Aynı şeyi babası kibarca dese kim bilir neler yapar? Üzülerek söylüyorumki buradaki pek çok kiz arkadaşımda bunun gibi hatta bundan beter. Kendinize saygınız olmadığı müddetçe kimse size hakettiğiniz değeri vermez. Ve unutmayın eden bulur.
bu ilk önce erkekteki o r u s p u çocukluğudur annesine bacısına saygısı olan bekar bir erkek asla böyle birşey yapaz çünkü biliyorki onu doğuranda bir kadın ve böyle cevap zaten verilmez bende kıyafet konusunda kısıtlarım ama bu böyle denmez ilk başta rengini belli edersin böyle bir soru sormasına bile gerek kalmaz ve bu kız ise böyle cevap veren kızlar tamamen özsaygısını yitirmiş gibi birşey kırıntıları kalmıştır sadece yani gerçekten yazık çok acizlik ben otoriter bir erkek olarak hakkını savunan bir kız isterim bu rezilliğin ötsindeki sayılı şeylerden ve var mı tam olarak bilmiyorum ama neden olmasın? rezil dolu etraf
Küfür kısmı çok iğrenç ya ama avrat çok hoşuma gider çünkü avrat demek eş demek
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet avrat eş demek eski türkçede fakat şimdi kazandığı anlam çok daha farklı. Birçok kelime bu şekilde anlam kaybına uğramıştır. Şimdi kazandığı anlam kadınları küçültücü ve aşağılayıcıdır. Kullanılmasını asla asla ama asla tasdik etmiyorum.
Karşımdaki kişinin söyleyiş tarzına ve neden söylediğine bağlı ben seviyorum, sizin gibi kadınlar özünü kaybetmiş ister beğen ister beğenme ben kendimi asla aşağılanmış hissetmedim
Sen bu resmi buraya koydun diye bu davranışı yapan kızlar vazgeçecek hayır. Herkes nasıl mutluysa öyle yaşar buda bizi ilgilendirmez zaten. Ondan böyle şeyler görürsem gerçekten olsa trol de olsa gülüyorum geçiyorum
En İyi Cevaplar