Sevgili dost... Garip bir esenlik var sende En derinlerde Bazen bir cocuk , bazen bir yasli Kayip gibisin o kizil bulutlar arasinda Gozlerin ihtiyaclarinin arayisinda Aradigin belki sadece bir lavanta kokusu Belki de sadece eskilerden bir sarki Kalbinde bulunuyor gizli bir melodi belkide En karanlik okyanusun en dibine dahi dusmus olsan Hayallerin yuruyecegin yolu aydinlatmistir coktan Sadece zaman lazim iste Anlamdiramadigin sorularin cevaplarini dusunme Her cicek elbet birgun solar , sen sadece onu yeterince sulamayi dene Hersey son buldugunda , denedim diyebilmek icin en azindan Yine de farkli geliyor hersey iste Renkli bir esenlik var sende..
Dün gece yeni bir diziye başladım ama kore dizisi çok farklı, benim bildiklerimden bayağı farklı. Mesela bizim ailede bir erkek ve bir kız ya evliler ya da nişanlıdır. bir de yan yana durup sohbet ediyorlarsa ama onlarda her şey çok normal, bir kızın bir sevgilisi olması gayet normal gibi davranıyorlar. Ara sıra içimi sana dökmek çok rahatlatıcı veriyor bana. Kimse senin kadar beni rahatlatmamıştı. Benim çok uykum var. yine gecelerce uyumadın mı? Ayrıca dün saat 04.30'da uyandım. Başım ağrıyordu. Bir daha uyuyamadım. Hala daha ağrıyor. Ne düşünüyorsun? Ne düşündüğümü bile bilmiyorsun. Bir fikrin yok. Sen ne düşünüyorsun? Bu konunun hakkında bilmiyorum. Sanki o olabilirmiş gibi geliyor. Sen sadece yazdıklarımı okuyorsun. Aklımdakileri de. O yüzden şaşırmaktan vazgeç. Bir de hani hangi konuyu soruyorum bilmiyormuş gibi davranmayı keser misin artık? Herkesten bıktım herkes acı veriyor bana artık bana yaklaşan biri bile onu kendi dikenlerin ile zehirleliyorum yanımda sağı kurtulan olmadı şu ana kadar
Sevgili Beyza.. Satırlarıma başlamadan önce selam eder sağlık esenlikler dilerim.. Nasılsın iyimisin? Beni soracak olursan ben iyi değilim, buralarda dost bildiğim ısırgan otu, elimi dokununca canım yanıyor, umarım sende mutlusundur iyisindir, satırlarıma burada son verirken selam eder alnından öpüyorum kendine iyi bak..
En İyi Cevaplar