MADDİ DURUMA UYGUN BİR DİYET LİSTESİ ARIYORUM + SPOR DÜZENİ

-Merhaba arkadaşlar;

// Maddi duruma uygun bir diyet listesi arıyorum. Ama ne yazık ki şuana kadar karşıma çıkmadı. Öğle ya da akşam öğünlerin de mutlaka her birinde bir ettir meyvadır var. Yanlış anlaşılmasın evde oluyor evet ama haftanın 7 tam günü değil. Diyet listesinde diyor sabah kahvaltıyı yapın öğlen meyve yiyin akşam kuru baklagil vs… Anlatmaya çalıştığım her zaman evde et veya meyva türü olmuyor.

Bana maddi duruma uygun diyet listesi önerir misiniz…

// Ve ben 1.63 boyunda 73 kiloyum. Akşam 7’den sonra bir şey yememeye başladım dikkat ediyorum 3,4 gündür böyle yapmaya başladım ama. Akşam 7 civarı da 1 saat yürüyorum. Kimisi diyor yürümek sadece vücudu zinde tutar zayıflatmaz ve koşarsan sadece vucüdunda ki suyu atarsın diyor. :/ Ama ne yazık ki bulunduğum yerde spor salonu yok, vardı kapandı. Elimden gelen Şu an için yürümek…

Belki 2,3 aya koşu bandı ya da bisiklet alıp evde sporu mu yapabilirim.

Peki bu kiloyla nasıl bir spor düzeni uygulamalıyım?

Gerçekten spordan, diyetten vs. anlayanlar yardımcı olabilirler mi… Diğerleri yani konuda bilgisi olmayanlar bir şeyler söyleyince kafam karışıyor yaptığım diyet sporda boşa gidiyor. :/

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar… 2 ayda göbek ve popo/basenlerim gidecek halde kilo verebilir miyim?

Teşekkürler…

MADDİ DURUMA UYGUN BİR DİYET LİSTESİ ARIYORUM + SPOR DÜZENİ