Arkadaşim bunları ss attı. Eski sevgilisi sabah barışmak istemiş akşam bunları demiş birden. Neden yapmıştır böyle bişeyi? Arkadaşım son mesaja görüldü atmış, beni aradı az önce ağlamaktan gözleri kıpkırmızı olmuş kızın
Burada iki soru var birincisi cevap vermek istemediği birine neden cevap vermeye çalışmış ikincisi dönüp neden buna üzülüyor. Çocukta gram saygı kalmamış ama insan celladına sever değil mi?
2
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Knk cocuk sabah selam yazmış, kız ona cevap vermemiş ikinci mesajına cevap vermiş, akşam birden çocuk bunları yazmis
Çocuk ayarsız neden mi çünkü adam gibi konuşmayı bile öyle konuşmaz bu birincisi. İkincisi ilk mesajına cevap vermemişse hiç bir şey olmamış gibi neden ikinci mesajına cevap vermiş o zaman. Bur da bir sorun var bunun hiç dönüp tepki gösterebilir ama kız da normal değil. Çünkü kız da ne yaptığını bilmiyor.
Sorun ne biliyor musun ne istediğini ne yaşaması gerektiğini bilmeden duyguların içinde boğulduğumuz zaman böyle dengesiz hareketler yaparız. Bu kızda ki de bu. Çocuk ta düzgün bir dille ne düşündüğünü anlatamayan bir de üst konumda artistlik yapmaya çalışan sözde güçlü benim demeye çalışan bir insan evladı gibi görünüyor.
Knk çocuk çok dengesiz mesela kızdan ayrılıyo, ama kıza bakmaya devam ediyo veya kızın gittiği yerlere peşinden gidiyo, veya ayrıldıktan ertesi gün "profil foton müq" falan yaziyo kıza. Ne yapmaya çalışıyo anlamıyoruz
Anlaşılmayacak bir şey yok ki. Sadece dibinizde saf bakıyorsunuz. Çocuk daha iyisini bulmadığı için her seferinde dönüyor. Peki bulmadan niye ayrılıyor dersen çünkü hoşuna gitmediği şeyler var kızda ya da sadece kız olsun diye tutuyor elinde. Şimdi neden bakıyor kıskanıyor dersen de bunu abartmana gerek yok. Bunu kümesteki horuz gibi düşün erkekler kanatları altında ona bağlı insanların olmasına bayılır o kadar.
Knk çocuk yazmış az öncee, arkadaşım "neden böyle bişey yaptın" demiş, "dediğime inanicak misin demiş" çocuk. Arkadaşım da "doğruyu söyle de inanıyım" demiş. "Ben kzuenime eski sevgililerimi anlattım, o da birkaçına yazsana dedi, onlarla uğraşamam dedim, la bari birine yaz dedi, bende yazdın, o seçti seni, yazılanlar benim hür irademle olmadı, mesajı sil baştan yazmaya başla 0 dan, özür dilerim olmayacak bidaha söz" demiş
Tamam gecenin bu saatinde ergen saçmalıklarına denk geldim anlaşıldı. Doğru da olabilir yalan da. Ama çocukça saçma sapan bir şey. Madem bir tavsiye o zaman diyeyim böyle saçma sapan insanla takılmasın. Birde knk nedir ya bir ifade kullanmadan da konuşabilir fikir alabilirsin bence.
Yok basit geliyor bana bir de biraz yılışık. Senin için söyledim. Çünkü yüz yüze iken biri benimle böyle konuşsa çok ciddiye almam da ondan. Yoksa takmam bakma. İyi geceler.
Çocuğun dengesiz olduğu çok belli arkadaşının böyle biri için kendini yıpratmasına izin vermemelisin hem bencil hem saygısız biri gözyaşı dökmesine değmez.