iyi akşamlar ve iyi haftasonları herkese
soru başlıkta olduğu gibidir...
herkese teşekkürler
soru başlıkta olduğu gibidir...
herkese teşekkürler
Okumayı yazmayı öğrendiğim günden beri mektup yazarım... İlk okul 1. sınıfta daha kelimeleri hecelerken bile komşu teyzelerin uzak şehirlerdeki kızlarından oğullarından gelen mektupları okur ve acele cevap diye biten mektuplara minik parmaklarımla kelime hatalarıyla dolu cevaplar yazardım.
Sonra Almanya'daki dayıma, İstanbul'daki teyzeme, Ankara'nın başka bir semtinde oturan arkadaşıma yazdım,yazdım yazdım...
Hala bir kurdele ile bağlı ve birbirlerini sımsıkı kucaklar biçimde... Üstlerinde farklı adresler farklı isimler olan... Kiminin mektubu fesleğen kiminin mektubu gözyaşıyla ıslanmış olan sayfalar dolu yazılar harfler hisler...
Postacının kapı ziline basıp da soyadımızı seslendirdiği anların kalp çarpıntısı. Mektup sayfalarına çizilen bebek elleri, fotograflar, kuru güller...
Altına çizgili kağıt konulup ataç ile tutturulup emek emek yazılan satırlar...
Sevgilime mektup yazdım, sevgilimden mektup aldım. Anneme babama kardeşime teyzeme arkadaşlarıma tüm sevdiklerime yazdım.
Beni sorarsan iyiyim dedim...
Mektupları zarfa koyup kar kış yağmur güneş demeden postaneye kadar gittim.
mektuplarımın ulaştığı evlerden ölenler oldu, kalanlar oldu, unutulanlar oldu...
Mektuplar hala ben de...
Asıl ben size teşekkür ederim...
Sevgiliye değilde eskiden nerede vardı mail vs.Ben bizim ailemizin yazarıydım..Bir de benim annemin okuması yazması yoktu ve memlekete mektupları hep ben yazardım.Yaz kızım diye başlardı solzerine .Onun haricinde ilk okuldaki aşk mektuplarından ben sorumluydum :).Ah ah .Kaş kişi benim sayyemde ne nice aşklar yaşadılar.Bir de parfüm sıkardım kağıtlara.Eh gidi günler ey.Bazen gençler için üzülüyorum.Mürekkenin tadını bilmiyorlar.O el yazıyla yazılmış kelimleri okuyamıyorlar.
Boş kaldığım vakitlerde arada bir yerlere birşeyler yazmayı ve onu değer verdiğim kişi ile paylaşmaktan mutlu olurum.. Hissettiklerimi kağıda dökerim.. Bir defterim var şuan mesela hala yazıyorum aklıma geldikçe..
çooookkkk sayfalarca...sevgilin ya da eşin askerde ise mutlaka yaz ve ihmal etme...
Cevap
12Cevap
zaten yazı yazmayı severim özellikle düz yazı tarzı... hiç sevgilim olamamış birine son bikaç gündür bişiler karalıyorum...
yazdım çok pis yazarım :) başkaları için bile yazdım:)
Lise sona giderken,sevdiğim bir kıza mektup yazmistim...o iste :))
Madde bilmem kaç.
"Pulsuz olmadı mektup, balıklar karaya vurdu."
Kaç kere hemde...
Platonik aşkıma defterler dolusu şiir sayfalar dolusu mektup yazmıştım ^^
Gördü mü tabii ki görmedi :)
olmauyan sevigliye yazmak normal bir iiş mi? gerçi olanlar ne yapıyor diyorsunuz da haklısın.
En büyük abim'e yazmıştım bir 10 sene önce askerdeydi :)
Hayır ben kimseye yazmadım onladda bana yazmadı doğal olarak :d
Sevgilim Uzak bir yere gitmesi gerekti telefon çekmiyordu gitti yerde ..
1 Ay Yok tu bende her gün için mektup yazmıştım ona .. hey gidi günler hey
Evet yazdim yurt disindan te ye sevdigime ..
yazdım ama ulaştıramadım...
Evet yazdım ama hiç vermedim.
yazdık yazdık o haltı da yedik :)
mektup almıştım keşke bir şeyleri çözseydi
sevgiliye değil ama çok mektup yazdım..
bir de mektupları ulaştırdıysan yerlerine tamamdır:)
yazmadım yazmayı düşünüyorum.
Çoook
evet yaaaa ilanı aşk etmiştim mektupla :)
Yazmadım
kimse bana yazmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar