Arkadaşlar hala unutamadığım bir kıza yazmalımıyım?

Arkadaşlar uzun bir hikaye bu ama ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ben 17 yaşındayken bir kızdan hoşlandım yani onu da teyzemin oğlunun sünnet düğününde gördüm ama çok tatlıydı dedim bana bakmaz bu kız o derece düşünceye kapıldım sonra neyse zaten bir daha görmem dedim fazla üstüne gitmedim neyse biz bir gece annemin teyzesinde kaldık sonra ertesi sabah teyzemlere gittik birde ne göreyim karşımda o kız meğer kız eniştemin kız kardeşinin kızıymış neyse sonra ben baya utanarak falan oturuyorum sonra o da karşıma oturdu ama fazla bakmadı zaten tipsiz birşeyim o kesin de :D neyse ben bu kızı o zamanın popüler sosyal medyalarından birisinde buldum isim vermiyorm belki sorum kabul edilmez diye neyse bu kıza ilk fake hesaptan yazdım biraz konuştuk sonra kız soru sormaya başladı sonra da engelledi fake hesabı sonra ben orjinal hesaptan ekledim ama nasıl zorla utanarak çekinerek kuzenimin gazı vs derken biraz konuştuk kızla sonra devam etti konuşma sonra ben kızın numarasının teyzemden ödünçaldım :D ama kız sorun yapmadı zaten konuşuyordu ve ordan devam ettik bu arada biliyorum biraz çocukça ve salakça ama bende o anın salaklığına kapıldım neyse kızla normal konuşuyoruz sürekli hergün günaydın vs şeyle bir gün kıza açılıcam artık ama yazamıyorum kuzenime verdim dedim ki sen yaz ben çok çekiniyorum ama kuzenim yazarken de bir üşüme ve titreme geldi sonra yazdık ve kız güzel bir şekilde reddetti ama arkadaş kalalım yazışalım dedi bende kabul ettim kaybetmek istemiyorum çünkü kız sonra beni terslemeye başladı bir süre sonra bana ona muhtaçmışım gibi davrandı hani birisi sever diğeri kullanır ve arkadaşlarına anlatır güler ya aynen öyle davranmaya başladı ve arkadaşım gördü o da psikoloji okuyordu (üniversiteden arkadaşlarım da vardı) dedi bu kız seni böyle eziyor dedi ne yapmam gerekiyor dedim şöyle yaz tepkisi ne olcak dedi ama baya uslübümü bozmadan yazdım ve sonunda engel yedim ve daha sona satır yetmedi not dan devam etmek isterim isteyen özelden yazayım
Güncellemeler
+1 yıl
ve daha sonra resmi tekrar geldi ve hala daha baktığımda fotoğrafı var ve ben bir arkadaşımın numarasından yazdığmda bursa diyince direk benim ismimi söylemişti ben ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum hala daha unutamadım ve hala daha görünce veya ismini duyunca kalbim çok hızlı atıyor üstünden nerden baksanız 5 veya 6 yıl geçmiştir
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hemen cevap veremezsem derslerim oluyor malum üniversite yoğun ama herkese yani düzgün yorum yapan herkese dönücem teşekkür ederim
Arkadaşlar hala unutamadığım bir kıza yazmalımıyım?