TEK TEK YAZIN
NE OLDUGUNU BILMIYORSUNUZ
KOCAM BANA BIR KERE SENI SEVIYORUM DEMEDI
ALDATTIM PIŞMANIM AMA NEDEN PİŞMANIM SADCEE ALDATTIGIM ICIN KESKE EVLI OLMASAYDIM
ALDATTIGIM INSN BANA GÜL ALDI SENI SEVIYORUM DEDI
ÖNEMLI HISSETTIMM KENDIMI
Yani ablacım sen de az ilgi o****su değilmişsin, yemin ederim bir bitmiyorsunuz ! bir kere seni seviyorum demeyen adamla evlenirsen böyle olur ilk gördüğün sevgi sözcüğüne tav olursun. Ne diye tehdit ediyor seni o aşağılık adam?
bız önceden de sevgılıydık
Gidicen ne halt yediysen kocana tek tek anlatcan o çocuğu da doğuracan nays
ulan madem sağa sola vereceksiniz evlenmeyin lan tek başınıza istediğiniz haltı yeyin adamın altına yatarken sorun yok pişmanlık yok hamile olup tehdit edilince pişman olursun tabi afedersin de iyi olmuş
ben de ona dedım zaten ama kız kardesımle evlenmeden önce benım onda gönlum vardı kımse sana ınanmaz ıftıra atıyor derım dıyor
allah aşkına gönlün vardı madem evlenmişsin akıllanmadın mı bu kadar ahkaksızlık da biraz fazla siz iyice zıvanadan çıkmışsınız kız kardeşinin eşiyle yatmak ne demek nasıl bir sapıksın sen ya
ne olduğunu bilmiyosunuz yazmışsınız aldatmanın bahanesi izahı açıklaması olmaz
üvey
isteyerek evlenmedm kocam 15 yas buyuk benden
bak bak bütün bahaneler nasıl da hazır madem öyle
1 önce bir zahmet boşanıcaktın
2 üvey olduğu için belkide bilerek yaptın senin ne kadar dürüst olduğunu ne bilelim
evlenmeden önce svgılıydık bız
o benım hakkımdı benı sevyrdu kız krdesm grdı araya
uvey babam bnı ıstemedgm bırıne zorla verdı
amaan banane ne halt yediysen git sorumluluğuna al ha bide burda kız hesabı açıp mal mal triplere girme aslanım
Son pişmanlık neye yarar diyoruz.. Karşı tarafın tehdit ettiği zaman neden gidip durumu anlatmayıp böyle bişey yaparak kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz?
ben de ona dedım zaten ama kız kardesımle evlenmeden önce benım onda gönlum vardı kımse sana ınanmaz ıftıra atıyor derım dıyor
Birde kız kardeşinin kocası oluyor yani. Bu konuşmalar eğer mesajlasma ise ekran görüntüsü alabilirsin. Normal arama ise çağrı kaydını alabilirsin. Yüz yüze yan yanayken de telefonunun kamerasını kayıtta bırakabilir ya da ses kaydını açıp istemediğini söyleyip tehdit etmesini sağlayıp ses kaydı yapabilirsin.
hamıle oldugumu desem tehdıt etmez belkı :(
Kabullenecek mi peki?
kız krdesım de hamıle bılmıyorum kı kacar mı benle
Nerden bileyim ne yaşayıp ne koşulda olduğunuzu ama senin işin zor
hamıleym dıcem bklm nolck
de bakalm
Cevap
37Cevap
Daha profesyonelce trol soru sor kızım... Bazen bende böyle sorulat soruyorum ama sana nazaran daha inandırıcı. Kendine daha inandırıı trol sorular seç 🤣🤣😂😂
Aşk ı memnunun kaçıncı boyutu bu böyle 😬 şakaysa trajikomik degilse daha trajikomik
yok kaçtık valla
Doğruysa eğer bu hatayı yapcak kadar cesaretliysen, itiraf edecek kadar da cesaretli olman gerek.
insan bezen sonunu duusnmuyor
Karşındaki insanı sevmiyorsan bile saygı göstermen lazım.
o da benı dövmeseydı yok ananın evınde şöle mıydın böyle mıydın
Bizene aldatırken bizemi sordu arkadaşlar HAYIR bizi alakadar etmez
Güzel yaptı mı bari seni.. Senin yüzünden güven kalmıyor insan utan be utan!
Umarım troldur yoksa kız kardeşinin kocası kocan iksir semiz otla vemişler tehdit ediliyorsun hamilesin mutlu değilsin işin çok zor kadın
Sikma canını kimseye bisi söyleme çocuğu da doğur kocan ondan bilsin
kocamın 2. evılıgu
kısır kocam
ondn bosnmıs
ondan olmadıgı besbellı
ben hap iciyordum
bılmıyorum ınan valla
neden yaptın bunu kaç yaşındasın ve kaç aylık hamilesin kocanla sorununuz ne
sevdgım adamla oldum pısman deglm
kuzum gül almakla sevgi olmaz ki sana bir demet yolliyayım bu seni sevdiğim anlamına gelmez sevmek öyle dilde söylenecek basit bişey değil yalnış yoldasın pişmansan yaptığından çocuğu aldır ve ayrıl o kişiden değilsende eşinden boşan ve o kişinin seni sevdiğini anlamak istersen eşimden boşanacam evlenelim de gör gerçeği tabi olur yapma der oyalar sonra bir bakarsın heryerden engellenmişsin hamile olduğunu biliyormu
yok bılmıyor karısı da hamıle
seni sevdiğini söylüyor hamile olduğunu söyle ve ikinizde boşanın evlenin bak ne oluyor sonra vakit geç olmadan yap bunu
dıyecegım
mutalak sonucunu öğrenmek istiyorum
yrın derım
peki bekliyorum
kacmaya karar verdık
neden kaçıyorsunuz kaçmayın boşanın
her haltı yapın sonrada pişman olun, ne güzel dünya be, kocana yazık olmuş...
gül alan kişi tehdit eder mi hiç, karşı taraf tehdit ediyor diyorsun...
kocam sogan yeyıp yatmasaydı gul alsaydı
her neyse, kocana söyle, sana bir zarar vermese iyidir sonrada boşanırsın, sana gül alan kişiye varırsın...
gül alan da evlı kız k<ardesm de hamıle ama
beni ilgilndirmiyor bayan gizli üye , artık, kocanla, eniştenle ve bacınla çözecen meseleni...
Koz kardeşinin kocası mı
@Anarşist_Prometheus evet ama evlenmdn sevgılıydık
Tamam da bu seni düze çıkarmaz ki
@Anarşist_Prometheus olsun
Ne yapacaksın peki
Çok üzüldüm olan çocuga oluyor karşıda ki tam bir şerefsiz mis ssn zaten bir halt yemişsin kaç zaman oldu evleneli hic mi korunmadin😠😠😠😠
eşimle 5 yıldır evlıyım
kamyoncu ztn
6 ay yok
İşini bilerek mi evlendin çok zor bir durum ama ssnjn halt neden yedin ki mast yetmiyor muydu 😠 nasıl riske girdin korunmadin mi peki?
Yaşlar kaç çocuğun var mi sana bir şey derdim de burada olmaz 😔😔😔
30 yasındym kocam 45 ysında cocugum yok kocam kısır kocamın 2 . karısıyım zorla evlendm
Oo çok üzüldüm 30, yaş ikinci evliliğin mi bu adam a. Nasıl verdiler zorla neddn evlendirildin ki zz😠😠😠😔😔😔😔
bu benım kocam uvey babamın arkadasıydı zorla verdı ıste
burası mardın kaacaktım kacamadım aldattıgım kısı o sıra kız kardesımle nısanladılar kız kardesımın gozu vardı
Senin dediklerin doğruysa üzücü de kısır olduğunu bile bile nasıl korunmadin
Çocuk ne alaka tamam da Mardin diyorsun bide daha tehlikeli bosan adamdan namusuna ne. Laf getiriyorsun kısır mis bahanen de var!
ilaç içiyordum
Neden içiyordun sürekli mi yapıyordun
Kendine gel tevbe et bir daha da bulaşma mal mısın herkes istekli azgın ben de sen gibiyim ama mast yapıyorum herkes ilişkiye girerse nolur!!!
bırbırımızı sevıyorduk haftada 2 kez gelıyordu
Sen de aşmışsın yuh kız kardesinle evli yazık değil mi onunla niye evlenmiş bosan onunla evkense idin ya yani siz. Sürekli yapıyordun. Ben de tek sefer sandım tam dayajliksin sen kesin çirkin azgın kadınlardansin ben de evliyim hersey yolunda gitmiyor ama mast yapıyorum nasıl cesaret sende ki akrabamız öyle buluşalım dertleşelim dedi korkumdan dahi bir yerde oturmadım arkadaşça 😠😠😠
yapma pişman olursun :(
Yapmıyorum çok zor tutsam da kendimi daha yeni mast yaptım geçiyor ben bununla hiç o konulara dahi girmedim normal arkadaşça sadece bazı şeyleri biliyor iken sen bosan yoksa anlaşılan canın çok istiyor basın belaya girer bosan adam gibi birisi ile evlen çocuğu olan ki emin ol kısır olmadığından..
yok yapma valla seytan araya gırıo
Tabi öyle olur bide sürekli olgun fantezim var😠😠😠senn mast yapınca geçmiyor mu ki buluştun hadi bir kere yaptın hiç mi vicdan azabı duymadın iki günden bir yaptın ona da yazıklar olsun
Burada özelimi anlattırma çok doldum zaten geçmiyor 😠😠😠
Napiyon
valla napıım sevıyorduk evlı oldgmu bıle unuttum
En son ne zaman yaşadın mast gidemedi mi ki yaptın
? //
her hfta 2 kez ılıskıye gırıyoruz
Yuh senin ki de çok fazla
oooooo sonra kadın cinayetleri coğalıyor:D bırakta çoğalsın mk:D
helal olsun ne zeki birisin
evlenmeden de sevgılıydık kız krdesım araya gırdı :
Offf kötü kötü oldu buralar. Iyk...
Ve dünyaya bir arkadaşım daha gelir
Kafam güzel ya ne yazmışım ben
Kocana müjde ver baba oluyosun🤣🤣
kocm kısır
Trolde devrim Yaptın
valla kısır
ilk karısıyla ondan ayrılmıslar
uvey babamın arkadası benden 15 yas buyuk
içki masası hazırlarken bu pislık sapık benı tacız edıyordu
zorla evlendım
Eee o zaman sende ayrıl Çocuğun babası ile evlen
adam evlı o nasıl olcak
O da bosansin
kız kardesım de hamıle
Eniştenle. Mi aldattin
evet ama önceden sevgılıydık bız
Midem kaldırmıyor keşke buharlaşsan
Yılan hikayesi voll bilmem kaç cevir kazı
Biraz mantikli sallayın
Allab rahmet eylesin, de.
Olur öyle bir daha yapma...
Allah tez zamanda belanızı versin
senın de
Senin gibi aşifteeenin duası kabul olmaz. İffetsiz kevaşeee
o ne kevasee
Biraz araştır bakalım 😀
Aferin iyi yaptın şimdi uyuda trolleme milleti.
Karşı taraf niye tehdit ediyor ml mı o?
ben pişman odlum eşim kamyon soforu :( bosluktaydım bır hataydı :( ayrılmak ıstedım sımdı kocana derım dıyor :(
Tamamda oda evliymiş oda ifşa olacak
Yuh ya haha Brezilya dizisi olmuş
ben napıım sımdı
Söyle diyeceksin yalvarırsan kurtulamazsın
ondan hamıle oldugumu desem acır mı kı bana
Yok artık daha neler dahada kötü olur
ters mı teper kı
Trol falan değilsin dimi?
degılım
Şaka gibi 😃
Aferin
kaçtık kurtulduk :)
Sonra ondanda kaç 😄😄
hyr huseyın benım ılk ve son askımdı
cocougmun da babası olck
İyi birsey demedik ya 😃
Bişey demiyorum sadece izle ve gör diyorum.
Allah belanizi versin
Allah belanıZi versin hepinizin
Degdimi 5 dakikalık zevk icin
değdi
Bu soruyu dün gecede sormuştu erkek bu şerefsiz kız degil
kız degılım kadınım
uvey babam zorla verdı
isteyerek evlenmedım
Günahsız seni doğurana laf söyletme iğrenç pislik
benı doguran keske dogurmasaydı
Erkek bu kadın değil ugraşma boşuna
Yolunu kaybetmiş mal
Evlenmeseydin aqum o zaman!!
şu yaprakların üzerine przvtf takin mk ya🤣
ÖZ kuzeninmidir?
kız krdesımın kocası
o nasil oldu öyle onunla yatiin?
evlenmeden sevgılıydık kız krdesm aramza gırdı
İnanma buna milletle dalga geciyo
@umut34yanlızçck hayır
Neden hayır
Sende onu tehdit et
Dediği mesajları ss al ya da sesini kaydet
haklısın
kız kardesım babalarımız ayrı annelerımız aynı uvey yanı
Keşke böyle bir hataya düşmeseydin. İyi veya kötü bir yuvan varmış. Aldatmak çözüm değil. Sevmiyorsan boşanıcaksin. Kocan çalışıyor mu çalışıyor sana bakıyor mu bakıyor ilgileniyor mu ilgeniyor birazcık hatta biraz değil senin yaptığın karaktersizlik açık net
ilgılenmıyordu
kocam benden 15 yas buyuk
benle ılgılenmıyor
kel göbeklı
soğan yıyor
Ama bu aldatmani gerektirmez üstelik zaten aldattığın kişi kardeşinin kocası. Valla allah a şükür kız kardeşim yok. Resmen dünyada erkek bitmiş kardeşinin kocasına yürümüşsun. Kocan ilgelenmiyorsa bosansaydin. Aldatmak çözüm mü? Kardeşinin suçu ne ha? Senin yüzünden ve o şerefsiz kocası yüzünden ay midem bulandı çok kötüsün açık net
Çok çok kötüsün
kardesım evlenmeden önce bız sevgılıydık ama
kader ayırdı bızı
Evlenmeden önce sevgili olabilirsiniz ama bu yaptığınız iğ. renç. lik sürekli kötülük olarak degistiyorlar baslicam bunada ha. şu an ikinizde evlisiniz her şey mazide kalmış. Kocani boynuzlamissın ve üstelik şu an kendini savunmaya çalışıyorsun yazık. Karakter eksikliği çok galiba?
sevıyorum asıgım pişman degılım sevdıgım adamın olmusam
Yemin ediyorum bu kadınlar niye bu kadar salak resmen cinsimize hakaret olarak gönderilmişsiniz. Kızım adam seni kullanıp attı üstelik tehdit ediyor deli misin divane misin? Adam evli üstelik sende evlisin. Kardeşinin kocası. Ya azcık gurur utanma yok mu yemin ederim ablam olsan kendi ellerimle öldürürum anasını satayım. Gece gece tüm sinirim bozuldu.
adam sevıyorum dıyordu ama bna gelınce ınandım beni sevıyor huseyın nazmıyeyı degıl
Her seviyorum diyene vericek misin? Allah ıslah etsin. Sevdiği için sikip attı üstüne tehdit etti dimi ağzımı bozdurma.
bozma ben bır tek onunla oldum kocam zorlaa sahıp oldu bana agladım
Boşan o zaman.
bosamaz
Bak kızım ülkede adalet diye bir sistem var. Gidiyorsun diyorsun ki ben kocamdan boşanmak istiyorum. Sonra diyorsun ki gecinemiyoruz yapamıyoruz olmuyor diyorsun aşağıda yorumda seni dövdüğünu söylemişsin. Git bir hastaneye darp raporu çıkarttır. Boşanma davani aç şiddetli geçimsizlik falan de boşanma.
Boşanma davani aç sonra ayrıldıktan sonra ne halt yiyorsan ye ki tabiki kardeşinin kocasından uzak dur sonuçta bacının kardeşi. Onun üzülmesini ister misin? Kendini onun yerine koy boynuzlansan ne hissedersin? Empati lütfen
töre adalaat bacım bızım burda ben ölmeyı göze aldım
Doğulu musun? O töre devri bitti kızım aç gözünü artık. Arkadaşım doğulu ne töre kalmış ne bişey. Ölmek veya öldürmek çözüm değil. Boşan gitsin. Sen yoluna o yoluna. Bacının kocasından da uzak dur. Kendine yeni bir hayat kur. Madem hamilesin al cocugunu uzaklara git. Karnındaki çocuk bir hata sonucu ama onun bir suçu yok sonuçta. Bebekler melektir. Onu da al git. Ne kardesin duysun ne ailen duysun. Madem bir halt yedin. Bari herkesten uzağa git ne yaparsan yap.
huseyın ı almadan gıtmem o bacım nazmıyeyey bırakmam
Hüseyin'in de senin de yeminlen neyse ne halt yersen ye.
huseyıne laf deme
Nasıl tehdit ediyor? Ne diyor?
kocana derım kardesıne derım dıyor
Devam etmek istiyor heralde seninle
Troll sorularrr
Çok tuhaf
Ne iğrençsiniz
Biz ne bilelim lan
Hoydaaaa
Hayırlı olsun
Çok yaşa inşallah.
G eber yazmıştım hain KizlarSoruyor.
Seviyorum dememişmiş ulan AYRILL AYRIL bu kadar mı zor boşanmak? Aldatmaya gelince iğne ucu kadar neden arama peşindesinşz sevmiyorsan sevmiyorsa neyi zorluyorsun midesiz insan?
zorla evlendırıldım burası mardın
Ya bir defol git ya zorla evlendirilmiş. Zorla mı aldattın peki midesiz? Karnındaki o bebekten utan eniştemden peydahladım yavrum seni dersin. Ablana yazık kocana yazık. Zorla evlendirildin diye çık sokağa aç bacağını bu senin hakkındır. Zorla evlendirildiğin mardinde enişteyle yalnız kalabilecek özgürlüğü bu haltları yiyecek zamanı bulabiliyorsun buna da hayret
kocam uzun yol söforu.
enıstem dıye dusunme evlenmeden sevgılıydık bız
Allah seni islah etsin sana tek kelime daha etmeye değmez sen çok adi bir pisliksin. Aldattığıma pişmanım deyipte aldatmanı sana göre hafifletecek argümanlar yapmıyor musun. Yaşattıklarını yaşa inşallah ki sevmenin veya sevmemenin, zorla veya severek evlendirmeknin aldatılırken fark edip etmediğini anla. Dünya üzerinde ne yaparsa yapsın hiçbir insan aldatılmayı hak etmiyor tabi sen yanıyorsun alttan anlamazsın. Or... seni
sensın şıllık sus
Akraba nasıl akraba
kız kardesımın kocası
senın nasıl oldu
valla kaçtık mutluyuz
:) allahm yah
sagol hayatım yakısıklı erkek :)
:) :) :)
iyi b. k yedin moron
Aldattığın kişi kocan ondan hamilesin yani
yuh be
hayırlı olsun