Yok seni seviyorum yok hoşlanıyorum falan geç kızım bunları dedim. He aynen 1 ayda sevdin zaten dedim. İnanmamanı anlayabilirim falan dedi işte şey dedi ÇENXISŞEÖDSPWŞLELDŞW Selam yazınca bile içim kıpır kıpır oluyordu He herkesin kullandığı 5 harften oluşan, Tanışma esnasında veya bir ortama girerken hep kullanılan sözcük seni kıpır kıpır ediyor xD Mssssmskdoep bu kıza ders vermek istiyorum benimle dalga geçtiğini hislerinin gerçek olmadığını biliyorum nasıl ders verebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar kız sanal. 1 aydır tanışıyoruz mantık lı mı sizce? cevaplardaaradağım şeyi bulamadım soru şu nasıl ders verebilirim?
Evet herkes yalancı. Yalanı 5 yaş civarlarında öğrenip uygulamaya başlarız. Çocuk yaştan itibaren söylediğimizi de varsayarsak usta bir yalancıyız. Ama insanı ele veren şeyler vardir duygular gibi. Seni sevip sevmediğini onu biraz deneyerek anlayabilirsin
16 yaşımda facebooktan bir çocukla tanışmıştım. Adı Haris'ti. Önce adının farklılığına ilgi duydum, sonra fotoğrafına, sonra paylaştıklarına. Yani olur kardeşim öyle şeyler. Ben o çocuğu görmeden o çocuk aklımda yıllarca sevdim. Karşındakinin içini bilemezsin. O da şaşırır inanmazdı bana, sorardı beni niye sevdin diye. Ben de dedim sonradan niye onu sevdim diye. İşte insan sevdiğini seçemiyor. Seçebilseydi ne ben Haris'i ne de o kız seni severdi.
Çocuktum len. Şimdi olmaz tabi öyle bir şey geçmiş aradan 5 yıl. Ama bir düşünüyorum. Eğer ben duygularımı bir yerlerde birileriyle yitirmeseydim, 21 yaşımda bile birini görmeden sevebilirdim. Sen tabuları olan bi abiye benziyosun. Bu kadar net konuşma yarın bi gün gelir seversin bi kızı peşine divane olursun ettiğin tüm laflar teker teker tıkılır ağzına. Benden demesi. Hem ne demiş büyükler; büyük lokma ye, büyük laf etme.
Ya sevmem kimseyi ben. Büyük konuşmuyorum gerçekleri söylüyorum 18ime kadar sevmediysem sevmem daha. Siz dert etmeyin sadece şu kıza nasıl ders vericeğimi söyleyin
Ya sen kimsin de ders veriyorsun? Hoca mısın katip misin ne bu tavır? On sokozomo kodor sovmodom doho do sovmom. Sevme zaten taş kalpli. Git işine kızı da engelle kendinden kurtar aptal.
Kalp veya yürek kalp kası olarak bilinen özel bir tip çizgili kastan oluşmuş, içi boş, kendiliğinden kasılma özelliğine sahip kuvvetli bir pompa. Ben demiyorum wikipedia diyor. Aşk dediğiniz ergence şeyle kalp gibi önemli bir organı bağdaştırmyaın bu bir. ikincisi bu kadar hakaret edilicek bir şey yapmadım dalga geçicek benimle çevremde yaşayan çok oldu biliyorum bu tip sanal insanlar birden hızlıca yok oluyor ama ben aptal değilim aşık olmak konusuna gelirsek aşk sadece beyninin sana karşı oynadığı bir oyundur bana göre ve bu oyuna düşmemesini bilirim.
Aşağıdaki yorumları okudum da ne beyinsiz bir şeysin sen ya kızın haline üzüldüm senin gibi karaktersiz birinden hoşlanarak hatta konuşarak kendine yazık ediyor
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Karaktersizlik yapan o? Sevse bile arkadaşım dediği birisini nasıl sevebiliyor?
Gidip sevgilisi olan birinden bile isteye hoşlanmış değil ne yapacak sokaktan hiç tanımadığı birini mi sevecek tabiki arkadaşından hoşlanabilir niye hoşlanıp sevemesin burada bir karaktersizlik yok senin düşünce yapın çok saçma bi değerlendir kendini
Olabilir ben sevgilimle 1 hafta olmadan sevgili olduk :d aşk bu sende de kıza karşı bişiler var o yüzden kendini eksik görüyorsun kendini sorguluyorsun az akışına bırak.
Ne alaka dostluğumuzdan memnundu bayağı yanlışım olmadı dostluk açısından? Yan gözle bakmadım başka birşey yapmadım. Suçum yalan olma ihtimali olan bir itirafta inanmamak mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Daha önce güvenin bayaa bir kırılmış diye düşünüyorum. Ben de senin gibiyim inanmıyorum. Hatta “mış” gibi yapıyorum
Bizzat bişey yaşamadım ama çevremde gördüm herkes yalancı
Evet herkes yalancı. Yalanı 5 yaş civarlarında öğrenip uygulamaya başlarız. Çocuk yaştan itibaren söylediğimizi de varsayarsak usta bir yalancıyız.
Ama insanı ele veren şeyler vardir duygular gibi. Seni sevip sevmediğini onu biraz deneyerek anlayabilirsin
Kız seni seviyorsa da umarım sevmeyi bırakır bu ne karaktersizliktir. Oyuncak mı bu oynayasın? Hadsiz herif.
Sevmiyor diyorum biliyorum birşeyler sevse tavrım farklı olur.
Nerden biliyorsun tam olarak? Selam yazdığında içinin kıpır kıpır olmasından mı? 1 ayda sevmesinden mi?
İlk olarak tanışalı 1 ay oldu olmadı niyetim dostluktu. Ve sanal bu ikisi bence yeterli bir kanıt
16 yaşımda facebooktan bir çocukla tanışmıştım. Adı Haris'ti. Önce adının farklılığına ilgi duydum, sonra fotoğrafına, sonra paylaştıklarına. Yani olur kardeşim öyle şeyler. Ben o çocuğu görmeden o çocuk aklımda yıllarca sevdim. Karşındakinin içini bilemezsin. O da şaşırır inanmazdı bana, sorardı beni niye sevdin diye. Ben de dedim sonradan niye onu sevdim diye. İşte insan sevdiğini seçemiyor. Seçebilseydi ne ben Haris'i ne de o kız seni severdi.
Ya şu kafayı bırakın canlı görmeden sarılmadan falan nasıl sevebiliyorsunuz hayatımda hiç aşık olmama rağmen bunları biliyorum
Çocuktum len. Şimdi olmaz tabi öyle bir şey geçmiş aradan 5 yıl. Ama bir düşünüyorum. Eğer ben duygularımı bir yerlerde birileriyle yitirmeseydim, 21 yaşımda bile birini görmeden sevebilirdim. Sen tabuları olan bi abiye benziyosun. Bu kadar net konuşma yarın bi gün gelir seversin bi kızı peşine divane olursun ettiğin tüm laflar teker teker tıkılır ağzına. Benden demesi. Hem ne demiş büyükler; büyük lokma ye, büyük laf etme.
Ya sevmem kimseyi ben. Büyük konuşmuyorum gerçekleri söylüyorum 18ime kadar sevmediysem sevmem daha. Siz dert etmeyin sadece şu kıza nasıl ders vericeğimi söyleyin
Ya sen kimsin de ders veriyorsun? Hoca mısın katip misin ne bu tavır? On sokozomo kodor sovmodom doho do sovmom. Sevme zaten taş kalpli. Git işine kızı da engelle kendinden kurtar aptal.
Kalp veya yürek kalp kası olarak bilinen özel bir tip çizgili kastan oluşmuş, içi boş, kendiliğinden kasılma özelliğine sahip kuvvetli bir pompa. Ben demiyorum wikipedia diyor. Aşk dediğiniz ergence şeyle kalp gibi önemli bir organı bağdaştırmyaın bu bir. ikincisi bu kadar hakaret edilicek bir şey yapmadım dalga geçicek benimle çevremde yaşayan çok oldu biliyorum bu tip sanal insanlar birden hızlıca yok oluyor ama ben aptal değilim aşık olmak konusuna gelirsek aşk sadece beyninin sana karşı oynadığı bir oyundur bana göre ve bu oyuna düşmemesini bilirim.
Valla kardeş sorunlu bi tipsin. Ne diyim rast gele...
soruma cevap alamadım :(
Engelle direk uğraşma
haklı çıktım o nolcak şimdi KLNLASFHJKOASKLJFASJLKŞFASJKFJLK
Aşağıdaki yorumları okudum da ne beyinsiz bir şeysin sen ya kızın haline üzüldüm senin gibi karaktersiz birinden hoşlanarak hatta konuşarak kendine yazık ediyor
Karaktersizlik yapan o? Sevse bile arkadaşım dediği birisini nasıl sevebiliyor?
Gidip sevgilisi olan birinden bile isteye hoşlanmış değil ne yapacak sokaktan hiç tanımadığı birini mi sevecek tabiki arkadaşından hoşlanabilir niye hoşlanıp sevemesin burada bir karaktersizlik yok senin düşünce yapın çok saçma bi değerlendir kendini
Ki zaten haklı çıktım sevgili bulmuş bir tane sanal ya hani. Güvenmemek mantıklı olan
Aşkı öğren gel allah aşkına ya
Aşk umrumda Değil tek bildiğim yalan söylediği biliyorum herşeyi.
Nerden biliyorsun sana saf sevgisini sormuş sende alay ediyorsun hiç hoş değil.
Sunmuş*
LAN 1 AY 1 AY 30 GÜN 30 GÜN İÇİNDE BEN BİR ELO YÜKSELEMİOM KIZ 30 GÜN İÇİNDE AŞIK MI OLUYOR
Olabilir ben sevgilimle 1 hafta olmadan sevgili olduk :d aşk bu sende de kıza karşı bişiler var o yüzden kendini eksik görüyorsun kendini sorguluyorsun az akışına bırak.
KizlarSoruyor.. garip site yemin ediyorum aynen karşim ölüyorum onun için xD
sorumun cevabını alamadım hala?
Sevmiyorsan yüz verme
Haklı çıktım safhjkasfjhasfkhjas açıldıktan bir gün sonra sevgili yapmış bildiğim kadarı ile 1 günde değişiyorsa herşey gerçek değildir
Harbi mi çok yüzsüzmüş başka bişi denirde site sansurler
Sanal aşk olmaz :)
Sana olmaz bana olur 👍
Kıza acıdım dldlfşcşc
Ne alaka dostluğumuzdan memnundu bayağı yanlışım olmadı dostluk açısından? Yan gözle bakmadım başka birşey yapmadım. Suçum yalan olma ihtimali olan bir itirafta inanmamak mı?
ne salak kizmis senle muattap olmus
Bir ay içinde tanıyamadıysa demek
Belki cidden seviyor
höööh beni kim sevsin bu zamana kadar sevilmedim şimdi ne değişmiş olabilir Allah aşkına