Sevgiliyken kişisel bakımına son derece önem gösteren eşiniz evlendikten sonra kendine bakmaya tamamen bıraksa ona nasıl bir yaklaşımda bulunursunuz? Bu işin sonu boşanmaya kadar gider mi?
Kişisel bakımına özen göstermeyen bir eşe ne kadar tahammül edebilirsiniz?
Bu hiç hoş bir durum değil. . erkek ve kadın bakımlı olmalı. . hem kendisine hemde eşine olan saygısından bunu yapmalı. . Spor yapan çiftlerse devam etmeliler mesela.. Birbirlerini her zaman bakımlı hoş görmek harika birşey çiftler icin..
Eşler evlendikten sonrada karşısındaki kişiyi tahrik edebilmelidir. Örneğin evlendim diyip göbek bağlamak yerine. spor yapmalı yediğine içmesine vede giyimine herşeyine dikkat etmelidir. Erkek ve bayanların en büyük hataları budur. Karşındaki patner eşin sana herzaman çekici gelmelidir. Çekiciliği kaybeden bir birliktelikte. Taraflar heyecan , sıcaklık ve ilgi arama arayışına girer. Buda aslında çok normal. Normal olmasının sebebi insanın ilgi ve alaka beklentisinin hiç bir zaman bitmemesidir. Anormal olan ise tarafların herşeyi monoton hale getirip sonun başlangıcına start verdikleridir.
Bunu evlenmeden önce konuşmak daha doğru olmaz mı neden herşeyi evlenmeden önce değilde evlendikten sonra konuşursunuz. Evlilik hangi problemi çözüyor bu acele nedir anlayamadım
o yüzden evlenmeden önce yaklaşık 5-6 ay aynı evde yaşayıp eşimizin nasıl biri olduğunu anladıktan sonra evlenilmeli yoksa evlendikten sonra şoka uğrayıp hemen boşanıyor çiftler
İki tarafta bakımlı olmalı diye düşünüyorum fakat hemen boşanmazdım uzlaşmaya çalışırdım baktım olmuyor o zaman böyle devam ederse bitiririm derdim o da tamam düzelticem kendimi derse tamam o zaman devam edelim derdim.
En İyi Cevaplar