Türkiye'nin en çok izlenen videosu biliyorsunuz balıkesirin çılgın eşekleriydi 82 milyon şuan. Dün akşamki beyaz showda İrem Derici: birtek videoyu geçemedim balıkesirin çılgın eşekleri onuda yakında geçicem demişti. Kalbimin tek sahibine klibi ise 76 milyon izlenmiş ve bugün sabah balıkesirin çılgın eşekleri youtubedan kaldırılmış bunun üzerine irem derici kaldırttı diye söylenmeye başlamış herkes, inciciler başta olmak üzere twitterda #BalıkesirinÇılgınEşeklerineDokunma diye dünya gndeminde tt olmuş ve video geri yüklenmiş.. İrem derici videoyu geçmesin diye inciciler videoyu kasmaya başlamış ve irem dericinin şarkısına disslike yağdırmaya küfür etmeye başlamış. Şöyle bakıyorumda ülkedeki gündeme bak ne kadar boş şeylerle uğraşıyoruz mk ya :D sosyal medyanın bu kadar gelişmesi çok kötü oldu bence ergenler gündemi değiştirebilecek duruma geldi artık ülkede. Ben video kaldırıldı diye sevinmiştim dünyaya rezil oluyoruz diye millet kampanya bile başlatmış tekrar yüklemek için cinsel açlığın afrikasıdır türkiye diye boşuna dememişler :D Siz ne düşünüyorsunuz bu olay hakkında?
Cevabın nedir?
+1 yılBen şahsen bir bayan olarak öyle bir sanatçıdan bu tür bir benzetme duymayi yakıştıramadim milyonların önünde öyle laf etmesi tuhafıma gitmişti videoyu izlemek istedim anam o da ne yarısı gelmeden kapattım midem kaldırmadi. Neymiş irem derici kaldırdı ulan o karı o kadar mal mı hem reklamını yapsın hem kaldirtsın. Bizim millet bu işte yarın birgün taksimde bir kalabalık " o eşekler buraya gelecek yoksa gitmiyoruz bir yere " derlerse vala hiç şaşırmam polemik yaratmak bizim ruhumuzda var. E video yüklendi diyelim ne olacak izleyerek elinize ne geçiyor illa bizim dediğimiz olacak o video buraya gelecek ulan yoksa irem dericiyi yok ederiz :-D ulan varya hunharca gülüyorum bu durumlara Türk toplumu tuhaf :-)
22 Yorumla
Soran+1 yılkadın kıyaslamadıki zaten kendisiyle türkiyede o videodan sonra 2. en çok izlenen video onun oda o videoyu geçeceğini söyledi halkada malzeme çıktı işte makara yapmak için :D
- +1 yıl
Halk da malzeme arıyordu zati :-)
En İyi Cevaplar
+1 yılRezil olduk. Başka ne denir ki hayvanların çiftleştikleri videoyu youtube'de paylaşmak bana gereksiz geliyor. Hani anlarım espri için ama kalkıpta sırf bu video için İrem derici 'ye hakaretler falan bunları çok çocukça buluyorum. Kendinize gelin.
22 Yorumla
Soran+1 yılAğzı olan konuşuyor işte ne yapacaksın ayarsız :D
irem bu millet eşşeklere hasret ne yapalım kusura bakma güzel bir sese değil iyi bir yeteneğe hasret değil bu millet böyle işte ne yapacan belki sen orda makara yaptın ama o makaranda ima arayan gerizekali bir toplumuz işte :D türkiye burası irem abla türkiyede kalırsan biyere varamazsın bak Tuıba Büyüküstüne kadın yıllarca türkiyede yaşadı anca orta doğuya yetti kadın parise gitti amerika az geldi :D bu ülke böyle ülkedeyken kıymetin bilinmez ülkenin dışına çıkarsan vatan haini olursun gidersin bir emmy ödüllerine finale kalırsın türkiyenin gündeminde baş tacı olursun :D
08 Yorumla
Soran+1 yıltuba büyüküstün türkiyede yaşadı orta doğuya yetti derken anca ortadoğuda mı tanında demeye getirdin :D hollywoodluk yetenekmi yani :D
Soran+1 yılmesut özilde öyle türkiyeyi seçseeydi şu an bulunduğu yerlerde olamazdı :D
Soran+1 yılo değilde adam gençken gelmek istemiş takıma fatih terim almamış sonra almanyayı seçtikten sonrada baktılar yıldız oldu çağırmışlar :D
inci sözlük yazarlarına ergen diyen ki kendisi zekasıyla bunu belli ediyor bu ülkeyi sesine effect verip kıçını reklam ile prim yapan temsil edeceğine eşekler temsil etsin daha iyi, sözlüğe alınmayan 3-5 velet twitter'de inciciyim diyip eşek muhabbedi etti diye burada kçını yırtmana gerek yok bu ülke senin gibi tartışma yaratan ergenlerle uraşacak kadar da geri zekalı değil sen daha babanın tşaklarındayken dünya inci sözlüğü taklit ediyodu yani skm kadar aklınla burada farkındalık yaratmaya çalışma mk veled-i zinası...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
36Cevap
Ama adalet yok ki biri çiftleşme sahnesi diğeri şarkı bak irem oraya çiftleşme koysa ne eşek kalır ne katır haksız mıyım arkadaşlar :)
32 Yorumla
Soran+1 yılpuhahahaha
+1 yılYani bu kadın kadar medya maymunluğuna aday başka bir kadın tanımıyorum. Ses dijital estetiğin, manuplenin binlerce katına maruz bırakılmış anca toplamış. ama görüntü namına birşey yok yani. Zorlama yoluyla Tvye çıkan tiplerden işte. görüntüyok ses yok kadın maşiallah sallıyor ortalığı kendince tabi. İşte arkan sağlam olcak derler ya birileri bunu fişekliyor soktukça sokuyorlar onu ve o iğrenç burnunu gözümüze
10 Yorumla
+1 yılya cok komık gercekten mıllet atom parcalıyo uzaya falan gıdıyo bızım telefonlarımızı dınlıyo k ı çımızdakı kılota kadar bılıyo ama bızım gundemımız balıkesırın cılgın esekklerı ve vıdeonun kaldırılması :DDD
22 Yorumla
Soran+1 yıl+ bu tarz benimide unutmamak lazım.. Nur diye biri elenmiş millet milli yas ilan edicek neredeyse :D
- +1 yıl
garıp bır mılletız gercekten :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılirem derici tartısmasız Türkiyenin genç en iyi şarkılacılarından.. İnci sözlük ergenlerden olusan ve dünyaya rezil eden ergen toplulugu İNCİ SÖZLÜK KALKSIN !
42 Yorumla
Soran+1 yılDünyaya rezil edecek güçleri yokta kendi hallerinde takılıyo işte çocuklar sakin ol :D
- +1 yıl
öyle şarkının ben ta... ''inci sözlük ergen topluluğu değildir kezo'' 2-3 velet inciciyim dedi diye burada kelime yapma daha sözlüğün orjin sayfasını bilmezsiniz, yazarlar genelde üniversite çağında veya daha büyük insanlardır ve amaç eşek çiftleşmesi izlemek değil onu paylaşan ''sagopa670'' adı yeter'' ülkeyi irem derici gibi bir geri zekalı temsil edeceğine bu eşekler temsil etsin daha iyi
+1 yılSimdi bu olayla ugrasan ergen. Issizlikten öluyo olan bu olayi buraya yazan bu olayi tartisilmaya deger olarak goren kisi yetiskin ha. puahahaha
14 Yorumla
Soran+1 yılben yetiskinimmi dedim lale?
- +1 yıl
lale ne hakaret mi ediyim illa onu mu istiyon
Soran+1 yılLale bir çicek cinsi efendim sevmediyseniz papatyada diyebilirim
+1 yılbir kapçık ağızlıya eşşeklerimizi feda etmeyiz , 76 milyonu hileyle kastı balıkesirinin eşekleri yıllardır olan bir video
12 Yorumla
Soran+1 yıloha l*n tamam sevmiyo olabilirisinizde bu kadar kolpalamayın be kardeşim hile diyo ya :D D:D
- +1 yıl
Türkiye'de 30 milyon internet kullanıcı var bunların 15 milyon tanesi izlese 2 şer kere videoyu 30 milyon yapar , yurt dışından izlenme neredeyse yok.
Geçen sene muyap'ın 250 milyon izlenmesi geri alınmıştı hile var diye ;)
Etme eşşeklen muhabbet, silme cam kırığıyla g*tünü kestirirsin ak
03 Yorumla
Soran+1 yılçok özlü sözmüş ilk defa senden duyuyorum kanks :D
+1 yılMillet uzayla bilimle teknolojiyle ugrassin biz esseklerin ciftlesmesiyle essek geldiniz essek gideceksiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılkonus furkan konus :D
14. yy ın Avrupasına döndük resmen. saçma sapan konular gündem oluyo. kimse yararlı is yapmıyo. herkes popüler olma çabası içinde. Umarım Rönesans geç gelmez
02 Yorumla
Soran+1 yılmartin lutherın selamı var kanka : D
Eşek videosundaki görüntüleme sayısına bakıp üzülmeliyiz bence
00 YorumlaO videoyu ne zaman hatirlasam siritirim 😃 view mi kasiyo inciciler komik işsizlik başa bela
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen knk irem derici geçmesin diye adamlar namusu gibi sahiplendi videoyu artık videoya git yorumları oku gülme krizine girersin şiir yazanlar bile var :D :D
+1 yılİroni var bence, o irem salağı ulusal bir kanalda bunu gündem yapıyorsa incicilerin de tersini yapması normal. İncisözlük bu yani, mantık ötesindeler. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılCcC inci sker diyosun :D
+1 yılÇok önemli valla heyecanla takip ediyoruz bize ne eşelersen başka derdimiz mi kalmadı
00 YorumlaArkadaş ne eşşekmiş ya :))) sabahtan beri 10 kere sordunuz!
03 Yorumla
Soran+1 yılben yeni öğrendim olayı ve paylaşmak istedim başka soruları takip etmiyorum.
+1 yılBalikesir denilince akla ilk gelen seyi sen nasil kaldirirsin. Bu balikesir belediyesine ve turkiye ye yapilan hakarettir.
01 Yorumla
Soran+1 yılmacera kaldığı yerden deevam ediyor merak etme :D
+1 yılEn son 180 milyonlarda tekrar kaldırıldı galiba ey gidi video şu an olsa milyarı görürdü 😂
00 Yorumlaİrem Derici'nin parayla ve yalakalarıyla yaptığı 110 milyona yakın izlemeyi, Balıkesirin Çılgın Eşekleri emekle yaptı. Eşeğin emeği daha fazla. Videoları kıyasladığımızda anlıyoruz zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılgeçen yılki konuyu nerden buldunda hortlattın be kardeşim :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıl12 yillik balikesirin cilgin esigiyim boyle hakaret gormedim
01 Yorumla
Soran+1 yılyoksa o videodaki önde olan senmiydin :(((
İyi olmuş bu sefer yunanistana iteliyoruz. Best greek video balıkesirin çılgın eşşekleri :D
01 Yorumla
Soran+1 yılThe crazy donkeys greece :D
+1 yılEşşeğin yaptığını irem yapsa gagnam style geçer :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhhahahaa bu iyidi :D
*** yiyin * seviyorum balık esirli çılgın eşekleri yalarun pezmen
01 Yorumla
Soran+1 yılWhats up men :D
+1 yılabi ya irem dericiyi ben de istemem ama yani... komikk :D :D
03 Yorumla
Soran+1 yılistemem derken? gelin alıyo sanki ya :D
- +1 yıl
balıkesirin eşekleri for <3
Soran+1 yılartık yoklarr ama üzgünüm :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nedir abi milli gururumuz eşeklerimize sahip çıkalım ahaha:) İrem Dericinin videosu altındaki yorumlar çok iyi ya hala gülüyorum ahaha:)
10 Yorumla
+1 yılMillet olarak psikolojik tedaviye ihtiyacımız var :D
00 YorumlaEşşekle yarışa girerek kalitesini konuşturuyor. Fazla söze gerek duymuyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
ahaha iste bu artılanır jghdgdk
Soran+1 yılİrem derici ortamı gerici :D
Eşşekle iremin yarışı:D
32 Yorumla
Soran+1 yılBiri at biri eşşek bahsi bile olmaz bence :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalıkesin esekleri turkiyenin nufusunu beliliyormus
05 Yorumla
Soran+1 yıltürkiyede 82 milyon kişi yokki be kanks :(
Cevap sahibi+1 yılVar kanks
Soran+1 yılo zaman 90 milyonu geçmesini beklicez suriyelileri katarsak :D
Cevap sahibi+1 yılEvet bekliyecez
+1 yılMilli servetimiz o. Dokunma!
20 YorumlaEşeğin iremle imtihanı vol 3 ^^
00 YorumlaBöyle gündemin içine edeyim
01 Yorumla
Soran+1 yılTürkiyede doğal böyle şeyler alışmak lazım :D
#eaegs hahahdhsz balikesirin esekleri candirr :D
13 Yorumla
Soran+1 yılne diyon kanki o. O
Soran+1 yılanlıyorum seni. s
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkurlen bile gülmekten öldüm :DD
01 Yorumla
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=mTZRQltuHRc şu videodaki yorumlara bak sen bide :D
+1 yılikiside birbirinden boş , sacma salak vidyolar
06 Yorumla
Soran+1 yılbirisi şarkı birisi eğlence videosu kanki şarkı videosunu eleştirmen saçma o dinletmek için yapılıyor çünkü :D
- +1 yıl
bilmiyorum hepsinin abv sfndkgf
Soran+1 yılterbiyesiz. s. s. s
- +1 yıl
üzdün. s. s
Soran+1 yılsenin kırdıysam şeref duyarım teşekkürler :D
- +1 yıl
.. s. s. s. s. s. s as
Gizli Üye(30-35)+1 yılway be.. neler olmuş :D
01 Yorumla
Soran+1 yılçok boş kovalıyo millet :D
Muahah:D nufus sayimi
01 Yorumla
Soran+1 yılBir videonun youtubeda kaç kişinin izlediğine göre değilde kaç kere izlendiğine göre sayılıyor diye biliyorum 82 milyon kişi izlememiş yani :D
+1 yılİrem Derici'de 2 eşşek kadar olamadı :)
10 Yorumla
+1 yılÜşenmedim okudum ama klavyene kuvvet iyi yazmışsn
00 Yorumla- Gündem konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılEşeklere sahip çıkalım :D :D
00 Yorumla
+1 yılEseklere sahip cikmak lazim :Ddddd
00 YorumlaBoş işler peşinde koşuyorlar
00 Yorumla
+1 yılhiç güleceğim yoktu paylaşım için sağol.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılolayı yeni duydum ve hiç umursamadım :)
00 YorumlaÖrdeğe tecavüz eden ülkeden buda beklenir.
00 Yorumla
+1 yılirem o eşeklere bineceekkk
00 Yorumla
+1 yılHajaja aklima geldi guldum yine
00 Yorumlahhaha komik ya :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHepimiz eşşeğiz #DirenEşşek :D
+1 yılyeni duydum olayı:)
00 Yorumlasacma sapan isler
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında