en fazla 1 ay. Kendine bakmayan, bana da değer vermez bence.

en fazla 1 ay. Kendine bakmayan, bana da değer vermez bence.

Yok ya ben anında soğurum. El yüz maskesi yapmayan birinden bahsetmiyorum. Dişlerini önemsemeyen, saç temizliğine önem göstermeyen, tırnakları kocaman olan, kıyafetlerinde ve ayakkabılarında pislik bulunan insandan saniyesinde soğuyorum. Ayakkabısı giydiği gün pislenmiş olabilir, ona lafım yok. Ama günlerce silinmeyen, temizlenmeyen ayakkabı belli olur. Ben böyle şeylere tahammül edemem. 😬
hem klozette hem de alaturka tuvalette ayakta iş*yip etrafa idrar sıçrattığı ve dişlerini fırçalama alışkanlığı olmadığı için kendisinden fazlasıyla soğuyup ayrıldığım, beni çok seven bi sevgilim vardı. partnerinize bu gibi tiksindirici şeyler yaparsanız sizden soğuması kaçınılmazdır
Eski sevgilime sakal seviyorum demiştim ve yanıma geldiğinde saç sakal birbirine girmişti mağara adamı gibiydi kıyafetleri düzgün değildi olmamıştı üstüne ve ben o buluşmadan sonra yavaş yavaş soğudum şu sn ayrıyım artı ağzı kokuyordu dişlerini bile fırçalamamıştı 🤢🤢
Cevap
2Cevap
Katlanamam
Bakımdan kasıt nedir yani her gün yüzüne bir sürü krem losyon falan surmekse bende baya bakımsız biriyim demektir o zaman sorun olmaz
Kendine bakmayan biri hayatı takmayan, hayatı ve kişileri önemsemeyen biridir bu kişiyle de hayat zor geçer
Ben bakıyorsam ve benden bekleniliyorsa bende beklerim karşı taraftan.
Katlanmamki. Kendine değer verip bakmayan bana mı değer verecek.
Onu bunu bırakınca bu fotoğraflardaki kişinin buluşma geldiğinde yüzünü yıkamaması ve özensiz olması. Ya o fotoğraftaki gibi gel işte
Anında soğurum
1 ay
Temiz olcak katlanmam
Hiiç katlanamam ya uzaklaşırım.
Katlanamam
Hiç katlanamam
Katlanamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?