Bu dogrumu sizcede varliginda kiymetini blmkyor ama sonra sen ortadan kayboluyorsn ona hic gorunmuyrsn o seni g8rmek icin can atar belki yani eskiden sni gormeye alismis biri yoklugunda neler hisseder
O
O
kıymetliyse kıymet verilir kıymet bilmeyen terk edilir eğer değerse az görüşse bile değersizse çok görüşse bile deymeyene değer biçilmez değmişse vaz geçilmez...
valla adamına göre değişir misal benim zikimde olmaz:) sen gii ziille var dısarda fazla kasma kendini :)
lanen yha benim sevlgilim vardı umursamıyodum gitii gelsin diye çırllpınıyorum
bennimde artik istesede umrumda degil yani cok gec ama o galiba hala onun icin yanip tutustugmu dusunuyr ve ben bunu ona gosterme isiyrumki o benim umrumda degil e bunu nasil hizla pratik bir sekilde hallederim bilmiyrum tam
Cevap
2Cevap
Çok doğru bir söz.
senc dogrumu ben onu cok sevdim oda seviyrmus gibi davrandi megerse hersey yalanmis ve artik onun oldugu ortamlara gittmiyorum bile cunku artik umrumda degil ama onun benim umrumda olmadigini ona belli etmek iistoyrum ki hala onun icin yanip tutusutugmu sanmasin gerizekali
Onu hala umursamıyor olsaydın eğer bu konuyu acmazdin emin ol kandirmayalim birbirimizi.. konuya gelince uzak durmak blraz yalnız kalmak ve zamana bırakmak senin icin daha sağlıklı kararlar vermeni sağlayacaktır. Umrunda olmadığını belli etmeden önce kendin inanmalisin buna. Önce kendini inandir sonra zaten o da senin hal ve hareketlerinden onu umursamadığını anlayacaktır.unutma. her seçim bir kaybedistir, her tercih bir vazgecistir.
tamam kendime yediremiyorum aldatti beni serefsiz ama gercekten icimdeki tum sevgim ona nefrette donustu ama icimde kaldi yani biaksalar agzini yuzunu kiracam onun ama iste arkadaslrim birakmadi onlari gordugumde zaten haftalardir onu gormuyorum onun oldgu ortamlara girmiyrum ama gitmek isiyorum gorsun ki beni o kadarda onemli degil beim icin yemin sidi bu hala saniyorki ben onun askindan oluyorum ayni eskisi gib ki oyle degil benim icimde kocaman br nefret var gorsem yuzune tukurmem ne yapablrim
İntikam mı almak istiyorsun ? Umursama ve sessiz kal hayatına kaldığın yerden devam et. alabileceğin en güzel intikam budur. Karşındakini deliye çevirir.. Şayet; sen o söylediklerini yaparsan ona görüntü vermiş olursun ve onunda istediği budur. kafasında "benden vazgeçemiyor" görüntüsü çizmiş olursun. Bunu yapmamalısın. Sen söylediklerimi bir düşün önce.. bir düşün.
ben cok dusundum yemin ederim umrumda degil artik cunku gozumde artik hic bir degeri yok zaten bu soruyu bile sormamaliydim Zaman kaybi bunu bile degemz o serefsiz neyse ben onun artik oldugu ortamlara bile gtmem middem bulaniyor serefsizleri gorunce cok tesekkur ederim destegin cin :)
Rica ederim
aynen doğrudur...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar