli olduğunu düşünüyorlar gibisinden şeyler yazıyordu.
Sanırım doğru bu
Capkin erkekleri sevenler sosyal iletişimi disardan bakınca güçlü sanılıyor ozguvenli sanılıyor ama değil ayrıca capkin erkekleri sevenlerin cogu kendiside capkin bir ruha sahip olmuş oluyor şahsen ben tiksiniyorum capkin kişilerden
Kadınlar genel olarak ne istediğini bilmediği için normal. Çapkın kadında aynı şekilde ilgi görür ve anlık zevkler alınınca herkes ortadan kaybolur.
Aslolan şey adam gibi ve o insanı ölümüne sevmek.
Tam olarak aynı değil ama bence benzer. Şöyle bir bence paylaştım az önce:
Erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da elde etme isteği var.. İlgi gören, çoğu kadınla beraber olan, heyecan ve aksiyonun bol olduğu, dizginleme çabası gibi sebeplerden ötürü..
Adamların işi kadınları etkilemek ve işlerinde profesyonel olanlar ilgi görüyor.
Herkesin rağbet ettiği şey ilgimi çekmez elma bile olsa
Hmm nasıl olmalı peki @Tuğbasirius
Karşı ile iletişim kanalları iyi çalıştığı o konuda şeytanlık iyi olduğundan olur diğerleri uyur öbürü saman altından su yürütür
Ağızları iyi laf yapıp kızlara nasıl davranmaları gerektiğini biliyorlar.
Kadınların ben bunu adam eder kendime bağlarım ütopyası ! 😅
Çapkınların ortak özellikleri karşısındaki kişinin zafiyetlerini iyi biliyor olmalarıdır.
Aksine çapkın erkeklere ilgim yok bile isteye soğuk yaparım iterim
Libidosu yüksek erkeklerin aurası yüksektir kadın bir erkeğin ona karşı ilgisiyse baştan çıkar.
Maymun tipli olsa bile o kadar onu arzulasınki içten içe kadın o gözlere bir değdi mi aklını kaybeder
Herkesin ilgi duyduğu, duyabileciği bir erkeği kendinde tutma isteği.
Ya soruyu bir kenara fırlattım bu gözlerin gerçek mi senin
Olmaz soruyu cevapla
Çapkın erkekler itici.
Çapkın değil yakışıklı bakımlı olanlar ilgi görüyor
Kadınlar aldatılıp devamlı affetmeyi çok sever tıpkı hep keko sevdikleri gibi ondan dolayı
Bazı insan eceline aşık olur derler
Celladına aşık olurmuş kadın.
Aynen öyle 👍😂 illaki gider ben acı çekicem der cahil insan mantıklı düşünmez zaten
Aşık insan mantıklı düşünmez 🤣
Aşkın gözü kördür ama o göz evlenince açılır merak etme 😂😂
Geç kalmadan açsınlar 🤣
Benimki evlendikten sonra açıldı 🤣😆
Yontamadın galiba sert kaya çıktı galiba🤣
Maalesef öyle 😂 onlar beni yonttu
Sonuçta kurtuldun ve Rabbim gönlüne göre yakışıklı katekter sahibi birini nasip etsin inşallah 🌸🎊🥂🧿❤️
Çok şükür 🙏 Amin canım inşallah teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim 🌸🩵🥰
Bir marifetleri var sanılıyor. O sularda çok yüzen biri olarak söylüyorum en sonunda bir ah alıyorlar hayatları dikiliyor
Belki kadınlar bi anlık şeyleri yaşamak için istiyorlardır
Deneyimden olabilir ya da herkesin elde etmek istediğini elde etmek için
Çünkü yüz vermiyorlar herkese
İşi hızlandırıyor olması olabilir.
Bence tam tersi
İkna kabiliyeti yüksek olduğu için çapkın
Referansları olduğu için
Doğal seleksiyon Allah bir şeytan tüyü vermiş iste
İletişimleri çok iyiyi olduğu için
İşte o da kızların tercihi
Çünkü kadın ruhu ilgiye sevgiye dayanamaz
Bizim piyasada ucuz malın alıcı çok olur ondan