AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Çapkınlık biraz karakter meselesi. Zenginleşince fırsatlar ve imkanlar artıyor. Sebebi bu.
e tabi fakirlere göre biraz daha çapkın ;) para adamı değiştirir
Zengin erkeklerden koca olmaz. Hacca giden biriyse sıkıntı yok.
Alakası bile yok. Paragöz kızlar uyduruyor böyle şeyleri.
Hemen hemen bütün erkeklerin çoğu zengin fakir farketmezsizin çapkınlık peşinde zaten
Erkekler aşağı yukarı aynıdır, zengin adamın elindeki imkan artar sadece.
Alakasi yok parasi var diye yazan kasar cok olunca birde kendine kilik kiyafetine bakiyor ee dogal olarak her parmaginda biri oluyor
parayla etkilemek kolay hadi dıbırı (götü) yiyorsa erkekliği ile yapsınlar parasını kullanmadan🙃🤓🙃
Çapkınlığın para ile ilişkisi olduğunu düşünmüyorum. Tamamı ile ruhu ve karakter ile ilgilidir.
Çapkınlık parayla olmaz. Gönül çelene çapkın denir. Parayla yapana, parayla yapan denir.
Zengın olmuslugun verdigi oz guven ve guc ile ıstedıgım kısıyı ayarlayabılırım. Dusuncesı hakım ama kısıen kısıye gore degısır.
parayla istediğimi elde ederim düşüncesiyle biraz evet
Erkeklerin ruhu çapkın, ancak zengin olanın imkanı olunca bunu kolayca dışavuruyor. Fakir olan da fırsat kolluyor.
Zengin erkek capkin degil zengin erkegin parasini yemek icin etrafindan ayrılmayan kadin cok
Fakiler abaza oluyor tabii paranın gücüyle zanginler çapkın oluyo vaay ak bee
Kişiden kişiye göre değişebilir karakter meselesidir bence 😊👌
para olunca istedi kizi eldd ediyor istedine bip gezer eglenir aman hic ozenmiyorum oyle hayata
Erkekler zenginleştikçe etrafında altına yatmak için can atan kızların sayısı artıyor bence.
Parasına güvenen yarı yolda kalır :D o para da biter , daha başka şeylerine güvenmen gerek , mesela g*tüne :D
Bu da aptal aşıkların sonu :D
Para bazı işler için güç-kuvvet oluyor. Kimse bozulmasın bu cevabıma.
Çapkın değiller. Daha çok özgüveni oluyor. Ve karaktersiz
Bak soruda bile zengin fakir ayırımı olmuş zengin olunca çapkın oluyor fakir olunca sapık abaza oluyor
Erkeklerin çoğu parayı güç kadın ve eğlence için ister. Aslında güç ve eglencede kadın için bir bakıma
Yanı zengin adamın tipi yaşı boyu posu pek önemli olmadı için zengin adam daha çapkındır.. Yeter ki parası olsun cebi dolu olsun.
Para ile yapılan capkinlik değil bence. Önemli olan parasız yapabilmek. Senin karekterinle performansın ile tavlamak.
sanmıyorum :)) alkası yok fazla
Paranın gücü abazaliktan çıkarıp çapkın yapıyor şaka gibi
zenginler para kullanıyorlar bana versinler para bende çapkın olurum
O eylemi eğer zengin yapıyorsa evet çapkınlık. Fakir erkek yapıyorsa abazalık
E yani elde etme oranı yüksek. İnsanlar doyumsuzdur zaten.
Çapkın olmayan erkek mi var ama zenginler daha çok imkan buldukları için öyle görünüyor
Bunun maddiyatla doğrudan alakası yok. Zenginlik bir etken ama kişide bitiyor olay daha çok.
Paran varsa çapkınsındır.
Çok net söylüyorum
Evettttt
Maddi imkanin arttikca kadinlara daha cekici geliyorsun, haliyle firsatlardan istifade durumu
Parayı seven bayanlar daha kolay av oldukları için zengin erkel de özgüven olabilir
kafası boş erkek çapkınlığını ön plana çıkarır, önemli olan kafanın boş olması
Parası olan vurgun duymaz oluyor. Sanki herşeyin parayla marifet olduğunu düşünür.
neden olmasın ki :) arz talep olayı. kadınlar para düşlkünü olunca :)
Genetik bir şey çapkınlık. Ama zenginlik cesareti artırıyor😊
Zenginler çapkın, fakirler abaza. Bu denklem böyle oldukça düzülen değişir düzen hep aynı kalır.
Parası olan daha çapkın olmaktan ziyade sanki herşeyi para ile halledeceğini düşünüp hanzolaşıyor
Kesinlikle fakir ne yapacak Kızı alıp anca ya araba ya da arasokağa
Evet paranın verdiği özgüven ve rahat hareket edebilme çapkınlığı tetikler.
Para güç ve cesaret veriyor zaten parayı seven kadında tipe bakmıyor
çapkınlık bir hobidir ve tüm hobiler gibi ekonomik bir bedeli vardır
Bilmem hic zengin olmadim
Ama capkinlasmaktan ziyade bir seylere daha kolay ulasiyor
Evet zengin erkekler capkın olıyor kızları kullanıp fırlatıyorlar geberesiciler duygusuzlar
Alakası bile yok her zengin çapkın ya da her fakir abaza diye bı şey yok. Bir iki kişiyi görüyorsunuz sonra tüm erkekler çapkın ya da abaza diye nitelendiriyosunuz. Saçmalık
Gereksiz özgüven sahipleri oluyorlar ve paraya tav olan kızlar var oldğı sürece zengnlkle çaplınlık aynı ölçüde ilerliyor 🤷🏻♀️
İmkanlar artıyor diyelim. Lüks seven kadınlara cazip geliyor bence
ne alakası var annemin bmw siyle her gece sevgilimle çıkıp geziyom diye çapkın mı oluyorum
Yani çok param olsa harem kurarım. kızıl sarışın esmer beyaz tenli zenciydi asyalıydı falan.
kafakter meselesi bence zenginlik ile alakasi yoktur
Aman ne farkeder çapkın her sekilde çapkındır. 😄
Paran kadar konuş diye boşuna dememişler canım, para ile satın alamayacağın birşey göstersene?
Hayir para kokusu alan kadinlar paralilarin yanina dolustugu icin...
Çok para erkekleri çapkın yapıyor😊
cevap veriyoruz sonra
hesabın geçici olarak engellendi..
heralde yani ne demiş atalarımız paran warsa yancıkta mikin oynar. mcıkta :D