Ülkemizde erkeklerin güvenilirliği daha düşük. Kızların ise entelektüellik seviyeleri. Oturup ciddi bir şeyler konuşabileceğim kaliteli espri anlayışı olan kız çok az malesef. Hem güvenilir, hem güzel, hem de zeki olsun dedin mi olasılık % 3 😊
Guzellik derken hangisinden kastediyorsun? Zeki neye gore zeki? Guven hangi duruma gore? Bana bunlarin cevabini ver bende sana yorum yapayim duz yazip gecmissin duz mantik
Güven verebilen her zaman karşısında güvenilir kızı görebilir, ilgili ve anlayışlı adamlar ise her zaman zeki ve güzeli bulabilir. Herşeyi karşı taraftan aramayın, ilk önce kendinizde arayın 😉
İnsan kendine yalan atamazsın önce insan kendine güvenir Sonra başkasına güvenir de ona güvenmek ister Çünkü insan kendine güvenmiyorsa yolda bile yürümez yürüyemez
Egosuz kız bulmak zor Ülkede en paçoz bile kendini bir halt sanıyor güzel ülkemde. Bence Başkanımız ıvır zıvır ithal etceğine Karı ithal etsin çok yalnızız bıktık trip yemekten Sesimizi duy başkanım
Zeki olayını geçin hayatımda hiç akıllı kadın görmedim güzellik dersen çirkin kadın yoktur az votka vardır. Güven konusuna gelince tüm anneler melektir bütün kadınlar şeytan
Bence ikisi de yok güzel Herkes yalan atanı seviyorsun Ben evlenelim diyorum Onlar evlenelim diyor Ben Avrupa diyorum Onlar basit basit yerler sayıyor Kimin etrafında güveneceğim seveceği bir kız yok Kimin etrafında da erkek yok Leyla'yı batıya koymuşlar mecnun'u doğuya araki bulasın
En İyi Cevaplar