Eşim cezaevine girdi aldattı?

Merhaba arakadaşlar öncelikle okuyan hepinizden Allah razı olsun sizden tek isteğim saygı neyse konuya geçiyorum benim eşim telefonunu asla elletmez dokundurmazdı bile benim eşim öncedende beni aldatma durumu oldu yakaladım affettim çok sevdiğim için ve bir çocuğumuz olduğu için ben babasız büyüdügüm için kızımında babasız büyümesini istemiyordum açıkçası ama bu sefer ona çok güvenmiştim güvenimi gerçekten kazanmıştı ama onu uyarıyordum yanlış yapma sakına hataya düşme seni affetmem diye içime dogdukça dile getiriyordum şimdi ise bazı birtakım olaylarından dolayı cezaevine girdi ve ben telefon şifresini bilmiyordum arkadaşından e devletine girip mahkemelerine bakmak için rica ettim biliyorsan söyle diye oda biliyorum dedi ve bana söyledi sonra telefonun içi tertemiz iyice karıştırdıktan sonra bi kaç kızın olduğunu gördüm ve engellenmiş numaralardaki kızları görüntülü konuşma uygulamları oluyor azar gibi vs onları indirmiş silmiş telefonundan ne bileyim evet bırakacağım ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kızı var onunda ortak bir çocuğumuz var cezaevinde olduğu için mecburen telefon görüşünde beni arıycak durmadan onu görücegim istemiyorum sesini duymak yüzünü görmek daha yeni cezaevine girdiği için onun haberi yok bildiğim den ben çocukluğumu gençligimi yaktım onun için her zorlukta yanında oldum kıyamadım affettim ama beni hep canım yerine canım yerine koydu evet onunla son kez konuşup ayrılacagım ama beni kandırmaya çalışıcak her zamanki gibi üste çıkarak beni haksız çıkaracak ve durmadan arayıp ceza evinden kızını görmek için beni rahatsız Edicek ne yapmalıyım lütfen yargılamadan güzel ce cevaplar verin şimdiden hepinize teşekkür ederiö

Eşim cezaevine girdi aldattı?