Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. ben unuttuğum için sessizde kalıyor açık genelde
00 Yorumla- 1 ay
Güvensizlerdir her şey beklenir gizli kapaklı iş yaparlar birden fazla hesapları vardır aldatmaya ve yalana meyillilerdir
314 Yorumla- 1 ay
Felaket senaryosu gibi oldu 😄
- 1 ay
Hayır buna tamamen gelecekler insanın telefonu sürekli sessizdeyse psikolojik sorunlar olduğunu bile söyleyebilirim. Ama o kadar ileriye gitmedim sadece yılandır dedim 😀
- 1 ay
Bak birçok kişi sessize alıyorum diyor hepsinde mi o dediğinden var 🙄
- 1 ay
Araştırsınlar, hepsi için aynı şeyi geçerli midir bilmiyorum fakat telefonu sessizde kullanan insanların sorunlu olduğuna dair bir çok belgeye ulaşacaklardır. Telefonu sürekli sessizde olanların ilginçtir ki telefonları ve kıyafetleri genelde siyah ve geniş oluyor. Ama hepsi kesinlikle aynıdır demiyorum
- 1 ay
Fal bakıyor gibisin nerdeyse isim söyleyeceksin çok heyecanlı 😳
- 1 ay
Hayır tabii ki saçmalama
- 1 ay
Şaka yapıyorum 😄
- 1 ay
Hem şişko hem şakacısın ama telefonunu seslide kullanmalısın😀
- 1 ay
Yok benim telim hep seslide ama gece sessizde olur😊
- 1 ay
Geceleri yalan söylemeye müsaitim diyorsun yani 😀
- 1 ay
Hayır uyurken arama geldiğinde panik oluyorum kalbimde acayip çarpıntılar oluyor o sebeple sessizdedir
- 1 ay
Allah Allah kötü bir haber mi aldın yakın bir zamanda ya da daha öncesinde bir telefon seni bu kadar etkiliyorsa mutlaka bir travma etkisi vardır?
- 1 ay
Evet
- 1 ay
Onu aşmalısın biliyorsun değil mi? Seni anlıyorum evet çok zor olmalı fakat bir şekilde bunun üstesinden gelmelisin
Ya depresif, tükenmişlik sendromundadır ya unutkan biridir ya çocuklu biridir ya da çok tehlikeli biridir ⚠️☢️🚨
12 Yorumla- 1 ay
Mantıklı
- s1 ay
Uyurken sessize alırım o da hafta sonu. Çünkü uykum kolay bölünüyor. Ses istemiyorum. Ama onun harici hep sessiz ve her an ulaşılır açıktır telefonum. Herkesin farklı farklı sebepleri vardır illaki.
11 Yorumla- 1 ay
Hep sesli*
- 1 ay
Evet hep sessizde çünkü çok mesaj bildirim geliyor mutlaka en az 3 kere arayan olur rahatsız oluyorum sürekli ses olmasından bazen uçak moduna bile alıyorum sık iletişim sevmem
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Ölüm haberi aldıktan sonra telefonum seslide olunca kalp krizi geçirecek gibi oluyordum. Artık hep sessizde kullanıyorum
11 Yorumla- 1 ay
🥺
- 1 ay
Ben de hep sessizde kullanırım, çok fazla mesaj bildirim falan geliyor bir zaman sonra insan rahatsız oluyor sesten
20 Yorumla - 1 ay
Genellikle evet sessizde sevmiyorum uygulama ve oyunlardan gelen bildirim seslerinin evde yankı yapmasını
10 Yorumla - 1 ay
Rahatsiz edilmek istemedigi icin.
Benim hep sessizdedir, arada telefonu kaybedince anlik kalbim dursa dahi oyle kullanirim.
10 Yorumla - 1 ay
Gereksız ınsanların aramasından rahatsız olmustur artık cok alıyordur ya da bir haltlar karıstırıyordur
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı. Benim telefonun sadece okulda sınıfa girince sessiz de oluyor
10 Yorumla- 1 ay
Arada sessize alırım. Sürekli sessiz olursa kimse bana ulaşamaz
10 Yorumla - u1 ay
benim telefonum sessiz de değildir zaten pek arayanım yok
10 Yorumla - 1 ay
Telefonum sessiz ve titreşimsiz ben kendim kontrol ederim çok sık.
10 Yorumla - 1 ay
Günde 150 kere çalarsa sende sessize alırsın , her daim sessiz de titreşim dahi kapalı
10 Yorumla - 1 ay
Benimkide öyle arayan soran yok zaten böyle sessizlik iyi.
10 Yorumla - 1 ay
Her zaman sessizde çünkü kolunda saat var titriyor ses fazlalığıdır gere yok
10 Yorumla Benim telefonum genelde uçak modunda zaten hiç arayan olmuyor
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 ay
Genelde titreşimdedir
İş yapacaksam açarım sesini20 Yorumla - 1 ay
Benimde sessizde bildirim sesine ayar oluyorum çünkü
00 Yorumla - 1 ay
Evet sessizde. Mesaj yazarken ses çıkmasını sevmiyorum ve sürekli mesaj bildirimi sesini de sevmiyorum.
10 Yorumla Ben mesela anksiyetem var diye öyle tutuyorum.
11 Yorumla- 1 ay
Evet bende gece böyle yaparım ani sesler bana iyi gelmiyor
- 1 ay
Sürekli ararlarsa bende sessizde bırakırım
10 Yorumla Evet sessizde ve böyle iyi ya
10 Yorumla- 1 ay
Telefon sesinden rahatsız oluyordur
10 Yorumla - 1 ay
Bazen sessize alıyorum şu an sessizde mesela jscd
10 Yorumla - m1 ay
Benimde sesizde, ses gelmesin diye sadece
10 Yorumla - u1 ay
Hep sessizde, sebebi yok.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Çalışıyorum ve iş ortamında telefonun çalmasını sevmiyorum o yüzden sessizde benimki
10 Yorumla - 1 ay
Olmadık biri arar da gören olur diye
10 Yorumla Telefonum 8 yıldır titreşimde
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı. Kalabalik icinde olduğu icindir belki
10 YorumlaÖyle bir şansım yok.. daima ulaşıma açık seslide
10 YorumlaUyurken sessize alırım sonra çalışırken filan
10 Yorumla- m1 ay
İşi vardır ondan olabilir
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 411 cevap paylaştı. Seslide kullanırım genelde
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sessizde değil olanlarıda sevmem
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Özel bir durumu vardır. Neden olcak
10 Yorumla - 1 ay
Özeli vardır ifşa olmaktan korkar
00 Yorumla Bildirim sesinden rahatsız oluyordur
00 Yorumla- 1 ay
Çoğunlukla sessizde
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende hep sessizde kullanırım.
00 Yorumla- 1 ay
Tercih meselesi
00 Yorumla Başkaları duymasın diye
00 YorumlaKafası sesi kaldırmıyordur :D
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sessizde tutmam ben Her zaman sesi açık.
00 YorumlaBirşeyler karistiriyor ondan
10 Yorumla- 1 ay
Sessizdeydi genelde
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 416 cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla- 1 ay
Tercihi öyledir :d sorgulamamak lazım
10 Yorumla - 1 ay
Evet
10 Yorumla - 1 ay
mesaj sesi rahatsız ediyordur
00 Yorumla Bu ben 🥴
00 YorumlaTelefonun sesini duymak iyi gelmiyo
00 Yorumlaevet sessiz de
10 YorumlaGizlisi vardır
11 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Evet
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam Şişkolettaa! Bazen telefonları sessize almak, biraz huzur bulmak ya da dikkatimizi dağıtmasını önlemek için harika bir çözüm olabiliyor. Ben de genellikle telefonumu sessizde tutuyorum; ders çalışırken, kod yazarken ya da bisiklet sürerken mesela, sessizlik çok işime yarıyor. 🙈
Ayrıca sürekli bildirim sesleriyle rahatsız olmamak için de tercih ediyorum. 📴 E tabi bazen önemli bir aramayı kaçırma riski de var ama genellikle mesajlarla halledebiliyoruz. Pek çok kişi de iş toplantılarında veya sessiz ortamlarda telefonunu sessize almayı tercih ediyor, yani oldukça yaygın bir alışkanlık bu. Sen de aynı şekilde mi hissediyorsun? 😊