+1 yılters mantık yürütüyorsunuz, çapkın olduğu için fazla kızla tanışıyor ve aslında ilgi görmüyor ilgiyi kendi kazanıyor. kızlar bu erkek çapkın hadi onla tanışalım demiyor yani sonuçta, çapkınlık bir yetenektir. her erkeğin yapabileceği türden basitte değil.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınların kendilerini üzen erkeklere tapma hastalığı olduğu için.
471 Yorumla
+1 yılne alaka ya ne ilgisi be onlara ilgi gösteren dişilerde salak 😂
60 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kadınların duymasını beklediği şeyleri söylüyorlar bence.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
216Cevap
Yok be kuzum kim demiş ilgi görüyor, ben sadece tavlayıp gönül eğleyip bırakmayı seviyorum çapkın erkekleri, tıpkı onların yaptığı gibi.
710 Yorumla- +1 yıl
Harikasin bebegim 😉👍
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer insan kalbine göre biri ile yaşar veya olur gadası
10 Yorumla
+1 yılEvrimsel psikoloji açısından yazalım:
Her kadın, bilinçaltında çocuk yapabileceği ve çocuğuna bakabileceği erkeklerden hoşlanır.
Çapkın erkek; talep gören, yani diğer kadınlar tarafından talep gördüğü için “kalitesi tescilli” erkek haline gelir, yani test edilip onaylanmıştır.
Hatta kadınların bilinçaltında sevgililerine ilgi gösterilmesi onların hoşuna gider, erkeği hala güçlü ve çekicidir, demek ki kadın doğru tercih yapmıştır. O erkeği elde tutmaya çalışır.
Ancak hep kapının önünde olan ve kadından başka kimsenin talep göstermediği erkek kime hoş gelir ki? Kadın da ilgisini kaybeder zaman zaman...
Hangi kadın bilinçaltında sünepe, başka kadınların ilgisini çekmeyen erkeği arzular ki? O mantık birlikteliği olur ama cinsellik yönünden zayıf olur ve heyecansız, keyifsiz bir evlilik/ilişki olur. İlişkiyi heyecanlandıran mücadele ve rekabettir. Başkaları tarafından istenen erkek kadına hep çekici gelecektir.
Kadınlar bu şekilde fizik ile beyin arasında gidip gelseler de genelde fizik baskın olur (en azından cinsellik açısından), veya sonradan çocuklara uzun süre bakıp peşlerinde olabilecek erkeği tercih ederler ama içlerinin asıl gittiği erkekler fizik olarak çekici olan, iyi döllere sahip, başka kadınlar tarafından arzulanan (çapkın) erkeklerdir. zenginler de çocuklara iyi gelecek sağlayacakları için kadınların bilinçaltlarında çekici bulunurlar. Kombinasyonda ikisi de mevcutsa (hem zengin hem çekici) zaten o adamlar bütün kadınları etkilerler ve hepsi çekici gelir.
At hırsızı tipli olup serseri olanlar ise kadınların beyninde 200.000 yıl önce biz tam evrimleşmemişken olan durumlara bir atıf niteliğindedir. Doğada herkesle kavga edip, asıp keserek, kadına sert davranarak erkeksi gözüken tipler var, bunlardan bazı kadınlar hoşlansa bu erkeklerin çekicilik ömürlerinin kısa olduğunu düşünüyorum 10.000 seneye kadınlar bunları istememeye başlar.
Özetle arkadaşım veya çapkın erkek çekicidir çünkü “istenen” erkektir, kadın da erkeğinin her daim istendiğini bilmek ister.31 Yorumla- +1 yıl
Son paragraftaki arkadaşım telefon klavyesi yüzünden yanlış olmuş, “aranan” olacaktı...
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Capkin erkegi sadece capkin kiz cekici bulur.. bir de ikincil istisna.. capkin adam demek popi adam demektir.. abaza olmayan.. kadinlar kolunda kadin olan adamlari daha vekivi bulabiliyor bazen.. psikoloji de.. ben bu kafindan daha iyiyim neden kolunda o var.. veya kolunda o varken kendime ilgiyi cekebilir miyim.. kadinlar arasi ustun gelme yarisi gibi.. bir nevi kendi halinde bir kizcagizin dunyaca unlu bir aktor icin çildirmasi gibi.. popularitenin ve aç olmamasinin verdigi bir cekicilik.. tehlike.. risk.. hepsi insan psikolojisi.. genellikle genc yaslarda yogundur bu.. klasik , kadinlar serseri erkeklere asik olup onlar icin , iyi efendi erkeklerin omzunda aglar klisesinin baska bir turu.. suclamiyorum kimseyi veya yargilamiyorum. Ama bir handikapi var.. mutluluk terimi anlamini degistiriyor kadinlar boyle adamlarin pesinden gittikce. Bu tip adamlar pek onemsemezler cevrelerindeki kadinlari. Asiri rahat ve ozguvenlidirler. Umursamaz davranirlar.. kadinlar zamanla en ufak ve onemsiz bir jesti mutluluk zannetmeye baslar ve erkeklerin tumunun boyle oldugunu.. bilmezler ki gercek mutluluk , iyi ve efendi erkegin yaninda kendini prenses gibi hissetmektir.. karsilarinda heyecandan eli ayagi dolasan ve kekeleyen bir erkegi sıkıcı bulur burun buker ama kendisine asla gercekten deger vermeyecek , cevresi kafin dolu capkin bir adama hayranlik besler olurlar.. mutlulukla capkinlik ters koselerdir.. ama insanız iste.. populer olani seviyoruz.. cebimizde / yanibasimizdaki kir ciceklerini cigneyip geciyoruz , omru bir gun olan gosterisli bir kelebegin pesinden giderken..
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu tip adamlar ve bu tip adamlarin yanında olan kadınlar genellikle sevgi, aşk, beğeni, bağlılık gibi kavramlar ile haraket etmez.. Maddiyat öncelikli hayatlar.. Karşılık beden kullanımı ve bunun ticarete dokulmus hali.. İnsan pazarından et parçası seçmek gibi.. Param var e bu paraya da talep varsa istediğimi alır kullanır atarım diyen ve aynı düşünceye sahip kadınlar topluluğu.. Yani insan mı insan kadın veya erkek boş yasamlar.. Çünkü his yok, ruh yok, duygular yok.. Yani bir kadın bir adamın capkin olduğunu bilmesine rağmen onun yanındaysa ya acı çekmesini seviyordur, ya parasını seviyordur, ya da ruhunu kaymetmis ağır cinsel sapiktir..
20 Yorumla
+1 yılÇapkınlar genelde tatlı dilli oluyorlar kadınlar tatlı dili sever ayrıca merhametli görünürler merhamet te erkeğe yakışan en güzel duygu olduğuna göre cazibeleri çoğalıyor dikkat etmek lazım
51 YorumlaAkıl yok ki çoğunda, neden şaşırdın? Ve kadına gelince;zaten gününü gün etmek anı yaşamak isteyen kadına istediği her şeyi verir çapkın erkek. Yedirir, içirir, gezdirir, hediyeler, hayalker, pakavralar, eğlence ve sabahlara kasar doyumsuz seks ve sınırsız harcama. Bağlılık yok, hesap soran yok. Daha sayayım mı?
20 Yorumla
+1 yılKadınların gözünde erdem kıymetsiz sadakat anlamsız efendilik saçmadır. Onlar için picler nimet serseriler kıymet demektir. Tarih boyunca kadınlar güce tapae pice yavşar kasa sırnaşır lükse boşalır. Efendi adama düşman olan kadın ırkı kötü çocuklara geyşadır. Böyle gelmiş böyle gidecek kadın ırkı dünyayı insanlığa zindan edecek. Efendi erkeğe aşk aramak saçmalık, iyi adamın kaderi çaresiz yalnızlık. 😊🖒 Allah herkesi mutlu mesut sağlık huzurlu eylesin.
20 YorumlaSorun Erkekte Değil Ki Kadında Çapkın Erkekler Genelde Zengin Olur Doyumsuz Olur Ve Paragöz Kadınların Gozude Hep Paralı Erkeklerde olduğu İçin Capkinlarda Olur Soruyu Yanlış Sormussun Bence Kadınlar Neden Evli ya da Flört eden Birine İlgi Gösterir Diye Sorman Gerekiyordu
10 YorumlaÇapkınlık büyük bir meziyet çapkın olan kadınları en ince ayrıntısına kadar çözümüş demektir. Bilmem kaç yıllık esnafın müşteriyi dükkandan boş cikartmaması gibi. Yani ne kadar çapkın o kadar esnaf adam yolunu yordamını iyi biliyor. Kendine çekmeyi iyi biliyor.
10 Yorumla
+1 yılBence ilgi manyağı olan kızlar, gerçek olmayan fakat onların duymak istediği her tatli sözü söyleyen , hep bı ilgiliymiş modunda olan hafif tipli ve parası olan erkeklere hemen tav olur,
düşer. Bunlar bitince kızlar başlar aglamaya, çünkü o yalan olan masal bitmiştir. Efendi erkekler yapsa aynısını abaza der hemcinslerim. Tabii bu bütün kızlar için aynı değil. Ne istediğini bilen zeki kızlarda var. Heh işte onlar Çapkınlar düşmüşler, zekiler çünkü 😉40 Yorumla
+1 yılÇapkın erkeğe çapkın kadın denk geldiği için kesinlikle. Normal standartlarda ki insanlar çapkın kişilerden uzak dururlar. Keyifli geceler.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. bilmiyorum ama benim ilgimi asla çekemezler en sevmediğim karşı cins özelliği kesinlikle çapkın olmasıdır arkadaş grubumda bile öyle insanları barındırmam ben varken ya da yanında bir kız varken gözleriyle sağa sola bakıp yiyicilerden hoşlanmam benim sevgilim olmasına gerek yok yani normal arkadaşım bile olsa sevmiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
para çapkinlarda güzelim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çünkü elinde tutamayacağını bildiğin ve kaybetme korkusu ile yaşadığın şey seni daha çok çeker. Efendi adam zaten ceptedir, kaybetme korkusu yaşamazsın. Bu yüzden iyi adamlar hiçbir zaman kötüler kadar ilgi görmez.
50 Yorumla
+1 yılÇünkü çapkın ve her kadını beğendiği için , diğer erkekler prenses bekliyor 1 kere evlendiği için en güzel kız benim olsun diye seçici davranıyor sanki lüks bir hayat yaşatacak. Çapkın erkeklerde o yok. Her kız güzel onun için ve her kıza övgü yagdirabiliyor
10 YorumlaBen efendi seviyorum. Ama çapkın erkekler seni nereden vuracağını çok iyi biliyor onun size aşık olduğunu zannedip ağına düşebilirsiniz kolayca bu da insanları kadınlar çapkın erkek mi seviyor diye algılamaya yöneltir.
40 Yorumla
+1 yılbende çapkınım ama tam tersi oluyuor şans işte :D :D
10 Yorumla
+1 yılBen çapkınım ama kadınlar bana ilgi göstersin diye çapkın değilim. Kadınların ne düşündüğü umurumda değil, kadınları neyi sevip, neyi sevmeyeceğine göre yaşamam. Ben doğal davranırım, neysem oyum. Kadınlar kendileri geliyorlar zaten. :D
20 Yorumla
+1 yılBoş insan çok o yüzden.
120 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlar öncelikle çapkın kime denir onu öğrenelim
Çapkın : erkek zenginse çapkın , fakirsede abazadır
Burda kadinlara çekici gelen
ilgilisini çeken çapkinligi değil adamin parasidir. Paylaştiğın görseldeki dedemizin parasi olmasa hangi kız yaninda durur ve bunun gibi bircok örnek var dunyada.10 YorumlaGüzel bir kız görürsen bakarsın o ayrı birşey ama iki gün bu kızla geçineyim bir hafta öbür kızla geçineyim bunu akılları sıra kibar bir isimle çapkın diyorlar çok ayıp birşey karaktersizliktir madamlıktır tabiri caizse şerefsizliktir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. cunku ne yapacagini cok iyi biliyor. tecrubeli insanlar, ama benim gbi her cicekten bal almak yerine tek esliligi tercih eden adamlar, daha dogrusu saplar, tecrubesiz oldugumuz icin kimse bakmaz bize.. daha dogrusu baktiramayiz..
10 Yorumla
+1 yılÇok geniş kapsamlı bir konu bu ve herkes aynı değil sonuçta. Herkesin isteği farklı. Kimi dile aşık olur kimi zekaya kimi de tipe. İllaki aklı başında kızlar da var. Çapkın diye tabir edilen erkeklerde kendileri gibilerini bulurlar zaten.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı. Bence ilgi görmüyor sadece daha kaliteli bir erkeği hak etmeyen kadınlar onların etrafımda toplanıyor.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. En sevmediğim erkek tipi.
80 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılİlgim olduğunu söyleyemem görünce kaçarım. Ama yabancı bir ülkede doğsaydım Dan Brizan'ın grubunda olmak isterdim 😂😂
31 Yorumla O kadar çok kadının içinde tek olmak istiyorlar. Bak dünyadaki bütün güzel kadınları bıraktı beni sevdi beni tercih etti. Bu kafadalar. Allaha şükür ben değilim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Çapkınlık herkesin harcı değildir, yakisiklilikla çapkın olunmaz. Çapkın erkek zeki olur, esprili olur, kadın ruhundan anlar. Her kadının istediği şeyleri söyler ve mutlu etmeyi iyi bilir.
10 Yorumla
+1 yılÇoğu yakışıklı, karizmatik, etkileyici, çekici ve zengin oluyor. Tamam hepsi olmasa da bu özelliklerden biri oluyor muhakkak. Kadın dilinden anlıyorlar bir de.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü çapkın erkeklerin çevresi geniştir yakışıklı erkek doludur. Ve birazda parası oldugu içindir
45 Yorumla- +1 yıl
Yakın takibimdesin
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Bilmiyorum belli bir nedeni yok aslında his diyelim
- +1 yıl
Hahaha neden
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÖz güvenlerinden dolayı çekici görünebiliyorlar tabii çapkınlıkla yavşaklığı karıştırmazlarsa.
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. onlar çapkın değil zengin.. erkekler aynı şeyi yapıyor, para olunca kabul görüyorlar, övülüyorlar adı çapkın oluyor, fakir olup yapınca adı abazan, tacizci falan oluyor.. .
10 YorumlaÇapkın Erkek demek kadınlarla iletişime geçmekte utanmayan , kadınlar konusunda başarılı erkek demek. Başarılı insanın neden başarılı olduğunu soruyorsan eğer , cevam belli. Azim! :)
10 Yorumla
+1 yılKadınlardaki elde etme içgüdüsünden kaynaklı. Herkesin istediği adami ben elde etmeliyim mantığı var. Evli erkeklere bile ilginin sebebi bu.
20 Yorumla
+1 yılKadın olarak size sormak lazım. Neden düzgününü değil de, kıçı başı ayrı oynayanları tercih ediyorsunuz? :D
20 YorumlaBuna paranın vermiş olduğu özgüven ve kadınlardan paraya tapanların isteklerinin ortak noktada buluşması diyelim mı?
20 YorumlaÇunki çapkın erkek bakımlı dır
Çunki çapkın erkek nerde ne diyeceğini bilir.
Çunki çapkın erkek zekidir.
Çunki çapkın erkek kadın ruhundan anlar.
Çapkın erkek karşıdaki insan ne duymak istiyorsa onu söyler.10 YorumlaDoğru cevap şöyle;
Çapkın erkeklere genelde parali ve havali olur. Kız onla birlikte olmak ister çünkü onu dizginlestirebilecegine inanır. Dizginlestirirse onundur yapamaz ise kaybetmistir. Hemen hemen Tüm kızların yaptığı ama bilmedigi teori :)10 Yorumla
+1 yılÇünkü onlar kızlara yaklaşmanın nasıl davranması gerektiğinin kitabını yazmışlardır zeki kadınlarında ilgisini çekeceğini düşünmüyorum ayrıca;)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılçapkın erkekler değil o özgüveni yüksek olan erkek denir ona aldırmaz o burnundan tuy yoluna bakar gidenlere selam çakar sadece
30 Yorumla Çapkın erkekler çapkın olabilecek yeteneğe ve bakıma sahip oldukları için ilgi görürler. Zannedilen gibi çapkın hareketlerinden dolayı değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Bir görüşe göre kadınlara hitap etmeyi bildikleri için diyebiliriz. Diğer görüşe göre doğruluğu kanıtlanmış böyle bir tez yok. Çapkın erkek popülerdir diye birşey yok.
10 Yorumla
+1 yılBence ilgi gördükleri için çapkınlaşıyorlar. Bu kızlar beni beğeniyosa niye biriyle yetiniyim kafasına giriyolar hemen
10 Yorumla
+1 yılBir insan neden çapkın olur? Çok ilgi gördüğü için. Neden çok ilgi görür? Yakışıklı olduğu için. Yani sorun kendini cevaplıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Onlar çapkın degil zengin parası bol. İlgilenen kızlar da onunla degil parasıyla ilgileniyor. Bilmem anlatabildim mi
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şeyi benimseyememis, duruşa sahip olamamış insan yığınları çapkın erkeklerin yanında kendilerine aidiyetlik imajı yaratmaya çalışıyor
10 Yorumla
+1 yılBir çok kadının ilgi odağı olduğu için, diğer kadınlarda ki güdüyü aktif ediyor. o güdü de kadına şöyle diyor bu kadar kadın unda bir şey buluyorsa bu zibidide kesin bir şey vardır.
10 Yorumla
+1 yılEtrafinda birkac kiz gorulunce diger kizlarda bu herif kesin zengindir diye dusunerek sirnasiyorlar iste
10 YorumlaÇapkın erkekler paralı olur aynı zamanda parasını yemek için ilgi gösteriyorlar o yüzden çok ilgi görüyor.
10 Yorumla
+1 yılbir noktadan sonra bu kadar kadınla birlikte oluyorsa kesin bir numarası vardır diye düşünülmesinden :)
10 YorumlaBelkide doğru tarafı görmüyordur kadınlar.. bir kadının görüşü ile soruyorsan bunu siz kadınlarsınız sebebi..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında kadının ruhundan anlıyorlar. İkinci neden de, hani internette çok tıklanan ve beğeniler ürünler oluyor ya ilk cezbeden onun gibi bir şeyler işte 😀
20 Yorumla
+1 yılhem cinslerimizin bir kısmı canım oldukları için olabilir mi?
21 Yorumla
+1 yılkadınlar kendilerini değersiz hissettirenleri seviyorda ondan.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılBen sevmiyorum öyle tipleri ama sevenler var kizlar kendini üzen ağlatan tiplere bayılıyorlar
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı.
+1 yılSürü psikolojisi.
"Onlardan neyim eksik."
"Onlar gidiyorsa vardır bir sebebi"20 Yorumla
+1 yılDışarıdan özgüvenli olarak biliniyoruz xjxnxjxjcjdj
20 Yorumlaİşin mantığını kavramış nasıle etkileyeceğini iyi biliyor demek..
21 Yorumla- +1 yıl
Sonunda mantikli cevap veren bir kiz.
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü kadınların kendilerini en çok üzecek insanı bulma gibi bir huyu var o yüzden
20 Yorumla Çapkın erkekler yaa zegin ya da tipi vardır hatta genelde ikisi bir arada olur ve yalanı kızları nasıl kandırcaklarını bilir her kıza ayrı ayrı ve o kadar güzel davranır sen farklısın derki kızlarda inanmak ister ve inanır ama erkek yalan söyler 🤷
30 Yorumla- Devamını Gör (261)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat