Erkek arkadaşım artık beni kıskanmıyor. Ne yapmaya çalışıyor?

Beni kısıtlayan hatta daha geçen gün kapalı giyindiğim halde giydiğin şey dar belli oluyo bazı yerlerin diyen erkek arkadaşım, böyle giyinirsen bi daha hakkımı helal etmiyorum sana dedi. Bugün de bu konu açıldı şimdi de diyor ki "Özür dilerim İstediğini rahatlıkla giyebilirsin. Hakkım da helal olsun sonuna kadar gezebilirsin de buna hakkın var" dedi ben de "ama sen mutlu olmayacaksın di mi" dedim "olucam merak etme" dedi "amacın ne?" dedim "seni mutlu etmek" dedi.

Sizce ne yapmaya çalışıyor? O benim vücuduma birisi bakacak diye ödü kopan dışarda gezmemi istemeyen onsuz gezdim mi içi kötü olan kapalı bişey giysem bile eğer o darsa biraz bunu sorun yapan yakam hafif açıkken onu iğneyle tutturtup kapattıran biriyken şimdi n'oldu da böyle diyor ben mutsuzdum çünkü bunu dile hep getiriyordum ve yine dile getirdim ama durduk yere bu ne şimdi?

Sizce artık beni sevmiyr omu? Çünkü bana hep dediği bişey vardı seni kıskanmadığım başkalarının gözlerinden bile sakınmadığım gün seni sevmediğim gündür bunu asla unutma demişti ! :((
Güncellemeler
+1 yıl
hah tamam arkadaşlar eski haline döndü :D hey Allahım yaaaa off konuyu nerden nereye getirdi bu neydi şimdi beni mi denemiş bu anlamadımki :D
Güncellemeler
+1 yıl
herkesin kafa karışık anladım.tam bi açıklama yapmak daha iyi olacak.durduk yere böyle yapması garibime gitmişti bende yarın yüz yüze konuşalım bunu dedim o da olmaz kararım değişebilir her an dedi bende hadi kızım elini çabuk tut dedim ve kabul ettim :D sonra konu barlardan diskoteklerden yazlık yerlerden açıldı bende bunu sinir ettim çünkü bunu haketti :)) o da düşündüğüm gibi kıskandı.böylece hala beni kıskandığını anlamış oldum hemde istediğim gibi giyinecektim :)) ama eskiye döndük... =)
Erkek arkadaşım artık beni kıskanmıyor. Ne yapmaya çalışıyor?