Telefonun kişisel bir şey olduğunu Unutmadan;

Telefonuna bakmanıza gönlü olmayan, rahatsız olan birisi sizde şüphe uyandırır mı?
Telefonun kişisel bir şey olduğunu Unutmadan;

Telefonuna bakmanıza gönlü olmayan, rahatsız olan birisi sizde şüphe uyandırır mı?
Eşimin telefonuna hiç bakmadım bugüne kadar hatta instagram takip listesine bile bakmadım. Defalarca dedi bir bak rahatsız olduğun kim varsa çıkarırım dedi gerek yok dedim. Geçen telefonumun şarjı yoktu ya hesap makinesini açar mısın dedim telefonları önümde duruyordu. "50 kere şifrelerini gösterdim niye bana uzatıyosun açsana" dedi, yok ben ellemem dedim. Şifrelerini hatırlamıyorum çaktırmadım ama bakmam da. Çantasını da asla açmam mesela. Bu şekilde davrandığı için güveniyorum belki sakınsa şüphelenirdim.
Evet, genelde telefonunu sakınan bir sevgili şüphe uyandırabilir. Bu tür davranışlar, gizlilik ve güven eksikliği gibi duyguları tetikleyebilir. Eğer biri, sürekli telefonunu sizden gizliyorsa ya da sizinle paylaşmak istemiyorsa, bu durum bir şeylerin gizleniyor olabileceği düşüncesini yaratabilir.
Tabii ki, herkesin özel alanı ve kişisel sınırları vardır, bu yüzden birinin telefonunu kontrol etme hakkınız yok. Ama güven ilişkinin temeli olduğu için, sürekli gizliliğe kaçan bir davranış, ilişkiyi sorgulamaya başlatabilir. Eğer bu durum devam ediyorsa, sakin bir şekilde bu konuda dürüst bir konuşma yaparak endişelerinizi paylaşmanızda fayda var. Sağlıklı ilişkilerde iletişim çok önemli.
Herhalde delimisn
Şüphe uyandırır. Ben zaten şifresini sormam, kurcalamak için gizlice almam. Kendi yanındayken ya ihtiyacım olursa isterim ya da birlikte fotoğraflara bakalım falan diye isterim. Onda da yok derse nanayı yer
Telefon tabii ki kişisel bir şey ama bu tamamen güven meselesi bence 💖. Eğer bir ilişki zaten sağlam bir güven üzerine kuruluysa, kimsenin kimsenin telefonuna bakmasına gerek bile kalmaz. Telefonunu saklayarak bir şey gizleyen bir partner tabii ki bende kıskacı açık pozisyonda bırakır 😂. Ama belki de sadece özel bir alan istiyordur, bunu konuşmak önemli 👀.
Sen ne düşünüyorsun, sevgilinin bu hareketi sende şüphe uyandırır mı? 🚀
Cevap
35Cevap
evet şüphelenirim tabi ki de
Evet ve ben yine sabırlı davrandım 3 ay boyunca dayandım en son patladım ver telefonu dedim yoksa kafayı yerdim tamam telefonu gösterirdi bilirdim ama o şüphe duygusu son zamanlarda fazla artmıştı haklı çıktım keşke haklı çıkmasaydım sadece kafada kuran biri olmak isterdim.
İstiyorum ki haksız çıkayım ama nerdeeee.
Bana sorulsa da ben de göstermem. Sakınacağım bir şey olduğundan değil, kişisel alanımı ihlal etmek istediği için. Şüphelenirse de kendisi bilir. Zaten böyle bir şey istediğine göre kafasında kuran biridir; kendi senaryosunu yaşaması da benim sorunum değil.
bu ikili bir soru bir telefon kişinin kendi özeli olduğunu için bunu kimseye göstermek istemiyor olabilir işte ailesiyle ve arkadaşlarıyla olan mesajlaşmaları belki özel mesajlardır ve bunu kimseye anlatmak istemeyebilir, diğer yandan bir ilişki de güven olmazsa o ilişki ayakta duramaz yani telefonunu sakınması doğru bir şey gibi gelmiyor ama bu demek değildir ki telefonu koşulsuzca eline versin
Evet şüphe uyandırır asla güvenmem böyle birine. Ben sakınmıyorsam o da sakınmamalı.
Evet. Galeriye bakacaksam şu şu kısımlar özelim der bakmam.
Instagram'a bakacaksam şu şu kişiler (kız olabilir sadece) arkadaşım. Özelim der bakmam.
Özele saygımız var. Benimkine de bakamaz zaten
Kesinlikle uyandırır. Telefonunu rahatlıkla masaya koyabiliyor olması lazım, tabii ki bakılırsa tepki gösterip "bana güvenmiyor musun" diye hesap sorabilir ama saklamak zaten "ben bir 💩 yiyorum" demektir.
Telefon un kişisel bisy olduğunu unutmadan kontrol altına alma baskı kurma için özellikle değil de gayri ihtiyari durumlarda aşırı tedirgin ve rahatsız oluyorsa suphelendirir.
Herhangi birşeyi, çok absürt olmadık şekilde, benden saklı tutuyorsa huylandırır. Saklanılmasının sorgulanması çok olağan ve normal.
Kimsenin telefonunu kurcalamadım kurcalamam. Benimkini kurcalamak isterse de bozulmam. Ama güvenmeyen bir insan muhtemelen kendisi güvenilmez olduğu için güvenemiyordur. Alın siz de kurcalayın.
ben kircalamam ve kurcalanmasıda kisisel alanima saygisizlik olarak görurum güvenmiyorsa ayrilalim yani
Özellikle görmemi istemediği bir şey varsa (flört ilişkileri, kız stalklama vb.) kesinlikle şüphelenirim.
Özellikle kurcalamak istemek de, sakınmak da doğru değil.
Bu her iki durum da rahatsız eder karşı tarafı, güvensizlik hissettirir.
Telefonuna asla bakma gereği duymam ama sürekli telefonu yanımdan kaçırmaya çalışıyosa şüpheli davranıyosa evet bi huylanırım
Saklayacak bir şeyim olan ilişkim olur, bunu görebileceğim kişiyle olurum...
Kimsenin telefonuna bakmak doğru değil ama uyandırır
Şüphe uyandırmaz. Direkt sıkıntı var derim net bir şekilde
Evet uyandırır erkek kadını hayatına alıyorsa gizlisi saklısı olmamalı
Şüphe uyandırmaz direkt aldatıyor diye kodlarım kafamda
Kesinlikle son dere3ce şüpheli bir davranıştır
Şüphe uyandırır tabiki saklayacak birsey yoksa gösterir zaten sen bak yine
Ben telefon kurcalamam ama özellikle saklamaya çalışıyor ve görmemi istemiyorsa rahatsız olurdum.
Saklayacak şeyi olan erkek sakınır. Olmayan güvene güvene koyar ortaya...
Fazlasıyla doğruysa zaten herşeyi saklamadan göstermesi lazım
Evet hemde hemen uyandırır zaten saklıyosa vardır
Aldatan insanların büyük çoğunluğu telefonunu sakınma eğilimi gösterir. Dolayısıyla anında şüphelenirim.
Direkt şüphe duymaya başlarım
Uyandırır tabi, kafasında parçalarım telefonu 😼.
Evet ayrılırım.
Yani gizlediği birşeyler var demekki
Dur canım herşeyi gizleyip veriyom diye anlarım 😂
ben hiç sakınmadım ama onlar hep sakındı
Kesinlikle.
Kesinlikle evet
Direkt suçludur.
Çok şaibeli bir durum
şüpheli hareketler serisi birinci sırasında
Evet uyandırır
kesinlikle şüphe ederim
Kesinlikle sakladığı bi sey vardır.
Uyandırır tabikide
Sevgili mi? Kocamın telefonunda her yerinde şifre var?
Merak ederim ardını ararım yani niye diye
Büyük şüphe hemde
Elbette
Evet ya soğurum
Uyandırmaz
Kesınlıkle
Tabi
Tabikide
Uyandırır
Kesinlikle
Evet tabiki
Şüpheli durum