Ben kendimi KS' de şu tipte sorulan sorulara verdiğim cevapla açıklamak istiyorum ;
'' Sevdiğiniz kişiyi tarif edin desem? Karakter ve fizik olarak? ''
Karakter :
empati kurabilen azıcık inatçı bakışlarımızla anlaşabileceğim hayatı umursamaz mutlu olmayı bilen mantıklı davranan ve konuşan bir şey dediğimde ezilip büzülmeden karşı çıkıp benimle savaşacak, ve her zaman kendi ayakları üstünde durabilen gerçek bir kadına aşık olabilirim ancak !
Evet sevmeyiz ama tam olarak sevmeme sebebimiz onların güçlü olmasıyla alakalı değil. Genelde o tür kadınlar kendilerini çok kasıyorlar. Ergenlerden bir farkları yok. Örneğin sosyal medya'da sürekli mesaj verirler şöyleyim böyleyim, beni kimse yıkamaz ben güçlüyüm şu bu. Bu itici geliyor bana, kadın güçlüyse güçlü olduğunu ispat etmeye çalışmamalı başkalarına. Yoksa kim sevmez güçlü kadını, güçlü olucam derken ayrımcı pozitif cinsiyetçiliği kimse sevmez.
👏 aynen öyle ben de dış görünüşümde naif elit bir kadınım ama ruh halim Herkül 👌 kendime acayip güvenir hırslı azımli tuttuğunu koparan, hayal değil gerçekleri yaşayan bir bayanım ve bu özelliğime bayılıyorum ama asla ben güçlüyüm imajı yaratmam kimseye
Sevmezler. Çünkü hep bir ben kollayım mantığına sahiptirler. Kendi kendinize yetmeniz. Sinir bozucu gelir. Kasıyorlar filan derler ama hayır onlar boyunduruk altına girmiş kız tipiyle kıyas ettikleri için onları egoist ve kasıntı zannediyorlar. Doğaları gereği olsa gerek 1 tık da olsa önde olucaklar yön vericekler koruyacaklar esas bu şekilde onlar kendi egolarını tatmin ediyorlar. :)
Sevende var sevmeyen de var. Eğer özgüveni düşük ve birileri tarafından yükseltilmek istenen kendi gücünü göstermek isteyen bir erkekse tabi ki güçlü bir kadını sevmez çünkü güçlü bir kadın erkeğin gücüne ihtiyaç duymaz. Dolayısıyla erkek kendi egosunu ve özgüvenini tatmin edemediği için güçlü kadınlardan çekinir kaçar ya da küçümser.
Kendine ozguveni olmayan, kültürel yönden zayıf ve fikirleri olmayan, sizi anlamayan bir bayan size ne katabilir? Bunu düşünmek gerek.. Dik duran bir duruşu olan ve kendinden emin, mantıklı konuşan her zaman tercih sebebidır ve çekici gelir. Yerinde zamanında haraket eder ve yaptıkları yaşattıkları abes durmaz aksine şık durur.
elit melit anlamam biz jet sosyete değiliz kadınımıza kibar davranırız yanlış yapmayız erkeğe dik duran kadınlar duyuyorum sevişmiyorlar kocasıyla böyle şeyi kabul edemem kusura bakmayın kötü erkeklere dik durun siz
Sadece kadın değil, her türden canlı da sevilmiyor, kendi ayakları üzerinde asilce durabilen ve yükselen her yaratık diğer bir takım yaratık tarafından hor görülür, çünkü bu kimse geride bırakılmıştır, kendisi olabilen tarafından.
Ben de dış görüntüm naif ama kimseye Minneti olmayan iç dünyasında kendine güvenen azimli hırslı dünyaya baş kaldıracak yapım var. Ama her zaman korunmaya sahiplenilmeyi de severim beni böyle kanatlarının altına alabilmeli erkek. Yanımda yürürken bakışıyla yürüyüşüyle belli etmeli koruduğunu bayılıeımm🙂
Ya ben bir çok kişiden duydum bu konuda ilişki uzmanları var youtube da video çeken.. Diyorlar ki; erkekler kendilerine ihtiyaç duyan kadınları sever miş. Mesela: " ben bunu yapamıyorum yardim eder misin? " vs vs gibi şeyler erkekleri mutlu ediyor muş.
Bir kadın yirmili yaşlarında aileden destek görmüyorsa ve okul diploması yoksa, hayata karşı dik duramaz, duruyorsa karşısında dik duranların sayesinde duruyordur ya da lotodan para kazanmıştır.
Bazı erkekler kadınlarla rekabet içinde gibi. Sanki kadın erkeğe muhtaç olsun diye yaratılmış olarak görüyorlar. Kadının bişey başarması bile göze batıyor bizim ülkemizde
En İyi Cevaplar