Arkadaşımın annesi birine para göndermekten girecekmiş ayrıntısını bilmiyorum. Çok korkuyor. Ona çok üzülüyorum. Nasıl yerler onun içini nasıl rahatlatabilirim. Orada filmlerdeki gibi şiddet taciz mobingden korkuyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet içerde dikkat etsin baskın uyurken öldürüler yok be aq 4 5 sefer girdim içerisi rahat sadece zaman geçmiyor kanka sen filimlere bakma adı üstünde film
Sen neden girdin Peki. Cidden rahat mi kirli çamaşır yıkatan baskı mobing yapan şişleyen falan yok mu
Ben kavgadan girdim hep rahat içerisi kanka rahat ne şişlemesi sen 01 çok izlemişsin öyle filimlere benzemez içerisi tam disiplinli kimse kimseye yanlış yapmaz elin den tutalar
Elinden tutarlar derken?
Bi de benzer suçlar. ayni yere. giriyor di mj.. şimdi para aklama suçundan giriyor kadın. Tehlikeli insanların içine düşmez herhalde
Sen kavgadan girmişsin sen bile rahat dediğine göre sorun yok herhalde.
Yok yok sorun ben başım dik girdim dik çıktım kimse kimseye karışmaz sadece çocuk ceza evi pis
Yok kadın cezaevini dedim. Filmlerde çok kötü şeyler vardı hep çünkü. Bildiğin normal ev hayatı gibi kimse kimseye bir şey yapmıyor eziğe sessize karışan yok di mi kavgaya bahane arayan ezen bulaşan tipler
Yorumlardan bir arkadaş kötü yerler oralar kavga bıçak birbirlerini yoluyorlar demiş yakınları girmiş. Cidden böyle mi ya
O arkadaş abartmış aq öyle bişe yok canım kimse kimseye karışmaz karışamaz disiplinli adam dan kan çekerler vallah kavga bişe olsa içerde tahliye olsan bile ceza evinin kurumu bırakmaz
Korkma sen kanka hiç birşe olmaz
Peki sana kimse bulaşmadi mi orada. ne yaptınız nasıldı ilişkiler.
Sadece 1 2 çocuk bulaştı onunda ağızlarının payını verdim kanka ama merak etme arkadaşının annesi kadınlar koğuşuna gidecek kadınlar daha anlayışlı
Kadınlar daha çirkef oluyor ya:( ama parasal sebepten girdiği için belki daha farklı kişiler çıkar. Oralarda nasıl olmak gerekiyor. Pasif olursan üstüne mi gelirler sessiz sakin olunca. Bi de parası olmayana temizlik yaptırıp çamaşır yıkatıyorlarmis doğru mu
Yaw kim sana bunları diyor kanka be ne alaka kim demiş parası olmasa çamaşır yıkatıyorlar tam tersi elinden tutup kaldırıyorlar parası yoksa bir ihtiyacın varsa karşılıyorlar benimde fazla param olmuyordu içerde ne ihtiyacım varsa alıyorlardı allah razı olsun onlardan orada sadece koğuş temizliği var kanka evini nasıl temizliyorsan orada herkes koğuşu temizliyor
Isyerlerinde Bile bir sürü şiddet mobing varken oralarda olmaması da şaşırtıcı geldi
Canım benim korkma bir sıkıntı çıkmaz ne öğrenmek istersen bana sora bilirsin
Ya valla hayat bu belli olmaz insan korkuyor. Ya Bi gün birimize bir şey olursa diye. Öyle bir durumda insan oralarda naparim beni ezerler diye düşünüyor
Korkacak bişe yok canım
Benim anksiyetem tutuyor. Biri bana isyerimde iftira atar eşyasını alır çantama koyar hırsızlıktan hapse girerim korkusu oluştu. Ben sessiz biriyim. Beni orada ezerler şiddet uygularlar. Korkuyorum
Hiç bir şey olmaz korkma
Mesela böyle sakin sessiz insanlar var mıydı onlara bir şey yapıyorlar miydi.
Ya da nasıl davranmak lazım oradakilere
yüz verme onlara mesafeni koru kanka
Yüz verme derken ne ters davran ne samimi ol mu diyorsun
Aynen kaanka
O zaman pek konuşmıcaksın öyle mj
Aynen öyle kimseye bulaşma yüz verme
Ama sessiz olunca tepene çökmezler mi iyice. Mutlaka laf atarlar Yani nolacak o zaman ya da şunu yap bunu yap derler
Sana sesiz ol demiyorum canım kimseyle konuşma eğer biri damarına basarsa sende ona basarsın
Iste kimseyle konuşmamak sessiz olmak değil mi. Mutlaka laf atarlar nasıl cevap vereceksin ki
Laf atarlarsa sende at ya da şikayetçi ol baktın bişe yapmadılar uzak dur ondan ya da başka işte çalış kanka
Biz seninle iyice muhabbeti sardık beee kanki olduk 😂😂
Hayır isyeri demiyorum ki. Hapishane diyorum.
Hapishanede kimse sana bişe yapmaz kanka disiplin ful orada tam tersi seni elinden çekip kaldırırlar yardım ederler hapishane de yatan kişi 2 ci ailesi dir
Emin misin ya. Mutlaka zorbalık falan olur ya sataşma olur. Onlarla da samimi olmamak lazım. En olmadı temizlik falan yaptırırlar. Nasıl davranmak lazım onlara. Ayrıca hepsi suçlu bunların. Niye elinden tutsunlar sataşacak yer ararlar tam tersine
Bi. de parayla ilgili suçtan girsen parayla ilgili suçluların içinde olursun di mi daha az tehlikeli olur onlar
Yaw sen fazla 01 izlemişsin galiba kanka içerisi öyle kötü değil 4. 5 sefer girdim ben temizlik yaparız doğru insan evini temizlemezmi bana çok yardım ediyorlardı seviyorlardı beraber oynuyorduk şarkı söylüyorduk voleybol oynuyorduk poker bile oynadık içerde
Bak namusuzluktan girme neyden girersen gir namusuzu ceza evinde barındırmazlar kanka
Namussuzluk ne mesela?
Mesela kadın para aklamadan girmiş içeri bu namussuzluk mu
Para aklama dan bişe yapmazlar namusuzluk çocuk istirmacısı sapık tecavüz den girenlere karşılama töreni hazırlıyorlar kanka
Iste bu parayla ilgili suçlular var ya onlar daha hafif suçlar di mi oradaki insanlar kötü olmaz
Kanka kara para haklamaya bişe demezler suçu bişe değil namusuzluktan olsa gʻœťún den işetiler
Yok ama cezaevinde olunduğu sürece sorun olmaz mı. Bi de mesela katille hırsız aynı yerde olmuyor di mj her suçun yeri ayrı
Bütün suçluların yeri ayrı dır kanka
Tamam yani para suçundan girenler daha iyi kişiler olur sataşan tipler olmaz
Olmaz kanka kimseye bulaşmada
Ben sessiz sakin biriyim. bulasmam ki ama millet bana bulaşmayı seviyor her yerde bu böyle oldu. Napcam o zaman
Kimse sana bulaşmaz bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demişler
Sen geçen arkadaşımın annesi girdi dedin
Evet sonra ben de korktum herkesin başına gelebilecek bir şey bu.
Bişe olmaz leee kimseyi camiden toplamıyorlar zati suç işleme başına gelmez
Sen bana her türlü suçu sor yatarını söylerim sana ben
Ya şimdi bana pek inandırıcı gelmedi tamam mı arkadaşın annesi birine para mı yollamış ona mi para gelmiş öyle bir şey. Ben de insanlara para yollamaktan veya para almaktan korkar oldum. Sonra bankacılık okuyan bir arkadaş dedi ki bankadan gelen ve gönderilen paralar yasaldır. O kadın o yüzden değil başka bir şeyden girmiştir dedi.
Ben neyden girdiğini anladım kanka tamam
Neymiş
Kara para haklamıştır suçsuz yere diyorsun böyle bir şey yapmaz diyorsan birisi onun adına haklamıştır sende dikkatli ol kimliğini babana bile verme üzerine hesap açıp kara para haklarlar özelikle papara açıyorlar haklamaları için
Hala yok asla vermem zaten deli miyim. Eft falan dedi. Demek ki eft değil mi. Çünkü bankadaki para yasaldir niye eft ile sorun yaşasın ki di mi. İsterse aklanmış parayı yollasinlar sonuçta bankada bu para alan için yasaldir. Bu böyle ise kadın başka şey mi yaptı
Yoksa ben de birinden borç almaktan falan korkarım. Kim bilir ne iş yapıyor nasıl elde ediyor parayı da yollayacak bana diye bu olayı duyduktan sonra korktum. Ama nasıl elde ederse etsin biz bilemeyiz ki onu sokan düşünsün di mi bankadan geliyor para sonuç yasal olmuş oluyor
Kara parayı kolay aklayamazlar kanka
Kadının ne yaptığı yakında kokusu çıkar
Peki hapishanelerde herkes kendi çamaşırını mi yıkıyor yıkayıp nereye asıyorlar
Kendi çamaşırını yıkıyorlar avluya asıyorlar
Baya konuşmuşuz senle haa
Avluya mi ayy nerde yıkıyorlar öyle lavaboya değe değe mi yıkanıyor Bi de avluya herkes asıyor kiminin pis kiminin temiz iğrenç olmaz mı
Olmaz kanka leğende yakıyorsun zati astığında yapışık olmuyor zatii
Herkese leğen mi dağıtıyorlar
orada masa arkadaşların var her masada 2 3 leğen canım
O ne ya anlamadım herkesin kendi çamaşırını yikadigi leğen yok mu herkes ortak leğende mi yıkıyor. Bi de aileler temiz çamaşır getirmiyor muydu
canım temiz zati leğenler sen niye bu kadar takıldınki buna senmi gereken içeri
Hayır bende hastalık var obsesifim üst düzey. Ne duysam ben yaşicam sanıyorum maalesef ve beynim beni hazırlamak istiyor her şeye.
Leyenler nasıl temiz herkes yıkıyor ama herkesin kendine ait leğene yok mu
Allah korusun ama istersen sana ait leğen alırsın parasıyla dilmi kimsede o leğene eliyemez
Sen beni takip et mesajlaşarak konuşalım ne bilmek istersen sora bilirsin
https://youtu.be/y3el5PimPmU?feature=shared
Buradaki gibi olursa ya. Her şeyi kadına yaptırıyorlar
Bu film kanka mk korkmana gerek yok
Naber bi şey dicem. Arkadaşımın annesi şimdilik dışarıda. Ama girecekmiş büyük ihtimal. Demişler cinayet kavga hırsızlık mali suçlar hepsi aynı yerde yatar hepsi adli vaka çünkü demişler. Öyle mi
Naber doğru aynı yere koyalar ama sıkıntı çıkmaz korkmasın
Biz seninle iyice arkadaş olduk ama ismini bilmiyorum 😆
Of ya ciddi misin. O halde sıkıntı çıkar nasıl çıkmasın. Sizde hiç olay olmadı mı toplam kaç ay kaldın hiçbir şey olmadı mı kimseye
Ismim hülya
Yav bişe olmaz namussuzluktan girmediği sürece bişe olmaz kadın dümbüklüğünden girmeyecek yaa
Ben kaç katilin arasında yatım biliyormusun
Hülya tanıştığıma memnun oldum
Belkide hırsızlık koğuşuna veriler dolandırjcjlıktan girdiyse
İste hırsızlık cinayet hepsi adli vakaymış o yüzden hepsi aynı koğuşmuş öyle mi.
Cinayet koğuşu ayrı dır ama orayada koya bililer korkacak bir şey yok canım ceza evi filmlerde sandığın gibi değil
Nasıl olmaz öyle adamların kaybedeceği bir şey yok zaten cinayet işlemiş daha ne olsun. Saan nasıl davranıyordu onlar peki
Yasabır ben kendim öldürmeye teşebbüs ten yatım kimse kimseye karışmaz orada bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın
Hiç bir skeme yapamazlar kavga eden olursada merdiven altına alırlar gardiyanlar
Ben bazı seyler okudum. sikaywtvar sitesinde. Annemi kaynar suyla yaktı diyenden tut da delilerin koğuşta ne işi var kocamı kestiler elinden diyenlere kadar
Onların vardır bir namususluğu bak neyden girersen gir ama tecavüz çocuk istismarından be kadın dümbülüğünden girmee
Kadin dümbüklügü neymiş
Ya ben şu çamaşır olayına taktım. Ya diğer kişiler kendi çamaşırlarını yikatirsa ezmek için. Veya başka zorbalıklar yaparlarsa
Sen çok film izlemişsin böyle yapan olursa varya koğuş çök yaparlar adama sonra kapıya verirler
Hmm ne bilim çok korkunç yerler olarak biliyordum ben oraları
Alakası yok
Biri çamaşırını yıkatmaya kalksa gardiyani çağırıp şikayet edip bunu engelleyebilir mi kişi
Gardiyan onu pas pas yapar
Nasıl birine para göndermiş torbacı ya da terör falan mı
Kadının arkadaşı demiş ki benden eft kesiliyor senin bankada o yok. Sana biri para yollayacak onu şuna yollar mısın
Hmm düşürmüşler resmen benim de bir yakınım benzer bir şekilde girmişti içeri 5 ay yattı gerçekler ortaya çıkana kadar
Nasıl çıktı ortaya. O da kurtulur mu acaba kaç yıl almıştı da çıktı 5 ay sonra. Nasıl bir yermiş ya kötü müýmüş:(
Biraz uzun hikaye tutuklu olarak yargılanıyordu zaten belli bir ceza kesilmemişti henüz ortada kesin bir suç olmayınca serbest bıraktılar ama kolay yerler değil tabii ki başka yakınlarım da geride teyzem 5 yıl yattı hatta teyzem dahi içeride birini pataklamış kadının kafasına merdivene oturup dizlerinin arasına sıkıştırmış bacaklarıyla saçını başını paramparça etmiş
Niye öyle dedin ya arkadaşın biri yukarıda öyle yerler değil diyor. Yoksa herkes ölürdü orada ya da herkes kavgaya karışirdi herkes kendi halineymis öyle şeyler eskidenmis
Öyle bir anlattın ki duyan da içeridekiler dışarıdakilerden daha efendi sanacak sonuçta hepsi suçlu manyak elbette ki kader kurbanları masum insanlar vardır ama öyle otel gibi ise ben de girmek isterim ekmek elden su gölden
Yorumda içeri giren arkadaş var gayet ekmek elden su goldenmis. Sıkıntı çıkarana haddini bildiriyorlarmis
O arkadaş buralarda takılacağına iş güç uğraşacağına bence yine içeri girsin ne uğraşıyor ki dışarıda benim de çevremden girenler var arkadaşım ve akrabalarım
Mesela ssesszi kendi halinde insana Bi şey yaparlar mi
Tabii ki daha düşük ihtimal bir şey yapmaları kimsenin başıboş da değil ama huysuz insanlar vardır yani SCR bırakır temizlik sırası da onda ise temizlemese olmaz
Arkadaşa sorar mısın karı da veriyorlar mıymış ben dışarıda bir şeyler düşüremedim de orada ekmek varsa bir gireyim
Tamam da kadının girdigi suç adam yaralama taciz veya öldürme gibi bir suç değil. Parayla alakalı bir suç. Böyle kişilerin olduğu yerde ne kadar tehlikeli olabilir.
Şans meselesi sanırım
Adı üstünde hapishane
Ceza çekme yeri