Güzellik & Bakım Kızlar, Türkiye'de güzel kız bulmak neden zor? Furrki45 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Abazalar yüzünden bulmak zor. Egolu çünkü Güncellemeler1 yıl Xnxnxxbxbxbbx Kızlar, Türkiye'de güzel kız bulmak neden zor? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Abi sana bu kadar soru sorma hakkını kim veriyor dkdjdj günde en az 10 soru soruyorsun 0 3 Yorumla Furrki45 1 yıl Yoo 3 soru soruyom. Soruma cevap verir miisn? Abi deme lazım olur Yorumla Balbiri 1 yıl Yok abi sağ ol kalsın djdkdk Yorumla Furrki45 1 yıl Neden. Yakışıklı bulmadım mi beni? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Güzel kızlar egosundan değil senin pkklı bi teröriste benzemenden sana bakmıyor mk hgshahaha tipe bak 0 1 Yorumla Furrki45 1 yıl Hadi ordan TC kezbani. İstesem sana cakarim.. sesim güzel diye kızlara caktim Yorumla
portakallll-prensess Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Abi güzelliğe değil karaktere bak 1 2 Yorumla Furrki45 1 yıl Ben güzelliğe bakjyom Yorumla portakallll-prensess 1 yıl İyi bakmaya devam et o zaman Yorumla
meralmaral Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 90% 1 yıl Sorana bak çay demle 0 3 Yorumla Furrki45 1 yıl Ne varmış. İstesem burdan kaç tane kıza cakarim Yorumla meralmaral 1 yıl Çakmak? Senin gibi basit bir erkekle konuşan kızın aklı yoktur zaten. Yorumla Furrki45 1 yıl Çakış önemli. Burdan kızlara çakmak zaten derdim.. ama güzel kız istiyorum Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Abi sana bu kadar soru sorma hakkını kim veriyor dkdjdj günde en az 10 soru soruyorsun
Yoo 3 soru soruyom. Soruma cevap verir miisn? Abi deme lazım olur
Yok abi sağ ol kalsın djdkdk
Neden. Yakışıklı bulmadım mi beni?
Güzel kızlar egosundan değil senin pkklı bi teröriste benzemenden sana bakmıyor mk hgshahaha tipe bak
Hadi ordan TC kezbani. İstesem sana cakarim.. sesim güzel diye kızlara caktim
Abi güzelliğe değil karaktere bak
Ben güzelliğe bakjyom
İyi bakmaya devam et o zaman
Sorana bak çay demle
Ne varmış. İstesem burdan kaç tane kıza cakarim
Çakmak? Senin gibi basit bir erkekle konuşan kızın aklı yoktur zaten.
Çakış önemli. Burdan kızlara çakmak zaten derdim.. ama güzel kız istiyorum