iç çamaşırı dükkanı ya da züccaciye dükkanı açmak istiyorum ama karar veremedim önceliğim çamaşır kışında ip koymayı düşünüyorum sizce bana kar bırakırmı hiç çamaşır dükkanı açan var mıaranızda ya da çevrenizde iç giyim mağazası açmak ne kadara mal olur? İç giyim dükkanı açmak istiyorum hadi bir yardımcı olun ne olur. İç giyim dükkanı açsam başarılı olur muyum?İç giyim mağazasıİç giyim mağazası açmak zor mu?
Açmayı düşündüğün yerdeki bu işi yapan mağaza sayısı ve açmayı düşündüğün yerin işlek bir yer olup olmaması ile oradan geçen potansiyel müşteri durumu en önemli faktörler.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı.
iç giyim mağazası açmak çok karlı bir iş ama hakkıyla yaparsan. Öyle pazarcı usulu getirip seç beğen yapacaksan girme bile. Büyük bir mağaza özel deneme kabinleri falan aslında benim de düşündüğüm bir iş kolu ama düşünüyorum hala. Gece elbiseleri, iç giyimler falan oldukça iyi iş getiriyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Başarılı olursan neden olmasın. İç giyim mağazası benim bildiğim çok güzel iş yapıyor. Ürünler kaliteli olduğu sürece başarırsın diye düşünüyorum. Sadece iç giyim olmasın, gece elbiseleri falan da olsun. İç giyim mağazası açmak biraz risk istiyor ama başarılı olursun diye düşünüyorum.