Sevgilim eski sevgilisi için beni terk etti. Canım çok yanıyor! Bana akıl verecek birine ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?

Bundan 2 ay önce bir ilişkiye başladım O İstanbuldaydı bense Antalya da çok mesafe vardı ama mesafe aşkımıza engel değildi ya da ben öyle zannettim. Herşey çok güzeldi mutluyduk ama son bir kaç hafta bana kendimi çok değersiz gibi hissettirdi sürekli en ufak şey de kavgalar çıkarmaya başladı onu kıskanmamdan olsun gerekli gereksiz herşeyden beni azarlamaya başladı ben alttan aldım her defasında çünkü gerçekten çok seviyordum ve bir gün yine böyle bir tartışma oldu beni heryerden engelledi ben de çok üstüne gittim diyip yine alttan almaya çalıştım bir şekilde ulaşıp mesajlar attım aradım ama bana s*ktirip gitmemi söyledi ben sabahlara kadar nerde hata yaptığımı düşünüp uzunca bir yazı yazdım onu ne kadar çok sevdiğimi anlatan beni engellediği için instagramdan fake bir hesap açıp ordan attım mesajı, instagram profilini açmış paylaştığı hikayeyi gördüm ve yıkıldım eski sevgilisiyle ilk fotoğrafını ve şimdiki fotoğrafını paylaşmış. Hazırda mı bekletiyordu ya da beni boşluk doldurmak için mi kullanmıştı bilmiyorum ben bana herhangi bir yerden mesaj atan biri olunca engellemeden önce ona söylüyordum arkasından iş çevirmiş gibi olmiyim aldatıyo gibi olmiyim diye benim suçum sevmek miydi ona asla yalan söylememek onu mutlu etmek için ona şiirler hediye etmek o ne isterse yapmak mıydı? Ona bunu bana neden yaptığını sorunca verdiği cevap şuydu aramızda mesafe var seni sevmiyorumdu. Ona sebebi buysa ona neden döndün ki beni kullandın öyle değil mi dediğim de hiç bişey diyemedi, bir gün herkes yaşattığını yaşar ama umarım sen yaşamazsın çünkü bu acı dayanılmaz ve şunu da unutma seni benim gibi kimse sevmicek dedim ve engelledim. Ve kadar saçma ki onu hala seviyorum bu yüzden kendimden nefret ediyorum. Unutamıyorum aklımdan çıkaramıyorum benim acı çektiğimi biliyor ama utanmadan bana ona bunu neden bana yaptın dediğim de hadi ordan git bırak peşimi diyebiliyor. Beni kendine aşık edip defolup gitti, başkasına gitti. Bu acı nasıl geçicek ben de bıraktığı bu yara nasıl kapanıcak?
Sevgilim eski sevgilisi için beni terk etti. Canım çok yanıyor! Bana akıl verecek birine ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?