Bana zengin erkekler çok itici geliyor hepsi baba parasıyla 7/24 karı kız peşindeler hayatta başka amaçları yok kafaları başka bir şeye basmıyor
Arada mideleri olmadığını düşünüyorum
Yanlış mı düşünüyorum?
Arada mideleri olmadığını düşünüyorum
Yanlış mı düşünüyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Onlar zengin erkek değil zengin babaya sahip olan erkekler. Babaları musluğu kesse bir hiç olurlar
Alnı öpülesi yorum
Kendi emeğiyle çalışan zengin olan adamlar zaten yoğun bir çalışma temposuna sahip oluyor. Karı kız peşinde koşacak vakitleri yok. Hayatlarındaki kadını da yiyici takımdan secmezler.
Kanka işte o konuda yanılıyorsun onlarda takılacak kadın arıyor
Kadınsız yaşarlar demedim zaten sadece daha oturaklı ve düzenli bir hayatları olur sorumlulukları vardır. Çevrelerindeki kadınlar yanaşmaya çalışır onlarla olurlar en fazla. Yoksa hovarda yaşadıklarını dusunmuyorum
Tabi canım o konuda haklısın
40 yıl düşünsem bunu bir kızdan duyacağım aklıma gelmezdi dsfsjdfjksd
Napıyım yalan mı söyleyeyim olan bu
Babası çok zenginse gayet normal. Biner arabaya alır paragöz kızları atar havuzlu villasına bakar keyfine
Ziya
Hiçbiri şu yorum kadar koymadı lan en ufak bir art niyet yoktu içinde şurda iki gerçek fikrimşzi yazalım dedik
Sen zengin erkekleri itici bulmuyorsun, kafanda yarattığın zengin erkeklerin karakterini itici buluyorsun. İstediğin karakterde bir erkeği sırf zengin olduğu için itici bulmazsın örneğin.
Şöyle istediğim karakterde bir erkek de zengin olmaz
Çünkü ben karakterli bir insanı isterim ve ne yzaıkkş zenginlerde bu pek yok hatta hiç yok
Hepsi yukarda belirttiğim gibiler
Aynı fikirde değilim fakat saygı duyuyorum...
Herkesin fikri gördüğü kadardır ben magazinden olsun Instagramdan söylentilerden ya da hayatta gördüğüm zengin erkeklerden çıkarak bu yorumu yaptım
Benimde sana saygım sonsuz istediğin gibi düşünebilirsin
Sen gerçek zenginleri görmemişsin senin gördüklerin sonradan zengin veya züppe olanlar.
Doğuştan da sonradan da zengşn olsa zengin olup züppe olmayan erkek mi var
para negatif enerji oldugu için kimde olursa onu boş bir insan haline çevirir
Nihayet gözü açılmış bir dişi
Açıldı iyi ki de açıldı
Fakat şöyle bir durumda var.
Bu zenginlik fakirlik değil kişilik meselesidir.
Ben emekçi bir insanım fakir bir ailenin üyesiyim demiseksuel biri olduğum için düşmüş kadınlar ile isim olmuyor.
Fakat benim dengim erkekler vardı fakir olmalarına rağmen karı kız peşine düşerlerdi.
Hatta evli arkadaşım var bir tane geçen hayat kadını gitmiş anlatıyordu tersledim şaştı bne.
Çünkü eşi iyi bir insan
Ya bu dediğin bir fakir için kişilik ve karakterle alakalı zenginlerin ar damarı genelde çatlamış oluyo
Ben çatlamayanı ne gördüm ne duydum
Ha karakterlisi varsa o da yakışıklı olmayan fiziksel olarak kendini yetersiz hissedenleridir anca
Yani şöyle diyim ben insanları malları ile kategorize etmiyorum.
Zengin çocukları şımarık olur arsız olur evet fakat bu ebeveynlerinin yetiştirme biçimiyle alakalı
Yok ya ben biraz takip ettim biliyrpum bunun yetiştirilme ile alakası yok bir yerden sonra özgür bir birey olunca züppe oluyorlar
Aile istediği kadar iyi yetiştirsin bir fayda olmuyor
Bize ne mk sanki yahu.
Dedim ya zengin bir aileye üye değilim ama zenginlerin kafasına basacak kadar güçlendim.
Maddi durumda iyileşti
Karı kıza para yediriyorlar. O kadar fakirlik çeken insanlar varken
Ona yedirmese yine de hayır yapmazlar
Valla öyle şeyler görüyoruz ki dünyanın kaynaklarını böyleleri yok ediyor
Aynen
Bakın beyler böyle düşünen kızlar da var, yok değiller yani 😀
Sende mi brütüs
Yok ya ben itici veya değil diye yorum yapmıyorum, sadece her kız aynı değil demek istedim 😀
Bir insandan maddi sebeplerden nefret etmek, maddi sebeplerden sevmek kadar aşağılık bir şey
Hayır ama görünen köy kılavuz istemiyor
Bana da itici geliyo her şey sanki para saçmalık
Niye itici olalım yahu
Tek gecelik ilişkiler doyumsuzluğunuz 7/24 kız peşinde koşuyor olmanız hayatta başka amacınız olmaması
Bâkirim. Tek peşinden koştuğum şey ise hayallerim. Tamam konuştuğum kızlar olmuştur, ama bu her insanın hayatında olan şeyler.
Kanka zengin değilsindir sen
Kendini zengin sanıyorsundur
Gâyet zenginim 😅 yani ailem zengin. Ben kendi paramı kendim kazanırım. Babamın verdikleri de banka da durur öyle.
Bence senle zengin tanımlarımız uyuşmuyor bizm
Ben şu şirketleri falan olanlardan bahsediyorum zengin derken
Ultra lüks zenginlerden bahsediyorsan o ayrı. Onlar paralarıyla ne yapacaklarını şaşırıyor. Ama bu benim zengin olmadığım anlamına gelmiyor. İstediğimi alabilecek kapasitedeyim. Evlerimiz filan var. İyi miktarda kira gelirleri filan. Üstelik bu sene okul bitince havayolu şirketinde işe başlıyorum. Onunla beraber zaten daha da gelirim artacak. Babamın seviyesine ulaşmam zaman alacak ama ben biraz daha risk alıyorum. Borsa da filan varlıklarım var.
Dediğim gibi çıktı işte
Neyse hayatta sana başarılar
Bu arada kendi şirketimi de kurdum. O konuda da kendi çalışmalarım da var 😅
tebrik ederim o zaman seni umarım hayatında istediğin kadarf başarılı olursun ve her zaman karşına hayatta senin kadar iyi insanlar çıkar
İnsanları boşverdim ben. Kendime odaklıyım. Öyle kadın peşinde filan koşmam ama konuşmak isteyen olursa da bir şans veririm elbette. Beklentileri düşük tutmak gerek çünkü sonrası zaten hüsran olacak
Hayatta başarılar
Sanada
Troll beyler heyecan yapmayın :)
Yok değilim gerçek düşüncelerim biraz şaşırttı belki ama gerçek
Ben de esprisine yazdim. Her dusunceden insan var. Sana da saygim var aşkısı
Teşekkürler aşkısı
Böyle düşünüyorum ve düşüncelerimde son derece emin ve bu düşüncelerimle mutluyum
Tamam çiçeğim.
Zenginler öyle ama fakirlerin Bi hayat mücadelesi var her şeyin değerini biliyor
Haklısın
Baba parası ne alaka?
Yani kendi parasını kazanamayacak kadar boş
Bu milletin çok çok boş insana para kazandırdığı sayısız örnek var. :) ve başlıkta zengin değilde mirasyer desek daha güzel olurdu başlıkta
çoğu kız peşinde
Değil.