Annenize-Babaniza-Kardesinize saygisi olmayan istemeyen bir Kariniz-Kocaniz olsa ne yapardiniz?

Sorum özellikle erkeklere ve kadinlar icinde gecerli; asagida yazdigim olayi esleriniz yapsa tepkiniz ne olurdu? O evliligi sürdürürmüydünüz?

Bir bayanla iliskiye basladiniz.Hatun en zor dönemlerinizde hep yaninizda oldu.Sizin icin fedakarliklar yapti.isini gücünü defalarca birakip yaniniza kostu hep, ama hatun en sonunda yeter ne olacaksa olsun bu iliskinin bir adi olmayacaksa bir daha gelmem dedigi anda; Bu hatun benim icin cok fedakarlik yapti evlenilecek hatun deyip, 1 hafta icinde nikah kiydiniz evlendiniz.

Fakat esiniz dügünden sonra ailenizi yilda bir defa ziyarete gitse sizinle, ailenizi yasadigi yeri begenmese, Gurbette ki oglunun evine gidemeyen Ana, oglunun evinde kalamayan bir ananiz olsa, kariniz istemese, kardesinizi istemese...Ayni sehirde 2 kardes digeri kiz, anneniz yasadiginiz sehire geldiginde hep kiz kardesinizde el oglunda kalabiliyorken, kendi oglunun yaninda kalamiyorsa, Ananiz bigünde sende kalayim oglum deyip, esinizle konusup ananizi eve davet edeceginiz zaman kariniz evden cikip gitse, bir aksamin kör karanliginda eve dönüp gelse ve aileinizi hic arayip sormasa, ananizi hep terslese, o kadina sicaklik beslermisiniz ?

Kadinlarda bu olayi kendi bir erkegin yapmis oldugunu düsünsün.

Evet böyle bir evlilik sizce ne kadar saglikli ? Bunun sürdürülme sansi olabilir mi? Eslerin birbirinin ailesine saygi duymasi gerekmiyor mu? Sevsin veya sevmesin...Bir Ana-Baba oglunun veya kizinin evinde 1-2gün kalamazmi? Zaten yavrusundan uzak.

Böyle bir esiniz olsa ne yapardiniz? Sizin icin daha önce yaptiklarinin hala bir degeri kalirmiydi?
Önce tatli dille uyaririm sorun ne anlamaya calisirim, olmuyorsa uzaklasirim.
Anami istemeyen bir kisinin yanimda isi olmaz.
Ondan sogurum.
Sorunu düzeltmeye calisirim, düzelmiyorsa bosanirim.
Diger... :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Suda var bahsettigimiz olayda Anne oglunun ve gelininin iliskisine asla müdahale etmiyor.Aksine gelinine saygili sakaci yaklasmak istiyor.Misal ben yaslaninca bana bakarsin demi kizim dediginde Gelin su cevabi veriyor.Ben sana niye bakacakmisim gibi sert ters cevaplar veriyor.Hayliyle anne kiriliyor.Oglunun evinde 5 yillik evlilik sürecinde 1 defa kalabildi.Oda dügün sonrasi gelininin etrafinda degil zaten 6 saatlik uzaginda, kardeslerine de ters davraniyor.Saygisiz yani ama evlenen kadar iyiydi
Annenize-Babaniza-Kardesinize saygisi olmayan istemeyen bir Kariniz-Kocaniz olsa ne yapardiniz?