Bir anne düşünün lütfen...

Düşündünüz mü? Şimdi o düşündüğünüz anne portresini, karakterini unutun. Hatta insan portresini de unutun.

Anlatacağım şey cahillikte, acımasızlıkta ve bana göre işkencede bir dev.

Durum yine bir komşu krizi. Ancak bu sefer konunun benimle (neyseki) bir ilgisi yok.

Üst kat komşumun yaklaşık 1,5 2 ay kadar önce bir bebeği oldu. buraya kadar herşey çok güzel. Ailenin ikinci bebeği ve diğer çocuğu da 2 3 yaş civarlarında..

Dün öğrendiğim şey ise resmen kendi çocuğuma yapılmışcasına kanımı donduran birşey.

Güya malum komşunun ailesinde vs adetmiş. Bebek şayet çok ağlıyorsa bebeğin vücudunu 2 kere falan jiletle kesiyorlarmış.

Evet evet yanlış okumadınız. 2 aylık bebeğin tüm vücudunu jiletle kesiyorlar. Neymiş efendim böyle olunca bebeğin vüudundaki kan değişiyormuş da bebek ağlamıyormuş da falan da filan.

Hayatımda ilk kez böyle birşey duydum ve ciddi bir şekilde şok geçirdim ben.

Bir anne, anneyi geç bir insan, bir vicdan bir bebeğe böyle birşeyi nasıl yapabilir? Hayır yani hadi bebeğin çekeceği acıyı düşünmüyorsunuz da, o bebeğin o jiletten tetanos kapıp öldüğü zaman (Allah korusun) hiç mi vicdan azabı çekmeyeceksiniz be kardeşim?

Ben dün akşam duyduğumdan beri şok içindeyim. hayatımda ilk kez böyle birşey duydum çünkü. Ancak sanırım bazı yörelerde bu berbat adet varmış.

Peki... Soruya çevirirsek; Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı gerçekten merak ediyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şikayet et diyorsunuz haksız da değilsiniz ancak şöyle bir durum var. Bu durumu bilen pek kişi yok. Ve şikayet ettiğim takdirde benden bilebilirler bunu. Normalde olsa önemsemem ancak bende şuanda hamileyim ve bu insanlar pis insanlar. Yani şikayet etmeyi bir yandan çok düşünüyorum çünkü vicdanım el vermiyor. Ancak diğer yandan da bana veya bebeğime verebilecekleri zararları düşünüyorum. Bu yüzden de çok aradayım şikayet konusunda.
Bir anne düşünün lütfen...