Geçmişte sevgilimin abisiyle çıktım, ne yapacağım ben? Akıl verin..

mrhabalrr arkadşlarr bundan dört yıl önce simdiki sevgilimin abisiyle çıktım ne olursunuz dalga geçerek cevp vermeyin sevgilimin abisi 4 yıl önce evliydi ama benim haberim yoktu evliyke bana teklif etti bende salak gibi kabul ettim ama evli oldugunu bilmiyordum 2 gün çıktık evli oldugunu duyunca hemen terkkettim bide çocugu varmış yani kandırdı beni sonra aradan 1 sene geçti kardeşi bana teklif etti ben yok dedim önce sonra neden felan dedi bende abinle çıktım dedim ve bişey yaşamadıgımız için seni böylede kabul ederim dedi.. şu anki sevgilimle 4 yıldır çıkıyoruz abimden ailemden yemedigim dayak kalmadı hastanelik bile oldum vazgeçmiyorum diye birbirimizi çok seviyoruz askerden yeni geldi istiycekti beni abisi ortalıgı karıştırdı yapmadıgım seyleri söylemiş ailesine aileside istemiyo beni simdi sevgilim askerdeyken bana bir sürü söz verdi ümit verdi bana güven dedi ailem istemezse ben evden giderim yok başka şeyler ortaya atarım ama istetirim seni istetmedi benim içi hiç bir şey yapmadı şu an aramız baya bozuk ayrılmanın eşigine geldik ama ayrılamadık şu an beni hiç takmıyo bana çok kötü davranıyo 4 yıldır tanıdıgım adam simdi çok farklı ben ne yapıcam her gün gece gündüz aglıyorum ailemde çok üzerime geliyor ne yapıcam ben ne olursuuz akıl vernn :((
Geçmişte sevgilimin abisiyle çıktım, ne yapacağım ben? Akıl verin..