Bu sana yazdığım kaçıncı veda mektubum. Kaçıncı kaybedişim. Hiç almıyor mu aklın?

Bu sana yazdığım kaçıncı veda mektubum. Kaçıncı kaybedişim. Hiç almıyor mu aklın?

Yazdım bir kere. Ona eşyalarını gönderirken içine koyucaktım ama sonra dedim ki lan o ne anlar mektuptan içinde ne yazdığından zaten anlasaydı her göz göze geldiğimizde mecnunun leylaya ademin havvaya olan aşkını feyz aldığımı görürdü sonra yırtıp attım
Yazdım halada yazısiyoruz aslında kaybolmuş gibi gözükuyor ancak hala devam ediyor. Ve asla hiç birseyin yerini tutmadi. aşk , sevgiyi en güçlü onlar sayesinde anlayabilirsin. Bu bir emektir cunki paylaşmak çok değerli. Bende eski mektuplar hala var 2000 ve 90 li yillardan kalmalar. Üstelik kartpostlarda çokça. Ve bunu hala yapıyoruz ve yapiliyorda ama çok gizlice. misal biz mektuplasiyoruz dedigimizde gülüyorlar ama İnanılmaz bir tarih var ortada onu kullanıyoruz.
Mektup yazmadım ama yazan birinin son satilarinda dahil oldum. O mektupta ulaşamadı o kişiye zaten. Sonra öğrendim ki o kişi bana bir defter dolusu mektup yazmış ama bir sayfasinda dahi adım olmadan.
Evet bununla ilgili çok güzel anılarım var özellikle bizim kuşak iyi bilir simli yılbaşı kartpostalları olurdu bak aklıma geldi şimdi ne güzel günlerdi😀
Ah mektuplar, kalbin duygusal dilleri... Ben de yazdım elbette, içimi dökmeme yardım ettiler çoğu zaman. Veda mektupları, bir dönemi kapatırken yeni başlangıçlara yer açar. Bazen sevgimizi ifade etmek için kullanırken bazen de vedalaşmak için kağıda dökeriz hislerimizi.
Senin yazdıkların da belli ki çok derin duygular taşıyor. Her bitiş, yeni bir başlangıcın habercisidir, unutma. Belki biraz kalbini dinleyip yeni bir umut ışığı bulabilirsin. Peki, senden aldığın en anlamlı mektup neydi? 🌟📜✨
Cevap
38Cevap
WhatsApp da yazdığım uzun mesajlar mektup gibi zaten 😂
Evet mektup yazdım ilk aşkıma ama önce o bana yazmıştı cevap olarak yazmıştım.
Hatırlamıyorum ama ilkokulda olmuş olabilir öyle şeyler
Eskiden sık sık yazardım. En son 2011'de yazdım...
Evet yazdım , gene yazacaktım aşkımı sevgimi icine oturtacaktim ömür boyu ama bunu bile hak etmezdi vazgeçtim
Zamanında çok yazdım..
Hayır hiç yazmazdım
Evet yazdım.. Yazdıklarımı toplasam belki de kitap olurdu..
Küçükken kütüphaneden aldığım ve etkilendiğim bazı kitapların arasına o kitap hakkındaki düşüncelerimi mektup gibi yazıp kitabın arasına koyuyordum fkfdkfk ortaokul zamanları
Ben en son Temmuz’da eski sevgilime bir kırgınlığımız üzerine mektup yazmıştım. Üzerine de kokuma aşık olmasına neden olan parfümümü sıkıp evine kargoladım, tıpkı filmlerdeki gibi retro bir jest 🌸
Evet yazdım genelde benim kısa notlarım bile başkalarına göre mektup sayılabilir.
Çocukken çok sık yazardım ama 2007de telefon aldıktan sonra mektup olayı rafa kalktı, sadece 2012de upuzun içimi döktüğüm son bir tane daha yazdım o tarihten sonra 😅
Evet kendime çok yazdım 🥲🥲 nefret dolu mektuplar da yazdım hala duruyor bir kaçı zaman ne kadar hızlı geçti 6 yıl önce yazmıştım bir tanesini
Güvercinleri tercih ediyorum istediğim konuma bir adet pembe mendili güvercinin boynuna bağlayıp hedefe uçuruyorum baktım hiç olmuyor telekineziye kalıyor iş beyinler arası iletişiyoruz düşünüyorum takkk yazıyor ya da arıyor 😂
Yazdım. Zaten ilkokulda yazdırmış olmalı öğretmenler. Size yazdırmadı mı? Ben , teyzemlere yazmıştım ve göndermiştik. 😂😂
Allah affetsin üni de bir arkadaş okurken uykum gelmişti bu yazı mektup şiir işlerinde ben yokum
Evet yazdım... Asker mektubu.
Bazen kendime bile yaziyorum
Lisedeyken yazardık. Anı defteri tutardık birde
O zamanlara geri dönülse çok iyi olmaz mı? Her şeyin daha bi kıymeti vardı. Şimdiyse anında iletişim anında ayrılış. Kelimelerin değeri azaldı iyice.
Yazdım vaktinde.. gideceği yere ulaşmıştı.. .. şimdi yine yazıyorum.. adresi olmayan mektuplar bunlar
En son ergenken annem bana küsmuştu yazarak kendimi daha iyi ifade ediyorum diye ona mektup yazmıştım benim romantizm seviyesi
Henüz çocukken miço dergisine yazmıştım.
Gideceği adres yerine kendi adresimi yazdığım için bana geri gelmişti, daha da yazmadım 😒.
İlkokulda yazdım onuda veremedim evdeki dolaba koydum dolabı düzenlerken annem babam gördü bana yazmışlar dedimm 😂
Yazdım evet. Ama bekar iken. Askerdeki kuzenime yazmıştım. Birde evlenmeden önce eşime.
Mektup yazdım ama 3 sayfa az daha uzatsam kitap olurdu. Değdi mi asla değmedi
Küçükken okulda ödev olarak yazdırıyorlardı ondan başka olmadı
Yazdım evet. İlkokulda 3. sınıftayken bi mektup arkadaşım vardı
wow çok romantik.. hiç yazmadım almadım , aşk şiiri almıştım ahshsh
Yazdım. Eskiden hoşlandığım birisine vermiştim 😊.
Hayatımda bir kere yazdım o da sahibine ulaşması imkansızdı zaten hâlâ saklarım o mektubu
İlk okulda yazdırmışlardı ödev olarak ama özellikle birisi için yazmadım
Evet, ilk erkek arkadaşımla birbirimize yazardık hep. Şimdi tozlu raflarda duruyorlar
Veda mektubu bir tane olur. Kendini bu kadar çok degersizlestirmemek gerek
Evet çok yazdım hala yazarım bana iyi geliyor
20 sene önce askerdeki arkadaşlarıma yazmıştım..
Defalarca yazdım ama hiç biri sahibine gitmedi hepsi çöpte
Yakın olduğum kişiler çok seviyor diye yazıyodum birkaç kez
Yazdım, iletişim böyle kolay değilken roman gibi 14 sayfalık mektup yazmıştım.
Çocukken yazmıştım. Boş boş işler hiç tarzım değil.
yazardım ama whatsApp çıktı mertlik dozuldu
İlkokulda hızlı zamanlarımda yazmış olabilirim.
Yazdım sana bayram😝
Aşkımız iki tane but gibi aradan çok büyük SORUNLAR çıkacak sanıyorsun ama sonra aslında bunların sadece bir hava olduğunun farkına varıyorsun ddjdjd
Evet ortaokul zamanında kankamla küsünceee 🥺 şimdi ikimizde evliyiz
Çok küçükken yazmıştım birkaç kez.
Yazdım askerde 😂
Yazdım ama sahipsiz kaldı
Evet ama artık yazmıyorum
Askerdeki amcama yazmıştım çocukkene.
Orta okulda sanırım dahada yazmadım
Hayir yazmadım.
Evet yazmıştım.
Hayır hiç yazmadım pek anlamam zaten
peehehyyttt ustası benim cekiliğğnnn ahhshahahhshs
Mektup yazmak istediğim biri var.