Ayy benimki de hep sessizde eski sevgilimin dikkatini çekmişti sen birşeyler mi karıştırıyorsun neden telefonun sessizde deyip kavga çıkarmıştı. Bir de tanımadığım kişilerin telefonunu açmıyordum ondan da kıllanmıştı, neden açmıyormuşum falan filan..
Hayır, uyandırmaz. Ben de sürekli olarak telefonumu sessize alırım. Alışkanlık olmuş. Bir de telefon çaldığında açmayacağı varsa da açası geliyor insanın. Bu yüzden sessizde kalması daha iyi.
darkleyl96 | Aşk İlişkileri konusunda 3,6b görüş paylaştı.
Master
+1 yıl
Evet ben sessize almayı sevmiyorum almıyorum da ama bir toplu ortama girdiğim de herkesle hep beraber otururken arkadaşım mesaj atıyorsa sessize alarak cevap veriyorum bazıları şüphe ederek bakıyorlar ne yapıyor diye umrumda olmuyor beni bilen bilir çünkü kötü bir şey yapmam rahatım yani sıkıntı yok ama hoşuma gitmiyor sessize almak mecbur kalıyorum, aynı bende öyle ortam da bildirim sesine gıcık olduğumdan sessize alıyorum bayadır başıma gelmişti bu durum içim de kalmıştı iyi oldu sorduğun anlattım teşekkürler🌸
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
hopeeless | Aşk İlişkileri konusunda 144 görüş paylaştı.
Xper 6
+1 yıl
Benim telefonumda genelde sessizdedir. Sessizden çıkardığım zaman nadirdir. Kafasında kurmaz insan durduk yere birşey ancak gerçekten varsa kuruntu yapılacak bir şey ortaya dökülür zamanı gelince. Sürekli sessizde ve geç dönüyorsa EGO’sunu okşadığımı düşünürüm.
Bir insan özel bir yasak, durum, sakınca olmadıkça nedrn telefonunu sesdize alsın ki? Madem mesaj bildirim sesine gıcık oluyor ayarlardan daha hoş bir ses srçsin. Evet güvensizlik yaratan bir durum ve çok şüpheli...
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Ruh-uRevan | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Guru
+1 yıl
Her dakika bildirim geliyor bu yüzden sessizde kullanıyorum bu neden şüphe uyandırsın ki? Lakin telefonun sessizde olmasının yanı sıra sürekli gizleme çabasındaysa ve yanından ayırmıyorsa bu şüphelendirir.
Telefon seninle buluştuğunda ters kapamak, yazı karakterini küçük yapmak, sessize alma gibi şeyler şüphe uyandırabilir. Kısaca sana ters gelen her şey karşı tarafa da ters gelip güven boşluğu yaratabilirsin.
karşıdaki kişinin karakterine bağlı durum. iş dolayısıyla falan sessizdeyse telefon normaldir. ama gün içinde sürekli sessizdeyse anlarım ki rahatsız edilmek istemiyor. neden acaba? aldatma durumu mu söz konusu? şüphe uyandırmıyor değil.
Zil sesi acik ama bildirim sesi hep kapalidir bende. Titreşim açık tabii. Sevmiyorum her mesaj ve bildirimde ses gelmesini. Bu sevgili varken de yokken de aynıdır yani birinden bir şey sakladığım için değil.
Sessiz kullanıyorum çünkü o bildirim seslerini sevmiyorum. Ancak şifresiz kullanıyorum. Eğer şifre kullansam dahi erkek arkadaşım bunu bilir. O yüzden sorun yok.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Lipped | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Xper 7
+1 yıl
Genelde sessizde hadi belki yanındayken açarım ailem ararsa diyerek ama normalde sessizde. Yanımda da sessiz tutması ya süphe duyuyorsa insan ona da kıl olur
Sessiz kullanmam ama arada bildirim sesleri sağlam tepemi attiriyor... soruna gelince de benim açımdan şüphe uyandırmaz o da rahatsız olduğundan dolayı o şekilde kullanıyordur
En İyi Kız Görüşleri