Tanıdığım bir kaç erkek dışında hepsinin aklı bel altında, adam akıllı kendini bilen yok mu?
En son birine güveniyor gibi oldum oda bu gün kendini belli etti
En son birine güveniyor gibi oldum oda bu gün kendini belli etti
Biz belaltı düşünmesek bile siz kızlar illa sonunda muhabbeti oraya getiriyorsunuz. Bundan yaklaşık 11 yıl önce bir kız arkadaşım vardı elini bile tutmaya yeltenmemiştim. Sonra bana mesaj attı;
"Sakın beni öpmeye falan çalışma, evime gelmeye yeltenme!" diye...
Ben de " Sen ne içiyorsan ben de aynısından istiyorum. Ben bunların hiçbirini yapmaya tenezzül etmedim ki? Bu neyin tepkisi?" diye karşılık verdim.
Cevap :
" Neden yeltenmiyorsun? Yoksa gay misin?"
Bir insan ö. küzz olabilir ama bu kadar da değil be...
Siz kızlar deme herkes aynı değil renkler gibi renk renk insan var her erkekte böyle değil
Kusura bakma tatlım ister istemez bir önyargı oluştu bizde de size karşı...
Yoksa canımsın...
Allah razı olsun abi
Eyvallah... Rabbim rimeline kuvvet versin...
Senin cinsel cekicilikten baska bir özelliğin olmadığı için olabilir mi acaba
Sana yemin ederim ki insanlarda bunu çağrıştıracak hiç bir durumum yok, ne giyimim ne hareketim. Tanımadan yargılama pişman olursun
Kendini bana mı sunacaksın niye pişman olacakmışım
Saçma sapan konuşma, ben kimseye kendimi sunmam madem kartlar açılıyor, ben eşime benim ilkim olma ve kendini beklemiş bir helali olması şerefini, onurunu yaşatmak istiyorum inşallah. Pisman olurdun çünki beni tanısan aslında bu bel altı şeylerin Allah'ın lütfu olduğunu ve helal olunca olabileceğini anlardın. Ben kimseye kendimi sunmam sunanlada âlakam olmaz belki inanmayacaksın ben soyleyimde sana kalmıs orası. şu an seni ciddiye alıp hususi ceva verdiğim icin üzüldüm.
Doğru yoldasın ama yinede evde kalacaksın :))
Umrumda bile değil, biliyorum ki değecek evde kalan da kendini bişey sanan ukâla insanlar olur ancak sen bunu kaygı etme. senin eşin nasıl olsun isterseydin sende sevgiline ya da kızlara öğle davran. Yaşlı gibi tavsiye veriyorum ams sen tanımıyorum bir menfaatim yok adam akıllı cevap verdin o yüzden söylüyorum bunları
Tarif ettiğin gibi işte
Derken
İşte nasıl istiyosan allah öyle versin ama sende bunu hak et sen temiz kalırsan allah sana temiz verir
Temizlik şart diyosun yani
Kendini kızlardan koruyabiliyorsan temizlik ve marifet budur, yoksa bişey yazabileceğin binlerce kız var bu marifet değil. Umarım beni anlıyorsundur. Buna eziklik değil hâya sahibi olmak derler.
Varsın benim peşimde koşmasın herkes, benim pervanem eşim olsun
Seni anlıyorum ama duyduklarım gördüklerim az da olsa yasadıklarımdan sonra böyle konuşan, doğrulari, olması gerekenleri söyleyen hiç kimse bana samimi gelmiyor kusura bakma senlik bişey deģil ama
Mesaj at
Çünkü cinsel açlık yaşıyorlar aslında olmayan şeye sanki muhtacmis gibi kendilerini belli ederek rezil ediyorlar gereksiz bel altı demesekte cinsellikte hayatın bir parçası ama her şeyin olduğu gibi onunda zamanı var 😉
Burası sanal ortam ve burda bunları düşünme engeli bas gönder sapığı var abazasi var resim atani var varda var hem erkek hem kadın tiksiniyorum böylelerinden
Çok haklısın
Cevap
15Cevap
Adam akıllısınıda gördüm ama evet genellikle her konuyu cinselliğe bağlamaları sinir bozucu
Sen kalitesizlerine denk geliyorsun arkadaş olarak gördüğüm kızlara yamuk yapmam
O senin işte dediğin doğru
erkeklerde sperm üretimi durmaksızın yapılır ve hormonlar sürekli çalışır. kadınlarda hormon seviyesi ayda 3 4 gün boyunca yükselir ve o üç günlük sürede bir çok kız yalvardı sanal da konusalım diye bana. yani hormon la ilişkili efenim
Kızlar nedense o tipleri sevdiği için. O delikanlılarada fırsat vermediğiniz için görmüyorsunuz
İnan ben öyle olmayanı arıyorum ama çıkmıyor karşıma, o muhabbeti açan oluna direk kesiyorum konuşmayı. Ama dediğin gibi çoğu kız onlara fırsat veriyor
İnşallah bulursun.
Sitede telefonda erkek boşaltan kızlar var sen ne diosun bir gi hemcinslerini sorgula
Çok çekicisin demekki norma düşünemiyor kimse.
İnan okadar çıkma teklifi geliyor ki
İnandım
Allah razi olsun
Amin hepimizden.
😊...
Hepsi değil ya
Aynn
İster kabul et ister etme öyleyiz düşkünüz sekse
Allah'ın emri zaten bu ama ahlaksız bir şekilde dile getirilemez ya da gerçekleşemez
O ayrı bir konu orda haklısın
Aynen sağol
Sen saol iki gözüm
Çok üzucü. Ben öyle değilim ama
Ne güzel
Bel üstüyle işimiz yok...
biz belaltı seviyoruz ya
İyiki öyle değiliz
Sen öyle değilsen ne mutlu
Konusabilirmiyiz?
Tamam.
Maalesef
Yazık
Aynen yazık ve terbiyesizler
Sen öyle olma
Yok ben öyle değilim beni takip edersen cinsellik hakkında bilimsel bilgi sahibi olabilirsin
Gerek yok, olmada zaten... Ben o konularla ilgilenmiyorum
Sen bilirisin ben fenomen ve editör olmaya çalışıyorum
bazıları öyle değil
Tabiki
ihtiyacimiz var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar