Telefonum sessizdedir hep, masaya ters koymam cünkü masaya hic koymam, cantamda durur. Sevgiliyle degil arkadaslarla bulustugumuzda da masaya telefonumu koymam. Birileriyle zaman gecirmek icin ordaysam telefonla ilgilenmem. Bir iki saat bana ulasamayan da ölmez, her an ulasilabilir olmak durumunda degilim bence.
İkinci kadın hep vardır önemli olan esas kadın olmaktır. Yeterki diğerlerine duygu vermesin. Aşık olmasın, sevmesin. Sadece menfaat için anlık ilişki olduklarını bilsinler. Çünkü her erkek aldatır, en azından böylesi sadece fiziki ihtiyaç karşılar.
İşkillendirmez. Çünkü aynısını bende yapıyorum. Sebebi şu: Öncelikle rahat oturabilmek için telefonu cebimden çıkartırım. Telefonu sessize alıp masaya ekranı ters koymamın sebebi ise kimsenin o anda beni aramasını istememem, arandığımda bunu görmek dahi istememem.
Aldatma olarak genellemek yanlış olabilir. Ama aldatan erkek bunu kesin yapıyor:) mümkün olduğunca sessiz hatta titreşim kapalı. Bildirim falan ne varsa gözükmesin diye uğraşıyor.
Bu soru iyi gözünün içine bakarak sorarım verdigi cevaptan çok tepkilere bakarım yalan soyledigini soylemedigni bisey sakladigini stresini sinirini hepsini çözerim en ufak hareketinden goz kirpmasi burnunu oynatmasi el kol omuz boyun hareketlerinden ☺
Bazı uygulamalarda ve bazı telefonlarda Telefon tuşları kilitli olsa bile mesaj bildirimleri geliyor ve ekranda görünüyor. Ekran yukarı gelecek şekilde bırakırsa gelen bildirimler görüneceği için ters bırakıyor diye düşünür işkillenirim ben, hiçbir zaman da telefonumu ters bırakmam
Ya bende de alışkanlık olarak öyle mesela hep yaptığı bir haraketse ilk buluşmadan itibarense bir şey demem ama sonradan yapmaya başladıysa bir şeyler saklıyor gibiyse o zaman belirtisi olabilir sanırım
Ters koyulabilir son dönem telefonların kamera çıkıntıları yüzünden bile olabilir çok doğal ama birde sessize alıyorsa her buluşmada romantik anlar geçirelim rahatsız eden olmasın mantığıyla olamaz tabii ki vardır bişeyler
Öküz altında buzağı aramaktir bunun adı. Eğerki surekli her defasinda aynisi olursaki ozellikle sessiz konumda olması düşük bir ihtimalde olsa saklanan gizli biseyler olabilirde kesin gözle bakmamak gerek
Kişi karşısındakini kırmamak ve yanlış anlaşılmamak adına, özeli olduğu için, telefonunu ters koyabilir. Bunda ''Aldatma''diye bir eylem çıkarılmamalı...
O iş öyle olmuyor seni aldattığın kişinin yerine başka bir erkek arkadaşının ismini yaz masaya düz veya ters koy farketmez artık tel çalınca sessize al önem veriyomuşsun gibi olsun..
alakası yok öyle olsa masayada koymaz ya da daha önce aldattı sonra pişman oldu ve o aldattığı kişi ya arar ya mesaj atarsa diye tedbir alıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benimde başıma geldi masaya ters koydu sonrada bana birşey gösterdi ama elime vermedi kendi tuttu sinir bozdu ama sonuç olarak hala ne sakladigini bilmiyorum
En İyi Cevaplar