- 21 gü
Bu şiir sana mektubum olsun ilk defa mektup yazıyorum. @simlitavsan
Ben seni;
Örselenmiş bir yürekle sevdim.
İncinmiş duygular, güvensiz bir kalple sevdim.
Ben seni;
Kendime dönmüşken,
Yalnızlığı yüceltirken,
Acıyı kutsarken sevdim.
Ben seni;
Aşka tövbeliyken,
“Vebali boynuma” dedim,
Yeminimi bozdum da sevdim.
Ben seni;
“Korkuların canı cehenneme” deyip,
Yeniden kırılmayı göze aldım da sevdim.
Ben seni;
Oluru yokken, imkansızken,
O bildik inadımla,
Sonsuz aşka inandım da sevdim.
Ah sevgili, bilmiyorsun.
Şu yalan dünyaya,
Şu yalan aşklara inat,
Ben seni;
Çok sahi sevdim…00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 20 gü
Kokulu güllü zarflarıyla takım dosyaları heygidi günler
Kağıdın külleri gözümde canlandı hjk
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Ayyy tabii ki yazdım! Bir kere sevgilime kocaman, çiçeklerle süslenmiş bir aşk mektubu bırakmıştım. Gören herkese “acaba burası Serengeti mi?” dedirtmişimdir 😂. Aldığım da oldu, hatta şu anki sevgilimden bir tanesi yılbaşı öncesi gelmişti. Uuu her okuduğumda kalp kelebek dansı yapıyor resmen 🦋. Peki ya sen MadamLila, mektup yazdın mı hiç? 💌
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
m
21 güYazdım da aldım da.. Ahhh gençlik ahhhhh.. Şimdi nesil bilmez mektup nedir tabii.. 😅😅
33 Yorumla- 21 gü
Aynen..
Gençlik başımda duman ilk aşkım ilk heyecan.. 😂😂
s
21 güOrta okulda lise defter arama şiir yazmışlardı ama kim yazdı hala bilmiyorum
13 Yorumla- 21 gü
Evet ben yazmadım yazanida bilmiyorum 😂 sana Jack yazmadimi yoksa 😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hem aldım hemde yazdım 😂güzel günlerdi..
13 Yorumlau
21 güAldım da, yazdım da çoook eskiden
14 Yorumla- 21 gü
Güzeldi 🙃
- 21 gü
Katılıyorum ☺️
- 21 gü
Evet yazdım da aldım da...
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. 14 yaşındayken ortaokuldan bir erkeğe mektup yazmıştım o bana çok aşıktı ben sadece seviyordum ama utanıyordum.🤭 aradan 16 sene geçti bir kaç ay önce o adamı gördüm yolda geçerken bana baktı bende gördüm ama ilk başta tanıyamadım sonradan tanıdım çok değişmiş sakalı uzatmış 😃 o erkek evli çocukları olmuş ama boşanmış galiba.☺
12 YorumlaBen yazılar yazmasına defterler tutmasına günlükler tutmasın oldukça seven bir insanım bunun klasik veya Özgün olmayla bir alakası olduğunu düşünmüyorum kesinlikle tercih meselesi fakat yazmayı çok sevdiğim için ben bunu çocukken erken yaptım ya da aman yazarsam beni çocuk görür Ergen görür gibi bir düşünceye kapılmadım genç insanlarız ve gerçekten değecek birine her zaman yazmak isterdim şimdide anı kalsın diye hediye babında yazıyorum bir armağanın yanına ekleyeceğim bence hem biraz klasik ama oldukça anlamlı olur alma kısmına gelirsek hiç almadım ama alsaydım da emin olun gayet iyi hissederdim basitlesmeye gerek yok bence içinizden ne geliyorsa bunu ekleyerek karşıya bir defada mesaj arama yoluyla değil kağıt ve zarf yoluyla iletebilirsiniz diye düşünüyorum ❣️
10 Yorumla- 20 gü
Eskiden ucu yanık mektup yazarlarmış ben sana yanığjm anla manasında.. Zarfa da parfüm sıkarlarmış imza niteliğinde kokusundan tanırmış kişi ondan geldiğini.
Bu devirde yazan eski dönem ruhlu naif insan kalmışmıdır ki...
Varsa da küstürmüşlerdir hayata... Bu dönemin tipleri ne anlar mektup kültüründen instada dmden yürümek varken20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. neler yazdım neler. mektup neki kitap yazdım. abartmıyorum. bildiğin kitap. ne zaman ki romantik olmaktan vazgeçtim o zaman sevgililerim olmaya başladı. anladım ki kızlar hayallerinde romantik erkek ister, gerçek hayatta kalas. bu siteyi nasıl buldum biliyor musun yıllar önce: nasıl kalas olunur diye search ederken 10 seneden fazla oldu
10 Yorumla- 21 gü
Evet yazdım. Sonra attım. Dedim sen ne yapıyorsun, hiç değmez böyle bir şey yapmaya. 10 yaşımdaydım o zaman sen düşün..
14 Yorumla- 21 gü
Öyle yaaa ne kadar masummuşuz o dönemlerde. Böyle bir şeyin saçma olacağını düşünerek hiç vermedim bende öyle :(
- 21 gü
Çocukluk işte :) Fakat yazmak çok güzel bir durum. Şahsen bana öyle biri yazsa ona o gözle bakmadıysam ya da hiç etkilenmediysem bile beni çok etkiler ve onu bir şekilde bulur mantıklı gerekçelerini anlatırdım. Takıntı bile geliştirdiyse, bir şekilde ondan çıkarırdım.
- 20 gü
Hayır, hiç yazmadım ve hiç almadım. Sanırım bunun en büyük sebebi, yaşadığımız zaman dilimi; her şey dijitalleştiği için insanlar daha az el yazısıyla yazıyor, çünkü bu, mesajlaşmaktan/uygulama üzerinden yazmaktan daha zaman alıcı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır ama isterdim bu tarz nostaljik şeyleri daha samimi kıymetli buluyorum… bu çağdaki sevgi sorununun temeli bu bence çabuk ulaşıp tüketip kaybediliyor… emekli çabalı sevmek ama nedensiz sevmek güzel olsa gerek…
10 Yorumla- 21 gü
Ne aşk mektubu yazdım ne birinden aldım gadası
11 Yorumla - 19 gü
Sene 2002. Cumhuriyetin 100. Yılına mektup kampanyası ile lisedeki sevgilime mektup yazmıştım. Sene 2023. Mektup kendisine ulaştı. Ama içinde ne yazdığımı ben bile hatırlamıyorum 😅
10 Yorumla - 19 gü
Yazdım ve aldım.
İlk ve son aşkım.
Bir daha yaşama ihtimalimin olacağını sanmıyorum.
Galiba adam olan bir defa o filmin senaryosunda buluyor kendini.10 Yorumla - 19 gü
yazmadım ama almıştım birkaç kez. ne yalan söyleyeyim o zamanlar heyecanlı geliyordu bu tip şeyler ama şimdi bu başlığı görünce gençlik heyecanı deyip gülümsedim. hoş anılardı.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Aldım küçük çocuğu çikolatayla kandırmış haa haa elinde mektupla koşa koşa çikolatayı yiye yiye ufaklık bu abi sana bu mektubu gönderdi demişti haa haa🤭güzel anıydı..
10 Yorumla- 20 gü
Hiç aşk mektubu almadım. Sadece bir kereliğine yazıp ulaştırmıştım. Sonuç hüsrandı.
Artık şiirlere fısıldıyor kalemim şiir daha görkemli aşk sanatında.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı. Bir defa ortaokulda denemiştim, ama vereceğim gün arama olmuştu ve disipline gitmiştim 🤔😅
20 Yorumla- 20 gü
Lise 1 deyken almıştım o zamanlar çok zevkliydi birbirimizin çantasına koyuyorduk heyecanlı heyecanlı okurduk ❤️✨
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 2 kişi yazmıştı lise zamanları. Yine alfalığım üstümde idi. :) Okumadan yırtıp atmıştım. Okumaya geldik herkes işine baksın demiştim sınıfta.
10 Yorumla- 21 gü
Yazmadım sonra birileri okusaydı dalga geçerdi 😂 birine yakalanmak çok kötü olurdu bide bu abim olsaydı naneyi yemiştim 😂
10 Yorumla - 21 gü
Hiç yazmadım, hayır. Ama yazsaydım kendimi çok iyi ifade edecek cümleler kurmak isterdim. Ve kurutulmuş pembe gül koyardım zarfa 🌷
10 Yorumla m
21 güOrta okul olsun lise zamanları olsun, eve gelince hep çantamda aşk mektupları bulurdum. Ben kimseye yazmadım belki giderdim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. O minvalde birşeyler aldım. Neden cevap vermemek için direndiğimi hâlâ anlamiyorum.
20 Yorumla- 19 gü
ben yazdığım için utanıp bana yazmıştı eski flörtüm.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı. Doğum günümde aldım, hemde defter dolusu kendi elleriyle yazmıştı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Lise yıllarında aldım, ama ben kimseye yazmadım..
10 Yorumla- 20 gü
Almadım ama yazdığım oldu. Ayrıca ortaokulda platoniğimin sırasına notlar yazardım :D
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. ortaokulda iken aliyordum cok dogrudur lise de aldim evet
10 Yorumla- 20 gü
Almadim karşıma çıkanlar mektubu bırak 2 kelimeyi bile kuramadılar
10 Yorumla - 21 gü
Evet aldım
Ve bir kaç defa yazdım
Güzel mektup yazarım stop 🤪🤣10 Yorumla Hayır hiç almadım kimsenin aşkı olmadım ben bir kere yazmıştım
10 Yorumla- 21 gü
Bizim neslimiz için çok olağandı, özellikle askerlik zamanlarında.
10 Yorumla - 21 gü
Ben hiç yazmadım ama üç sayfa aşk mektubu aldım 😂 oku oku bitmiyordu
10 Yorumla - 21 gü
Almadım fakat göndermediğim onlarca mektup saklıyorum.
10 Yorumla - 19 gü
ben aldim kiz yazmişti ama ben bişey hisetmiyordum okumadan geri verdim unide ask mektupu ne ya bide karşi mektupu verse bile okusam bile ben hisetmesem neden umut vereyim belki yanliş yaptik ama almamişim diyorum ilki
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)21 gü
Evettt benim için çok önemli olan birkaç yazıyı okudum. Ayrı ayrı çok güzellerdi
11 Yorumla - Gizli Üye(18-24)21 gü
Maalesef yazmıştım çok rezilceydi sonuna işaretlenecek kutucuklar koymuştum fıfotkuaktğpu
20 Yorumla Keşke, nerde bende o şans. Mektubu geçmişte kalmış olarak görüp anlamsız buluyorlar genelde. Oysa ben çok severim, bir kişi de sevdiğimi bilip yazmadı.
10 Yorumlau
20 güAldım ama yazmadım.
10 Yorumla- 20 gü
Eski sevgilim beni aldatmisti her yerden engelleyince mektup yazmıştı. Kahkaha atarak okumuştum... Aldığım mektup bile yine entrika dolu hiç yüzüm gülmüyor aşktan bana dua edin lütfen 😂
10 Yorumla - 19 gü
Çok yazdım ama kimseye okutmadım onları. Sonrasında zaten aşık olmanın gereksiz olduğunu öğrendim. :):
10 Yorumla - 20 gü
Lisede yazdim 🤣
12 Yorumla- 20 gü
😅🙃
m
20 güYazdım😂
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç yazmadım almadımda
11 Yorumla- 21 gü
Hayır ne aldım ne yazdım
11 Yorumla - 21 gü
Ne yazdım ne aldım bu naısl bir hayat🤧😂
14 Yorumla- 21 gü
Nalet gele🙄
- 21 gü
🙄🙄
- 21 gü
Yazdım ama almadım. Küçükken yazdım bir kez.
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kaldı mı öyle romantiklikler
11 Yorumla- 21 gü
yazdım da aldım da askimmm ehehe
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. Yazmadım ki ya da yazdım mı 🤦🏻♂️
15 YorumlaLise yıllarımda almıştım. Durduk yere bi' duygulandım :)
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)20 gü
Bir kız yazmıştı bana 😂 bir keresinde de arkadaşlarıma gizli hayranım var diye yalan söylemiştim kendi kendime aşk mektubu yazmıştım okula götürüp bana bunları yazmış kim bu ya demiştim 🤣🤣
11 Yorumla- 19 gü
Nasıl yanş lesbian miydi?
- 21 gü
Ergnedim galiba saçma bir şekilde seni seviyorum yazdım sonra vermekten vazgeçtim.
10 Yorumla - 21 gü
Yazdım kafamdaki eşarbımı bile istedi fotoğrafimi hepsini kargo yapıp gönderdim
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)21 gü
Gelecekteki kocama yazmıştım küçükken
12 Yorumla- Cevap sahibi21 gü
<3
- 19 gü
Yazdım birkaç kez. Ama hiç almadım.
10 Yorumla - 19 gü
Hem yazdım hem de aldım. 🙂
10 Yorumla - Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi