Ne kadar birbirimizi sevsekte kendisi asker olacak boylu poslu esmer birisiydi yüz hatlari falan aşırı güzeldi bir de kendime bakıyordum aynada madde bağımlısı gibi resimdeki gibi kızlar varken onun vaktini alamazdim umarim güzel kızlar çıkar karşısina
Dış görünüş yüzünden sevgilimden ayrıldım haksız mıyım?
(Ben uzun konu yazmayı severim uzun uzun yazcam oku okumamak sana kalmış)
İç güzellik : insanlar belki bir çoğunluğu en korktuğu şeyler birisidir çünkü insan içini bilmek mümkün değil bazı sapik bazı tacevuz olabiliyorlar ve bunlar anlamak çok zor olsada imkansız değildir hiç bir zaman insan hareket den ve davranış şeklinden o insan ne oldu anlamak mümkündür tabii konumuz bu değil şimdi istersen asıl konumuz olan dış güzellik geçerim
Dış güzellik : insanlar gördü ve her zaman görebileceğimiz olan dış görünüş aslında dış güzellik ve dış görünüş insanlar için pek önemli değildir çünkü seven insan her türlü sever sevmen insan mahzet bulur ve ayrıl senin ki bu yüzünden aslında hani şunu bil ki bu dünya 1bin ve ya daha fazla insan var bazılar var aşırı derecede çirkinler ama bir erkek gelip bu kızı istiyor niye biliyor musun aslı önemli olan senin iç güzellik dir kalp temiz olması aklı olman dir hani sen iyi birisidir eminim bu konuda kendi bir erkek için yıkma git kendi daha iyi erkek bul tavsiye ederim
Birde yukarı fotoğraf kız sen isen çok güzelsin bunu bil isterdim
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Kendine güvenin olsun biraz belli ki adam seni sen olduğun içinde sevmiş bir yorumda kız laf etmiş dedin ya o kızın kendisi ne kadar güzel acaba merak ettim. Neyse amacı seni kışkırtmakmış muhattap olma üzülme kendini kimse için üzme! Hayat kısa her zaman bunu hatırla.
Dış görünüşün ilişkilerde ne kadar önemli olduğu kişisel bir tercihtir, ama unutma ki herkesin güzellik algısı farklıdır. Belki de sevgilin senin iç güzelliğine, karakterine ve ona hissettirdiklerine değer veriyordur. Özgüven eksikliği bazen bizi kararlarda yanlış yöne sürükleyebilir. Kendini başkalarıyla kıyaslamak yerine, ilişki dinamiklerinizi ve sevgilinin senin hakkındaki gerçek hislerini değerlendirmelisin. Kendine daha fazla sevgi göster ve unutma, aşk sadece fiziksel görünüşten ibaret değil 💖. "Nasıl daha iyi hissedebilirim?" sorusunu kendine sormayı deneyebilirsin. Nasıl bir cevap bulursun dersin?
Seni seviyorsa neden böyle bir şey yaptın? Aşkın dış görünüşle alakası yok. Belli ki komplekslerin var. Estetik falan ol veya çabala bir şeyler için..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Kizim ruh hastasimisin bu kadar kendini kotuleme cocuk bir sey dememis yapmamis sen niye kendi kendine bu dusunceye kafaya girdin de kafana gore ayrildin ki simdi durduk yere anlamadim
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Dış görünüş yüzünden
Cevap sahibi
1 yıl
Yav o bir sey dememis devam ediyor belli ki seviyor begeniyor sana ne oluyor yahu
Soran
1 yıl
Ben yetersiz hissediyordum suçlu hissediyordum
Cevap sahibi
1 yıl
hissetme iste
Soran
1 yıl
Maalesef hissediyorum kimsenin üzülmesini istemem
Cevap sahibi
1 yıl
sen bence kendin ayrilmak istiyorsun bunu bahane ediyorsun anladim ben
Soran
1 yıl
Hayır alakası yok millet laf etse yaninda ne bileyim aileside beğenmeyecek belki
Kendinizi niye kıyaslıyorsunuz ki herkes aynı guzellikte olmak zorunda değil binlerce erkek varken sende onu seçtin. Boyle bakmak lazım özgüven güçtür.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Eski sevgilim insanlara göre maymuna benziyordu bense dünya güzeliydim ama o benden ayrıldı arkasından harap olanda ben oldum çünkü tipi önemsizdi o benim için dünya yakışıklısıydı hala maymun dedikleri çocuğun resimlerine aşkla bakıyorum
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben onun daha iyisini hakettiğinj düşünüyorum madde bağımlısına benziyorum zaten asker olacak kendisi boylu poslu kaslı esmer sonra ki zamanlarda çok hayranı çıkar bence
Sen madde bağımlısına benziyorum diyip kenara çekiliyorsun aşkım kalk bir cilt bakımı yap makyaj yap kendini kanıtla dişil enerjini böyle çürütemezsin adam seni beğenmese yüzüne bakmazdı zaten bırak seninle çıkmayı azıcık kendine bak cilveli ol adam kapında yatar zaten kendini ezikleme onun gözünde de öyle görünme sakın sen ondan daha iyi olmaya çalış
Kendi kendine acı çektirmeye kalkmışsın. Korkularini endişelerini sevgilini söyleseydin ona göre bir karar alsaydın. Belkide aradığı şey bambaşka birseydir hem senin düşündüğün gibi birsey olsa neden seninle sevgili olsun ki
Bilmiyorum yorumda birisi tipsiz demiş öyle boş boş konuşan tipler var sevgilimin yanında da birileri der morali bozulmasın diye ayrıldım kolay mı sanki benim için
İyi güzelde sana tipsiz diyen senin tipini mi gördü. Goygoyuna yazmış niye onu ciddiye alıyorsun. Sevgilinin yanında da dese ne olacak. Sevgilin seni öyle görmüyorsa kime ne. Bana sorarsan aceleci davranmissin en azındansa endiseni dile getirip onunda cevabına göre karar versen daha iyiydi