Şöyle bir durumda kendimi bulacak olsam, istemeyerek ve farkında olmadan, çünkü bildiğim kendim asla böyle bir saçmalığa müsaade göstermez, bir rüyada, veya bir bilinç kaybında olsaydı bu, kendimi ertesi gün lanetlerdim, şeytanın emellerine hizmet ettiğimden, ve bu lanet beni bir insan mikrop salgınıyla kuşatırdı.
Olur neden olmasin evlendigim zaman evlendiğim eşim isterse yemek hazırlayabilirim kılıbıklik diyorlar eşimin mutlu olmasi kılıbıklik oluyorsa evt kılıbığim derdim onun konuşmasi mi daha önemli evlendiğimin zaman esimin mutlu olması mi evlendiğim zaman eşime kahvalti yazırlayabilirim sorun yok 😊
Hayır değildir. Yatağa kahvaltı getiren erkek=kendi vaktinden feragat eden erkektir. Başta bu kadının hoşuna gitse de sonrasında tiksinirler. Bir erkek böyle birşey yapacaksa ANCAK evlilik yıldönümü, çok özel bir gün ya da çok güzel geçen bir gecenin ardından yapmalı. Fazlası kadını da sıkar.
Bunu her zaman değil ama sırf sabah gülümseyerek uyansın mutlu olsun diye ara sıra yapan adam cidden aşık ve eşini seven bir adamdır. İnce düşünen hassas birisi bunu yapabilir.
Sen kendine eş değil, köle arıyorsun. Hiçbir erkek kendisini köle olarak gören bir kızı istemez (eğer ki mazoşist değilse). Feministlik yapmayın artık.
bak gel anlaşalım, kahvaltıyı erkek hazırlasın , süprizini yapsın , eşini öperek uyandırsın, hatta gerekirse kucağında ya da şakalaşma seviyosa hatun kişisi sırtında götürsün ama ne olur yemeği mutfakta masada yesinler , olmaz mı? :) :) :)
Buda ayrı bir saçmalık, yatakta kahvaltımı olur. Çok istiyorsa, mutfakta hazırlasın, kucaklasın karısını sandalyeye oturtsun. Hatta elleriyle yedirsin.
Yok yaaa romantik gelmiyor bana. Masaya hazırlasın rahat rahat. Zaten hazırlaması bişey. bir elimizi yüzümüzü yıkayalım öyle filmlerdeki gibi taptaze uyanmıyorum 😂
En İyi Cevaplar