Sevgilimden çirkin olduğu için ayrıldım yanlış mı yaptım?

uzun bir yazı olacak şimdiden özür dilerim... sevgilim vardı beni çok seviyordu bende tabii çok iyi bir insandı kendisi yani derdime dert katmaz aksine derdimden dert alacak biriydi heyecanlanıyordum onunla konuşurken kendimi nasıl kötü göstersem dahi her şeyinle kabulümsün diyordu ve biliyorum ki beni kimse bir daha böyle sevmeyecek :( aramızda cinsel olarak da çekim vardı ama fotoğraf atınca tüm libidom düşüyordu yani aslında çirkin değil de istediğim gibi değildi biliyorum çok eleştireceksiniz ama yani ben ne yapayım evet bir kızdan sırf dış görünüşünden ötürü ayrılmamalı elinde değil ama ben ne yapayım yani o yokken ayrılıyoruz (bir daha bu sebepten ayrıldık yapamadım döndüm) ama her geri döndüğümde ilk bir hafta mutluyuz sonra benim aklım sürekli kızın güzel olmayışına takılıyor sürekli bir stres bir sıkıntı e bu ilişkiyi devam ettirmek kızı sevmememe rağmen kıza da yazık olurdu yani evlenseydik dahi aklım hep güzel olmayışında olacaktı hem mutsuz olacaktım hem onu mutsuz edecektim başkalarıyla kıyaslayıp kadınlık gururuyla oynayacaktım bir de ben çok görsel biriyim yani bir cafeye gitmeye niyetleneyim birinin giriş paspası sade diğerinin rengarenk olsun hizmet kalitesine bakmadan rengarenk olsun küçüklükten beri böyle ha bu arada kızı ilişkimiz boyunca prensesler gibi yaşattım ayrılırken de gerçek sebebi söyleyip kadınlık gururunu incitmedim beraber olsak tekrar canım cicim haftasından sonra yine mutsuz olacağım aslında ben bu kararı kızı düşünerek aldım sahteden olsaydı ilişkimiz daha mı iyi olurdu iş ciddiye binince ayrılsaydım yıkım daha büyük olmaz mıydı aklıma olumlu yanlarını getirip devam etmeyi çok istedim ama olmadı ama bir kızı da sırf dış görünüşünden ötürü beğenmemekte çok adice geliyor yanlış mı yaptım acaba? lütfen yardım edin özellikle kızların fikirlerini çok merak ediyorum yanlış mı yaptım dönmeli miyim?
Sevgilimden çirkin olduğu için ayrıldım yanlış mı yaptım?