Sanırım siz fenomenlerin beyni yatak işlerinden başka birseye çalışmıyor. artı biz hergun aynı soruları farklı şekilde sormanizdan bıktık.. fazla görüş kasmaktan biraz vazgeçinde mantık sorularına yönelin bir zahmet!
Bence güzel birlikte yersek ama :) masaya hazırlayıp beni öperek uyandırırsa çiçeklerle daha güzel tabii biraz titizim de yatağa dökülür falan yatak önemli benim için
Kahvaltı hazırlasa ara da yeter bana yatağa getirmese de olur :) bir erkek eşini düşünmüş içinden gelmiş kahvaltı hazırlamış eşine hayat arkadaşına yardımcı olmuş diye neden kılıbık olsun ki adam gibi adamdır... bu erkekler ağlamaz gibi söylemlerden biri... itibar etmeyiniz... 🤷🏼♀️
Hazirliyor olması zaten ayrı bir incelik bu onu kilibik yapmaz hem eşini mutlu eden kimseye kilibik denmez... Bizim tabirimiizde hem romantik hem düşünceli
Kahvalti hazirlamak tamam da, yatakta yenmesi sart mi? Filmlerde gorupte heveslenenleri anliyorum da arkadas bu isin konforu var, temizligi var... Sevgiliyle beraber masada keyifle yapsak bu kahvaltiyi daha guzel olmaz mi;? Soz yine ben hazirlarim :D
Kılıbık karısının baskısı altında bulunan, karısından çekinen, korkan (erkek) demek ve yatağa kahvaltı getirdi diye bir erkeğe kılıbık denmez romantik ince düşünceli denir ❤️
Eşi hiç kahvaltı getirmediyse kılıbık Ama birçok kez getirdiyse romantik Yani şunu soyleyim insanlar ulaşamadıkları ni kötü bulurlar ama bence romantik
Nadiren yapilabilir. Kilibik kilibik diye diye erkekler olarak milletce maganda olduk ciktik. Evlenince dovenlerdense yatagina kahvalti goturenler makbuldur.
Pistir o pis yatakta yemek mi yenir lea çarpılır insan Hea ya da hatun yatakta yesin çarpılsın diye düşünüyosa bilmem karı koca arasına girilmes sonuçta😂
Yatakta kahvaltı nedir mk elin ecnebilerine uyacaz diye iyice g*vatlaştınız iyice günahkarlaştınız... Jest olarak masayı kurup haydi karıcım diye kaldırabilir... Ama yatağa getirsin, dekmüğü goduğum gibi uçururun tepsiyi kak s*ktir git deyip...
Yatakta kahvaltı mı olur ya. Çok saçma. İki büklüm kahvaltı etmek olmaz günah :) kılıbıklıkla ilgisi yok bence. Kadınlar böyle antin kuntin şeyleri severler. Bir kadın bunu bekliyorsa erkek yapabilir. Arada bir kadının gönlünü okşamak lazım.
Yatağa etmek kırıntısı döküp hazır çarptırmam kendimide sevdiğimide. :D Kahvaltıyı hazırlamak güzel olur. Sırf bunun için haftasonu erken kalkabilirim. Balkon olur başka bir yer olur.
Özel günlerde veya eşinin yorgun argın uyuduğunu bildiğin zamanlar yatağa kahvaltı getirilebilir bu romantik erkektir, ama sık sık keyfi getiren kılıbık erkektir 😜 ben tam ortası olurum herhalde
En İyi Cevaplar