Kayın baba gelin yardımcı olun lutfen?

Ben evleneli 1 sene oldu Tam olarak kayın babam gibi ilk beni istemeye geldiğimde dedi ki Aşağı katı yaptığımız zaman sizi çıkaracağız aşağıya eviniz ayrı olacak beni biz evlendik evin için aldılar bırakmadılar ayrı eve Çıkalım aşağıya da kiracıyı katlılar bize dediler 1 ay sonra 5 ay sonra sizi çıkarız Sonra ben sordum Geçende dedi 5 ay sonra her neyse tamam dedim 5 ay bekledim eşim de bugün dedi ki baba ne zaman dedi kiracıyı çıkarıyorsun hiç hiçbir cevap vermedi eşimi kaydı alma Daha doğrusu ben dedim Baba Bizi ne zaman ayrı eve çıkaracaksın dedi Ondan sonra dedim hani böyle olmuyor dedim aynı evde dedim Bazen dedim anlaşamıyoruz annemle dedim görüyorsun ara sıra tartışıyoruz neden dedim herhalde çıkarmaya niyetiniz yok dedim niyetiniz olsa bizi çıkarırsınız dedim bu bu Birsen evin kirasını da olmazdınız dedi dedim çıkamayacaksınız da biz ona göre bir şeyler yapalım hani sonuçta Sizin eviniz dedi çıkarmayacağım dedi ne haliniz varsa görün aşağıya girseniz bile bana kira parası vermek zorundasınız elektrik su falan filan her şeyini ne yaptı Yok sizin yüzünüzden 3 milyar borca girdim sadece bana bir yatak odasında onun lafını yaptı Ben de dedim ki sen her şeyi oğlum için yaptın dedim Ondan sonra diyor paramı verin gibi konuşuyor size bu kadar borca girdim kiracıya kira parasını vereyim o zaman aşağıya girin dedim yoksa Alma dedim dedim insan dedim evladı için her şey yapmaz mı ona destek olmaz mı dedim Dedim böyle babalık olmaz dedim dedim senin oğlun destek olman lazımdı Ama sen bana destek olmuyorsun o kadar borcunun içinde eşimi dedim Sen bizim için bir tek dedim yatak odasına aldım Ne yaptın gidelim Ondan sonra arabası var seni hastaneye götürdüm hastaneye para verdim ya bilmem ne Ben dedim tamamlama dedim ben dedim aşağı katta oturuyorum Senin ben evime ayıracağım dedim Başka yere gideceğim eşime diyorsan evine ayrılırsan seni evlatlıktan silerim Bilmem Eşim sinird n kalktı bana vurdu birkaç kere eşimle dedi ki sana nasıl kıydım onların yüzünden sana patla?
Kayın baba gelin yardımcı olun lutfen?