Eşime sevgim bitti boşanmak istiyorum ama olmuyor?

6 yıldır evliyim 19 yaşında okulum devam ederken çok aşık olarak evlendim eşimle. Bir kızımız var 3 yaşında. Biz nişanlıyken bile eşimden şiddet görmeye başladım yersiz kıskançlıklar sürekli baskı vardı ama çok sevdiğimden kabullendim düzelir zamanla dedim ama daha kötüye gitti haksız yere çok dayak yedim. ailemi istemedi ne ailesi ne kendi konuşmadilar düğünden sonra. Ama ben elimden geldikçe güler yüzlü oldum ailesine kendisine görür dedim benim ona olan sevgimi sever dedim düğünde hiç birsey istemedim eşyalarımiz ikinci eldi birileri verdi kabul ettim birlikte çalışır alırız dedim yeterki sevsin herseyim o olsun istedim. Hamileyken bile dayak yedim başka kadın için çalışıyordum bide öyle o halde ise gittim. Bide her dayağın ardından ilişkiye girmek isterdi. Yani kısacası çok çektim. Onun dışında gerçekten çok çalışkan evine çocuğuna düşkün biri çocuk olduktan sonra çalışmadım iki ise gider kimseye muhtaç etmemek için kendime şahsi harcamama laf eder gerçi. Neyse zamanla bu yaşananlar ilgisizliği bencilliği ona karşı soğumama neden oldu sevgim sabrim bitti en son kavgalarımız da boşanmak istiyorum dedim ciddi ciddi ailesi laf yaptı kendisi içip yok ben seni çok seviyorum diye geldi çocuk var ailemin yanına gidemem tek başıma çocuğu alıp hem çalışamam. Ne yapcam bilmiyorum zor geliyor artık sevmediğim biriyle olmak.
Güncellemeler
+1 yıl
Cok teşekkür ederim yorumlarınız için durumumu paylaşmak anlatmak bile iyi geldi. Kendime olan güvenimi toplayıp son bir konuşma yapacağım düzelirse düzelir düzelmezse uzatmanın anlamı yok sanırsam. En mantıklı olan o, umarım her şey herkesin gönlünce olur.
Eşime sevgim bitti boşanmak istiyorum ama olmuyor?