Ben beşaylık evliyim eşim diyarbakır lı ben eskişehirliyim.eşimi çok sewdim ve kacarak evlendik.bi koluda engelli gibi tam kullanamıyo.üçay diyarbakır da yasadık ailesiyle.kimse yardımcı olmadı iş konusunda ve esrar ticareti yaptı yakalandı şimdi cezaevinde hayatını bitirdi bende bittim.boşanmak üzereyiz.infazı vardı zaten oda yandı enaz 7-8yıl yatar diyolar.ona yalvardım yapma etme bak sonumuz olur diye aileside bende ama dinlemedi kimseyi.nolur yardım edin öyle bir çıkmazdayımki intiharın eşiğine geldim onsuz yaşayamam ölüyorum günden günenolur bir akıl verin.
Cevabın nedir?
Benim eşimde cezaevinde ve 3 senelik evliyim bekarken 4 sene bekledim sonra çıktı evlendikten ve eski dosyası geldi bende kaçtım eşime bir tane oğlum var benim eşim 42 sene aldı 23 sene yatacak ben eşimi deliler gibi seviyorum eğer eşini gerçekten seviyorsan bekle 7 -8 sene benim cezaları göre az ben eşimi beklicem ne olursa olsun yaşım 24 ama ömrümü ona adadim onu yarı yolda bırakma gerçekten seviyorsan benim eşim gireli 1 ay oldu daha sana tavsiyem seviyorsan bekle haline şükür de mecbur kalmıştır Türkiye'de geçim gerçekten çok zor yarı yolda bırakma derim benden pay biç benim eşimin cezası daha çok anladın genede sen bilirsin onu içerde yikarsin ayrilirsan eşin iyi biriyse bekle
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eşinden boşanıp kendi ailene dönmelisin. Bir de psikolojik tedaviye başla Eskişehir'de. Esrar satıyor ve kullanıyorsa ilerki yıllarda rezil eder seni. İntiharı depresyonda olduğun için düşünüyorsun. HEMEN depresyon tedavisine başla. İyileştiğinde mutlu olursun. Kuran oku namaz kıl Allaha dua et o dualar seni hatalardan korusun inşallah. Kuran seni intihardan korur içini ferahlarır. Ailene dönemiyorsan kadın sığınma evine git boşandıktan sonra. Yeni bir hayata başla. Yaşın küçükse eğitimini tamamla - kadın evindekiler maddi manevi yatdımcı olacaktırlar.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle çok geçmiş olsun.. Allah tez zmnda kavuşmanızı nasip etsin.. yeni düzenlemelerde tutuklamalar zorlaştı somut delil şart oldu eşin ne şekilde alındı bilmiyorum imzalıya mı geldi? yani polise mi satarak yakalandı ya da bir ihbar sonucu mu alındı? eğer bir imzalı ya da ihbar yok ise hasbel kader gelişen bir yakalanmaysa eşin antremanlıymışda kurnaz adamdır nerede ne söylemesi gerektiğini az buçuk bilir işi içiciliğe dökebilir de ayrıca infaz ha deyince yanmaz şu anki suçtan ceza alırsa infazı yanar ki infazı yakıp yakmamakta mahkeme başkanının elinde olan birşey..
033 Yorumla
Soran+1 yılCok sagol un.bi arkadas daha varmış yanında siverekte yol cevirmesinde dur ihtarına uymayarak kaçmışlar ve yakalayıncada arama 57kg esrar nöbmahkemece tutuklanıp cezaevinde üçaydır yatıyo
Soran+1 yılGecen sene de ankda yakalandı baskın yediler.4,5ay yattı mahkeme şartlı saldı.yineyaptı bisene içinde infazıyandı bence.narkotikci tanıdğm var 7-8yıl yatar dedi
- +1 yıl
yol tutuklaması yani.. miktar biraz fazla.. 14 kilo ile yol tutuklamasında alınıp yerel mahkeme tarafından ceza alıp 1 sene sonra yargıtayca "2 kişi 14 kilo esrarı bilmem kaç ayda içip bitirebilir" ibaresi ise dosyası bozulup tahliye olanları biliyorum.. ama işte 57 kg. dışarıdan ceza almasını ümit ederim.. şimdi bir de yerel mahkeme ceza verirse tekerrür uygulayacaktır. tekerrüre hükmolunan cezalar mükerrürlere özgü infaz rejimine göre çekilir...
- +1 yıl
mükerrüre göre infazda aldığı her sene basına fazladan 1 ay yatar yani 5 sene alırsa fazladan 5 ay yatar verirler o da tekerrürden sebep işte.. 4,5 ay yatıp nasıl şartlı salındı?
Soran+1 yılAnkdaki içerdeki iyi halden salındı.siz avukat mısınız oldukca bilgilisiniz .yani nolucak şimdi neticede
Soran+1 yılAnkda 4'5ay yatıp çıktı ama cezası yargıtaydaydı onanmamıştı.
- +1 yıl
içerideki iyi halden mi? =7 yurtdışında olur genelde böyle şeyler o da 1 sene erken tahliye ederler 2012 senesinde çıkan denetim serbestlik yasasıda yurtdışındaki sistemi baz alarak gerçekleştirilmiştir. ilk defa sizden duyuyorum böyle birşeyi. bu arada hyr avukat değilim ama bu konulara oldukça vakıfımdır.. polisin fezlekesi ne şekilde.. savcının hazırlamış olduğu iddianame nasıl bilmeden bir şey söyleyemem avukatınız yok mu? ama size şunu söyleyebilrim eşiniz ceza alır..
- +1 yıl
miktar çok fazla 57 kg. öncesinde de şartlı tahliye diyorsunuz.. dua edin dışarıdan ceza alsın gerçi o da sonraları herşeyi rayına oturtmuşken hiç beklemedigin bir anda geliyor. ayrıca infazı ne kadar? şimdi bu suçtan alt sınır olan 4 sene 2 ayda alabilir yatarı 33 ay son 1 sene kala denetimden cıkar da gerçi bu ank. da ki olayda denetim serbestlikten çıkmış olması lazım sizin cezaevindeki iyi hal dediğiniz bu olsa gerek o zmn denetimi ihlal etmiş sayılıyor bu sefer yatırırlar hepsini.
- +1 yıl
eşinizin yerinde ben olsam samimi yaparım açık açık derim mağduriyetimi dile getiririm falan işte ağlamayana emzik yok.. kokain ve hap yakalatıp eroin ve esrar zulasının yerinide mahkemede kendisi söyleyen açık açık sattığını ve pişman olduğunu dile getirip 5 sene ceza alan biri vardı.. adam eroin ve esrar zulasının yerini söylemese mahkemeye pişman olduğunu inadıramayacak kokain ve haptan ceza alacaktı ki sadece kokainin cezası 6 sene 3 ay zaten :)) haptan ayrı ceza verir vermez bilemem...
Soran+1 yılVakıfım derken göreviniz nedir.mahkemesi oldu bihafta önce bir sonuc cıkmamış bidahaki mahkemeyi beklicek.nolur bilmiyorum nasıl bir savunma yapar karar neolur bilmiyorum ama ağzı cok iyi laf yapar eşimin.ankdada salıverilmesinin sebebi buda var.bağlaması çokiyi dir.kurtuluşu yok değilmi.bi iki sene yatıp cıksa onada razıyım
- +1 yıl
ama bu bahsettigim kişi samimi yaparak daha az bir ceza almayı başardı 5 sene aldı öptü başına koydu.. avukatınızla görüşün durumu yoksa zaten barodan tahsis edin bence samimi yapması mantıklı..
- +1 yıl
vakıfım derken şöyle ki eski bir hükümlüyüm ben.. kurtuluşu yok değil mi onu bilemem şimdi öyle şeylerle karşılaştımki bir tarafta sadece kenevir tohumundan ceza alan ihtiyar birisi diğer tarafta 4 kilo esrar ve silahtan salıverilen bir başkası öteki tarafta 55 paket jamaica ile savcının tutuklanması için hakime dahi sevk etmediiği başka birisi bu işler hiç belli olmaz.. ben sizi en kötüsünü hazırlıyorum ki yüksek olasılıklada öyle olacak zaten ceza alır ama ne şekilde dilerim dışarıdan alır..
Soran+1 yılİnfazı bir bibucuk sene enfazla yatıp cıkıcaktı.öyle diyodu.zaten ankda ki samimi yaptı mahkemeye öyle bıraktı.hakim baba adammış diyodu yanındakilerde cıkmıştı onun sayesinde
- +1 yıl
Allah kurtarsın diyelim zor gerçekten oradaki içinde dışarıdaki içinde..
Soran+1 yılYapıca savunma cok iyi olursa ceza almama ihtimali yok muhiç.yakalandığı gece polise rica etmiş aradı beni.sen haklıydın kendine yeni bir hayat kur dedi bana şimdi anladınmı niye yapma dediğimi dedim ağladı ama benim dünyamı başıma yıktı seni seviyorum dedi kapattı telnu
- +1 yıl
maalesef yok. burada 57 kg. dan bahsediyorsunuz 10 kilo falan olsa neyse diyeceğim ama 57 kilo elbette bir ceza alacak tek yapabilecegi ycezayı dışarıdan almak için uğralabilir.. ben eşinizin yerinde olsam dedigim gibi samimi yapardım gerekirse cezaevinden mahkeme baskanının dikkatine sunulmak üzere mektup yazardım.. öncelikle pişmanlığımı dile getirirdim sonrasında mağduriyetimden bahsederdim tarafıma bir ceza verlmesi gerektiginin bilincinde olduğumu ve...
- +1 yıl
mahkemenin vereceği karar saygı duyduğumu.. sabit ikametgahımdan ve dışarıdaki eşimin mağduriyetinden dolayı tutukluluk halimin kalldırılarak ceza verilmesini talep ederdim.. hee ama o ceza bir gün gelecek ona göre hazırlık yapılırdı yani birikim vs. bu da legal yoldan tabi.. yine eşiniz size gerekeni söylemiş he siz beklersiniz orası ayrı yani sayılı gün çabuk geçer müebbetlikler ne yapsın inanın müebbetlik adamların bile öyle umutları var ki yani 7-8 yıl hiç birşey.. insanlar süreli ceza...
- +1 yıl
alayımda kaç sene alırsam alayım diyorlar çünkü süreli cezalarda en ufak bir yasada kapı dışarı oluyorsun.. ki olası bir yasa senelerdir beklenmekte denetim serbestlik cıkarttılar son 1 sene dediler şimdi onun son 2 seneye yükselmesini beklemede insanlar bir bakmışın küçük çaptada ceza indirimi belli mi olur mahkum adamın umudu tükenmezz.. zaten en önemli şey de umuttur.. bir TCK değişse ki dillenen birşey oluşan boşluktan hoppp kapı dışarı :))
Soran+1 yılÇok doğru düşünüyorsunuz. Keske sizde bunu yasamış biri olarak bir konuşabilseydiniz bunları söyleseydiniz.belki daha iyi bir sonuc alırdı.ama imkansız sanırım
- +1 yıl
merak etmeyin zaten orada gerekli istişareler yapılıyor.
- +1 yıl
aslında şöyle bir ihtimal var eğer eşinizin yanındaki arkadaşı yani suç ortağı suçu üstlenir eşinizin o an kendisine arkadaşlık etmesi için bulundugunu söyler ise çıkma ihtimali var aslında tabi bu adamda bunu kabul ederse bu adam bunu kabul ederse şayet eşiniz onu kovalamalı yani cezaevinde ona bakmalı bu işlerin hakkı bu.. tabi her insanda kabul etmiyor ben hep derim 1 den fazla kişinin yanmasına gerek yok kim daha göz önündeyse suçu o alsın arkadaş..
Soran+1 yılBilmiyorum ki böyle bişey i yapar üstlenirmi.eşim öyle ni insan Degil sucu o üstlenir .ankdada öyle oldu
- +1 yıl
şimdi dosyanın içerigine bakılır karakol tutanagı, polisin fezlekesi, savcının hazırlamıs oldugu iddianame vs. onun doğurultusunda suç ortakları arasında bir istişare yapılır dosyada kim kafada görünüyorsa ona teklif sunulur kafada görünen biri yoksada yine konusulur tabi herkes böyle yapmıyor ama bence mantıklısı bu. suçu kabul edenede dışarı çıkan suç ortakları ellerinden geldigince destek cıkarlar.. bu şekilde de garanti çıkar demiyorum ama %75 olasılıkla çıkar. çünkü infazı var eşinizin.
- +1 yıl
infazı olmasa cıkma olasılıgı daha bir yüksek ayrıca daha önceden de bu tarz suça karışmışlığı var ama yinede dedigim gibi bu sekilde cıkma ihtimalide var..
Soran+1 yılSiz şimdi böyle konuşunca iyice umutlandım.ama konuştuğum kim varsa çıkamaz yatar 7-8yıl diyolar.siz neye göre bukadar umutlu konuştunuz
Soran+1 yılİnfazının olması çıkmasını dahamı kuvvetlendiriyor anlamadım ne demek istediğinizi
- +1 yıl
eğer ki suç ortağı suçu üstlenir ise diye konusuyorum.. hyr infazının olması ve daha önceden böyle bir suça karışmış olması çıkasmını zorlaştırır.. tabi bazı durumlar vrdır suçu biri üstlense bile tahliye olunamayan durumlar.. bunda olayın gelişimi ve dosyanın içeriği önemli.. 7-8 yıl yaatar ya da daha yatar o bilinnmez 1.5 yıl infazı var tamam o cepte diyelim bu suçtan 4 sene 2 ay alsa 33 yatarı var ee eşiniz daha önceden böyle bir suça karıştığından mükerrür uygulanacak.. o da...
- +1 yıl
her sene basına 1 ay yani 4 ay da mükerrürden gelecek etti 37 ay 1.5 senede infazı var 55 ay o da eder 4 sene 7 ay yatar demek hee ama 4 sene 2 ay değil de 5 sene alıpta mükerrür uygulanabilir o zmn yatarı 5 sene olur.. 7-8 sene yatacağını sanmıyorum 350 kg. yakalatan adam daha önceden ddefalarca kez aynı suçu işlemiş biri 5 sene aldı he ama tekerrür/mükerrür de uygulanmadı 3 sene 4 ay yattı çıktı.. kocanız bu suçtan en fazla 5 sene alır mükerrür uygulanır uygulanmaz onu bilemem..
- +1 yıl
Merhaba arkadaşlar benim. eşim de tutukladılar 2 hafta önce saticilkla yargılanıyor ama ne üzerinde ne evde ne is yerinde her yer arandı bir tane bile cikmiyo sicil temiz sabıka yok ilk kez boyle bisey yaşandı teknik ve fiziki takip var sade e durum ne olur
- +1 yıl
Sen kanun yasayi bilmiyorsun esrar yakatan ne olursa olsun ister gram ister kilo benim bir ark vardi şimdi muhatap olmuyorum paradan dolayi sikintisi vardi 4 kilo esrarla yakalandilar yol cevirmesinde 18 yil hapis cezasi aldi burada kimseye umit verme kanun yasa degisti sen 1 kilo yakalat bakim 1 senede cikitormusun
rabbim yar ve yardımcınız olsun.siz tüm herşeyi göze alarak evlilk yapmadınızmı? ve enlenmeden önce kısmende olsa bunları bilmiyormuydunuz? asıl olan yuvanın korunması olduğunu düşünürsek ve halen sevdiğinizi onsuz yapamayacağınızı dizzkate alırsak rollerin tersine döndüğünde neler hissedebileceğinizi düşünün yani eşiniz değilse siz içeri girseydiniz ve eşiniz sizi bıraksaydı neler hissederdinzi ya da yaşardınız?
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru fakat kendside hata yaptığı nı kabuletti ki bana yeni bir hayat kur dedi.yenilgiyi kendi kabul ettikten sonra ben napıyım daha
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
10Cevap
+1 yılne zayıf kadınsınız yahu ..
intihar edene kadar güzelce işini bul
çalış , kendine göre küçük bir ev bul.. güven kendine .(eşinin yediği bok bok değilde eşisin destek olmalısın (ben olmazdım orası ayrı) falan fıstık.
tabi ki aksilikler çıkacaktır toz pembe anlattım ki rahatla biraz :/
he diyosan armut piş ağzıma düş , konuşacak bişey yok zaten.10 Yorumlaabi şakamısın sen seviyorsunda ne olacak çalışıp kkazanıp içerdeki adama bakacaksın başka yolu yok yani sevgiden geberen tek sen degilsin şükret ki kıyısından dönmüşsün düşün 2 çocuk oldugunu seninde birlikte yakalanıp ceza evine girdigini
00 YorumlaOyle bir adami birak bence..her sattigi uyusturucu obur dünyada ona cehemnem olarak gelecek cicugun olsa onun vebali ona olur o õder.allah inancin tamsaöyle zararli adamdan uzak dur seni sevse zaten yapmazdi bunu helalinden calisirdi ..
00 YorumlaSeni çok iyi anlıyorum pes etme dua et hakkında en hayırlısını ìste allahtan çok zor bir durum ve alışkanlık haline gelmiş eşinde tövbe edip pişman olursa bekle sabret derim içerde bir başına bırakma onuda dört duvar arası sonuçta allah yardımcın olsun seninde
00 YorumlaMrblar benm eşim uyuşturucu alıp baskasina verme den dolayı dosyası açıldı uyuşturucu verdiği kişide ben ısrar ettm kendi isteğimle kullandm demiştir ve daha önce den uyuşturucu ilgili hiç davası olmadı sadece darp tan davası vard sizce bu durumda ceza alirmi
00 Yorumlaişsizlikten esrar ticaretine kaydıysa ben eşinden çok devleti suçlarım! keyfe yaptıysa haketmiş olur.
Eşin zor gününde yalnız bırakmamalısın diye düşünüyorum.Sabret, dua et.00 YorumlaMerak ediyorum ne oldu diye. şu an ben de ayni durumdayim hatta yeni konu paylastim bana da yorum yapar misiniz?
00 Yorumlane yaparsa yapsın o senin kocan sahip çık bence otur ve bekle derim
04 Yorumla
Soran+1 yıl7-8yıl nasıl beklenir sence çıkınca yine aynı şeyi yapıcak
Soran+1 yılAnkda yattı 4'5ay bisene olmadan yine yaptı evlendik yine yaptı.sence yapmazmı çünki kolaya kacmak en kolayı
+1 yılHamile degilsen bosa gitsin uzulur uzulur unutursun..hayatini mahvetme
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz dört sene mücadele ettik aileler istemedi kactım ailem gelip aldı sonra gecen yax yine kactık evlendik.kavuşmamız imkansızken biz basardık imkansızı basardık ama sonuç cok acı oldu cok.keske dediğin kadar kolay olsaydı
- +1 yıl
Cocugun olsa ne yapacaktin ki
+1 yılöncelikle intihar falan aklından çıkar o dedigin illet bizim buralara bulaşmış işte bıraktıramıyoruz abimdede var o sorun ama kullanıyor hep sarhoş gibi ama kesinlikle intiharı aklından çıkarmalısın sabretmelisin rabbine şükretmelisin her zaman
121 Yorumla
Soran+1 yılBana onsuz bir hayat yok ya eşim ya hiçç
- +1 yıl
haklsınız ama sabretmenis gerek yani dua aetmeniz gerek
Soran+1 yıl7-8yıl yicek nasıl sabredilir nasıl
- +1 yıl
destek olan kimse yok mu size
Soran+1 yılAilemin yanındayım ama kimse yarama derman olamaz zaten kinseninde umurunda değilim tek dert leri bian önce boşanıyım kurtulayım ondan . lanet olsun hepsinden nefret ediyorum aşk srvgi onsuz nefes alamamak nedir bilmiyen
- +1 yıl
peki senin aklından ne geçiyor
Soran+1 yılBoşanıcaz ikinci mahkemede.baskı var üstümde burada durucaksam mecburum.yoksa diyarbakıra yollıcaklar beni.napıcam bilmiyorum onsuz yasayamam nasıl bir hayat kurarım tekrar hiçbişey istemiyorum eşimden başka çok seviyorum onu canımı vericek kadar.
- +1 yıl
eklemiştim seni ama neyse emin ol ki senin ileride mutlu olmanı istedikleri işçndir insann anne babası kesinlikle kötülügünü istemez unutma
Soran+1 yılDaha bes aylık evliyiz.ve boşanıyoruz böyle kadermi olur.annem babamda olsa kimsrnin iyiliğimi düşünmesine ihtiyaç ım yok.ben eşim olsun yanımda bikuru ekmek yemeye razıyım.
- +1 yıl
bu nasıl aşktır ya anlamadım da ihtiyacım yok diyorsun yanlış yapıyorsun demedi deme
Soran+1 yılNevar aşkımızda anlamadığın nedir.niye yanlış yapıyormuşum
- +1 yıl
yani çok seviyorsun gibime geldi onu diyorum bizde urfalıyız kardaş annen babana ihtiyacın olmaması konusunda yanlış yapıyorsun onsuz yaşayamam diyede bişey yok unut öo lafı bir kere onu tanımadan önce ölümüydün sen peki
Soran+1 yılGibimi geldi onun için ve kavuşmak için iki kere kactım ona.annemi namaz kılarken bıraktım gittim eşime.benimki aşk değil ibadet hastalık tutku ne dersen.şuan deseler canını versen çıkıcak eşin cezaevi nden hiç düşünmem.veririm.buarada urfalıyız dediniz eşimde siverek te yatıyor
- +1 yıl
böyle konuşarak günaha giriyorsun farkında degilsin ama insan insan için canını vermez islam dini izin vermez buna taha temkinli yaklaş dua et başka biğşey yapamzsın sivere 2 saat bize evet
Soran+1 yılBeni bu konuda tanımıyosunuz.lütfen.siverek cezaevi ni biliyomusun bilgin var mıiçim cok rahatsız çok merak ediyorum iyimi nasil
- +1 yıl
cezaevleri hepsi aynıdır farkı yoktur birbirinden hangi konuda tanımıyormuşum seni
Soran+1 yılHiçbir konuda tabiki ama gönül anlamında hiç hemde hiç.heralde dünyada tek kalmışımdır nesil olarak
- +1 yıl
o zaman ypacak bişey yok sanırım
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
mesaj yazar mısın bana ya bişey sorcam sana
- +1 yıl
Sakin intihari dusunme soyle dusun yakalanmasaydi baska insanlari zehirleyecekti ve baska insanlara satip baska insanlarda baskasina satip oda hapse gireckti onu birak baska insanlari zehirleyecekti senin hayatinida maf edebilirdi sanada verirdi belkide kotu yola dusururdu sakin hemn ayrir ondan
+1 yılCok iyi olmus esrar satıyor ayrıl gitsin yakında cocugunuz oldumu onuda torbacı yapar
23 Yorumla
Soran+1 yılBukadarmı acımasız olmuş bu insanlar inanamıyorum
- +1 yıl
Oturdugum Yer torbacı kaynıyor 13-12 yasındaki cocuklar esrar içiyor bali cekiyor ne acıyıcam bu adama
Soran+1 yılEşim içmiyo caresizlikten.kimse yardım etmedi caresizlikten ysptıbunu oda sevdiği için değil
+1 yılAllah yardımcın olsun ne kadar suclu olursan ol sevıyorsan sesını cıkartamamıssındır dırenememıssındır
02 Yorumla
Soran+1 yılBenmi sucluyum pardon
- +1 yıl
pardon esınden bahsettım yanlıs yazmısım ne kadar suclu olursa olsun esın dıcektım esrar satmasından ötürü
hem haram yıyosun hem haramı seviyosun ..eşler boyle olmamlı ya olmamalı hiç din islam kalmamış..
00 Yorumla
+1 yılbir akıl mı verelim ? sen, sendeki aklı peynir ekmekle ye, sonra bizden akıl dilen ? üzgünüm
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. Öyle bir insandan hayır gelmez.Bırak düzgün bir hayat yaşa
00 Yorumlasaçmalıyorsun bu ülkeye fazlasınız bosanıp kurtulsana intihar ne demek sen mi suçlusun
01 Yorumla
Soran+1 yılKısmen bende sucluyum. Evlenmeseydik bu işleri yapmazdı gerci evlenmeden öncede bunu yapıyodu istda bizzat şahit oldum öyle kabul ettim ama aile kurmak bir gelecek kurucak genc bir insana ailesi akrabaları dahil sırt cevirdiyse yapıcak ne kalıyor geriye
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. nasıl yardım edebilirzki duadan başka elden ne gelir
00 Yorumla
+1 yılailenle hic bir bagin kalmadimi?
02 Yorumla
Soran+1 yılAilemin yanına döndüm
- +1 yıl
en dogrusunu yapmissin, tamam sevmissin ama sana göre degil ayrilmaniz en hayirlisi...
+1 yılsoruyu kaldır esrar taciri için yorum yapamam
10 Yorumla
+1 yılönce intiharı at kafandan. dua et... Sabır et..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. allah kurtarsın bana ulaş
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar bilen var mı ne okur
00 YorumlaAllah kurtarsın.
00 YorumlaYardim edin
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!