Yazmadan yazmayan kızdan olur mu?

Kıza ilk ben yazdım tanımıyodum selam yerine farklı tarzda bişey yazdım o da normalde yazanlara bakmıyormuş ben farklı şekilde yazınca dikkatini çekmiş bakmış ve sonra sohbeti ilerlettim ben. Yaklaşık 1.5 ay oldu tanışalı ilk zamanlar sürekli komik reels atardık birbirimize ama hep reels üzerinden iletişim oldu öyle napıyorsun falan yazmadık ikimizde reelsten konu açılınca sohbet akıyordu. Bazen gece 12 den 3 e bazen 4 e bi defa sabah namazına kadar konuştuk konuşunca iyi konuşuyo reelslere de cevap verip büyük randomlar atıyo ama genel olarak ben yazamdan yazmıyor çoğunlukla ben reels atıp konuşma başlatıyorum bi defa kaç gündür reels atmıyosun konulu bi reels gönderdi bende o sırada ben yazmadan yazmaya sen yazdım o da Instagram bildirimlerim kapalı tik tokta aktifim daha çok buraya çok girmiyorum dedi. Bende 2 gün hiç yazmaya başladım böylelikle bi kaç defa kendisi reels attı ya da hikâyeye yanıt vardı falan. Neyse sonra ben buluşma teklif ettim olur dedi buluştuk hesap ödemek istedi bazı şeylerde yok dedim sana kızgınım bana ödeyemiyorsun dedi şşisst ayıp kartını geri koy cuzdanına dedim bi dahakine benden dedi sonrasında servisi gelene kadar bekledim yolcu ettim gidince haber ver dedim tamam dedi sonra yolda yazdı vardım diye sende varınca haber et dedi sanırım nezaketen sordu. Gün güzeldi hızlı geçti dedim evet dedi teşekkür etti harbiden hızlı geçti dedi tekrarlayalım bunu dedim olurrr dedi. Bu sohbetten sonra 2 3 tane reels attım yine gülüp cevap veriyor ama kendisi yazmıyor ya da reels göndermiyor bu kız tam olarak ne yapıyo anlayamadım flört ediyo gibi ama etmiyo gibide sürekli ben yazıp boğmak da istemiyorum 2 3 gün arayla yazma kararı aldım şu anlık nolcak halimiz kız benden hoşlanıyor mu kendini yavaştan mı salıyor hislerinden emin mi değil veya tamamen arkadaş olarak mı görüyor kızlar içerden bilgi verin lütfen🙂

Yazmadan yazmayan kızdan olur mu?