Kadınları ne zaman bir belden aşağı objesi olmaktan çıkartırsak o zaman kadınların güvenini dostluğunu arkadaşlığını kazanırız yoksa bir kız İle konuşmaya başlıyorsun kızın aklına hemen acaba... içinmi benimle flört ediyor ciddi düşünsen bile kadınlar inanmıyor bu ön yargıyı kadınlardan kaldırmak İçin ne yapmalıyız?
Erkek doğası gereği belden aşağı düşünür! Doğar doğmaz göğüs aşkı ile başlar ilerleyen yaşlarda karakteri ve saygısı oturmamış erkekte belden aşağısı ile devam eder. Hoş bu duruma bayanların desteği de çok fazla! Moda diye neredeyse donsuz gezecekler sonra da erkekler hep belden aşağı çalışıyor diyecekler. İşin aslı biraz da bayanlarda bitmekte. Karakteri olan bir erkek tabiki belden aşağı düşünür ama sırası ve yeri geldiğinde. Önceliği karşısında ki insandır.
Kısmen haklısın ama kısmen değil. Dediğim gibi erkek aklında o an ne var ise ona göre hareket eder. Birde biz erkekler bakmaktan zevk alırız. Mevzu seks ya da ereksiyon olma değil. Gördüklerimiz :)
Kimşn dini kimden fazla Allah bilir aciz peygamber efendimiz kaç evliydi biliyormusın canım sen bir tanesini almaktan acizsin denyo önce siyer oku sonra gel konuş karşımda
Okudum sığ cahil senin okumadığın kadar sen peygamber efendimizi böyle konulara neden katıyorsun yok peygamber efendimiz demi öyleydi şöyle böyle sen git önce itikadını düzelt sonra gel imanın İslam'ın şartını bilmeyen kara cahiller burda peygamber efendimizi alet ediyor konuşmalarına sen git önce hakkıyla sünneti seniyyeyi yaşa sonra fetvanı kendine sakla beynamaz..😡
Once, kadinin kendisini degerli gorup cinselliginden faydalanmadan bunu basarmasi gerekir. Erkege dusen gorev cok degil, asil mesele kadini egitmek, kadini zihinsel ve ruhsal gelisime hazirlamak... Bunu da en iyi kadinin kendisi yapabilir.
dostum bence sen bu paylaşımla sadece kızların gözüne girmek için yaptın. bu soylediklerin hepsi sende mevcut olduğuna inanıyorum. insanın fikri neyse zikride odur.
Genel olarak bir tartışma yapıyoruz dostum erkek yanında bir hatun oldumu gözlerine bak güzelliğşne bak yok kardeşim karşısında otururken yatakta ne fantazisi yaparım diye düşünüyor bizim erkek malesef🤓
Ne fantazisi bro : gaylıgın seksle alakası yok ki yanı kendını bıldı bılelı bazılarımız erkeklerden hoşlanıyor ve seks yapmadığı halde yanı cinsellıkle aynı değil gaylık işlin içinde duygusallıkta var
Hım valla bro ben diğer gaylar gibi değilim benim iş karışık bayağı ama insan seveceği insanın mesela güvenilir olmasını sadakatlı olmasını ister aynı ya işte sen bir kızı nasıl sevmek ıstıyorsun ona guvenmek ıstıyorsun aynı şey tek fark aynı hıslerı ben erkege duyuyorum senle aynıyız normalde yanı
Yani birlikteliğiniz gizli olucak senin eşcinselliği farklı bir kişiyle paylaşmayacak gibi gibi şeyler ama onda bir ilişkim yaşadığın zaman zevk yerine bence ızdırap çekersin zorlar yani kaymaz kayganlık sıfırdır...🤔
Geçen bana face de bir gay bana baya aşık olmuş kendisini yapmamı istedi beni işte şöyle böyle yaparmış resmen bana yürüdü kendini yaptırmak için yani arkadan yapılınca zevk alıyorlar mı yoksa daha çok acımı çekiyorlar onu öğrenmek istiyorum
acı da alırlar zevkte lakın o sana aşık degıl aşkı cınsellıkle karıstırmayalım lütfen :) o bambaska onun için hayatını feda edilecek birşeydir saçma sapan kısılerın agzına askın sakız olmasından rahatsız olurum.
Bu mevzuları bırakalım şimdi insanlar gay gaya muhabbet sanıcaklar ben lafını ederken bile iğreniyorum tabi zevkler tartışılmaz sanada bu erkek sevdandan vazgeç derim çünkü sap saptan ancak odunşaşır..🤓
Peki bir sorum olacak sevgilisi olan bir başkasıyla aşk yaşıyamaz mı? Her zaman lahana dolması yemek olmaz değilmi bazanda kabak dolması yemek lazım☺️👍
senin paylaşımla kızla yaptığın muhabbet hiç uyuşmuyor. ulan sen ne sahtekar adamsin. asıl senin gibiler kadini seks objesi olarak görüyor. kızda o kadar salakki hala anlamıyor özelden yaz diyor
Ulan derken s bin gibilere denir benim yaptığım paylaşımdan konuşmamın bağdaşmadığını söylüyorsun sen sahtekarlığı burda arama şerefsiz kendinde ara git kendi kemiğini farklı yerlerde ara bende itlere kemik dağıtımı bitti şimdi aslanlara yal veriyorum oda sana büyük gelir birdaha etrafımda yorum yapma zararlı çıkarsın
En İyi Cevaplar