Her insanın kafasında belirlediği doğru insan olarak gördüğü bir şekil vardır, buna yakın olarak gördükleri kişilerle de ilişki kurarlar yanlış kişi olduklarını sezdikleri anda da uzaklaşıp yalnızlığı seçerler gerçi tersi olarak doğru buldukları insanlarda yanlış çıkabilir o zamanda yalnızlığı seçerler lakin bir gerçek vardır o da şudur ki yalnızlık güzeldir bunu sadece çok az bir kesim kabul eder çünkü diğerleri yalnızlıktan korkarlar. Yine de herkesin kendi doğrusunu en doğru şekilde bulması dileğiyle.. (:
Yalnızlık kimi zaman seçimdir. Çünkü herkes kendine göre doğru çünkü herkes birilerini kendine benzemiyorsa ya da onunla aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri hissetmiyorsa öteleyip iteliyor. Olduğumuz gibi olamıyoruz olduğumuz gibi kabullenemiyoruz. Insanları sevmeyi bıraktık. Kendimizi ölesiye sevmeye devam ediyoruz. Var olsun egolarımız ve kibrimiz. Keyifli geceler.
Sevmeyi istemiyoruz, çünkü hep yarım bıraktıkları için. Güvenmeyi istemiyoruz, çünkü hep boşa çıkardıkları için. Değer vermek istemiyoruz, çünkü hiç değer vermedikleri için. Ve biliyor musun? Artık hayal kurmak istemiyoruz, çünkü her yıkılan hayalin enkazında kendimizden büyük bir parça bıraktığımız için. Şimdi anladın mı neden bu kadar yanlızız
Çünkü insanlar mükemmelliyetçi oldular. Kimsenin birbirine karşı sabrı, tahammülü yok. Fedakarlık desen o zaten ara ki bulasın, menfaat her şeyden önde... Ben kadere de, hayıra da inanmam. Çünkü kısmet diye bir şey yoktur. Herkes o an işine gelen seçimleri tercih eder.
Çünkü çoğu insan kendini tanımıyor ne istediğini bilmiyor , hep bir beklentiye odaklanmış durumda hayatına girecek insanın onun için birseyleri değiştirmesini bekliyor , yani aşka sevgiye gelene kadar yoruluyor set çekip duvar örüyorlar aralarına, köprü kurmak varken köprü yıkıyorlar vs bir çok şey !
Ben insanları puzzle parçalarına benzetiyorum... doğru parçayı bulmadan puzzle tamamlanmıyor ne kadar parça olduğu değil doğru parçaların birbirini bulması önemli olan...
Çünkü insanlar arasında büyük bir iletişim problemi var bunun için yalnızlar ve tanıdıkları insanlarda ya okul arkadaşları ya asker ardaşları başka yok.
En İyi Cevaplar