Kalacak yeri olmayabilir veya dertleşmeye ihtiyaç duymuş olabilir. Bu yüzden de evine davet etmeyi uygun görmüş diyebiliriz. Peki, siz böyle bir şeye müsaade eder misiniz? #GöktenDüşenAşk
Sevgiliniz, karşı cins arkadaşını evine yatılı misafir olarak davet/kabul edebilir mi?
kabul edilebilir ne yani eve davet etti misafir olarak çağırdı beni bırak git onun koynuna gir muuamelisimi yapalım :) kendine özgüveni olmayanların hayır kabul edilemez gibi bir cevabı olur... gayet normal kişi eşine güvenmiyor ya da kendisinde aynı temel yatıyorsa bu tarz ilişkilere zaten yol açmayın.
Ne münasebet, hayir tabii ki. Bana bu teklifle bile gelemez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla ben ünideyken sevgilim başka şehirde ünideydi benim bikere geldi ankaraya subaylık mülakatı için kız arkadaşım itiraz etmedi ama o gün pcde cam açık uyuduk bahanesi de seni uyurken izlemek istiyorum oldu 😀
Benim en iyi arkadaşım çocukluğumdan bu yana tanıdığım kardeşim dediğim kişi bir erkek. Ben böyle bir durumda onu eve almazdım. Kendi evi var neden benim yanımda kalsın? Kabul etmezdim ve sevdiğim kişininde böyle bir şeyi karşı cins arkadaşından kabul etmesini hoş bulmazdım.
En İyi Cevaplar