En basta su yeni moda düğün salonunda nişan olayı 3 kere düğün yapılıo bea bir nişan kısın sonra düğünden bigün önce yıne salon tut bunkez kına ertesi gün baska bir salon düğün yahu bunlara verceğim parayla on numara yurt dısı balayı yaparım bea hatta aslında işyerindende alcan bir 20 iş günü izin 1 ay belirlediğin bikaç ülkede tur yapcan valla on numara olur ama bir iki günlükte olsa mutlaka bir karadeniz yayla evi görmek lazım
İçki kültürü nerde ve ne zaman düğün adetimize karışmış hiç bilemedim. Ama tamamen saçma bir şey. İçmeye mi geldin iki insanın mutluluğunu paylaşmaya mı?
Bana düğün de dahil hepsi manasız geliyor. Çok yakınların olduğu sade bir nikah olabilir belki. Ama diğer türlü şaşalı organizasyonlar o kadar büyük bir israf ki. Kendi için yapan da vardır ama çoğunlukla her şey başkaları düşünülerek yapılıyor ve birsürü masraf. Evliliğin tadını çıkaracakları zamanda düğün borcu ödüyorlar
hepsi gereksiz geçenlerde iş yerinde bir arkadaşım nikah kıydı başlarında aile yok aileleri memlekette tutturmuşlar düğün de isteriz diye çocuk bana diyorki bize sahip çıkan yok ama biz evleniyoruz diye onlarıda eğlendirmek zorundamıyız dedi:)
kına gecesi için tutulan organizasyon boşuna masraf onların yaptıklarını bizde yapabiliriz orda ki 2 3 kız eğlenecek diye o kadar para veremem birde bekarlığa veda partisi boş geliyor bana
Komple masraf ya, ota boka yapılan masrafla Maldivlere tatile gidersin. Berbere gidiyorsun, damat olacağını duyunca o bile seni şey ediyor. Sokaktaki serseri bile para istiyor sanki babamın evladı kardeşim
@Nutellaaasuu gelenek görenecek deyip milleti yedir içir eğlendir sonra bir ton masraf ve stres ol kimse mutlu memnum olmaz. düğüne verecem 20 binle gier eşimle tatil yaoarım. aile arasında yüzük tak. nikah salnunda kokteyl yap tamam
@partlycloudy teşekkürler bencede millet eğlecek memnun olmayacak dedikodu yapacak gidip keyif yaparım 500 kişi ye yemek vermek yerine 2 kişi 15 gün gezerim
Öyle düşünmen çok saçma bence sen bunu millet için yapmıyorsun ailenle birlikte yaparsın zaten sevmediğin insanın senin sözünde kınanda ne işi var bilmiyorum aynı fikirde olmayabilirsiniz tabi bu zaten benim düşüncem ama açıkçası ben direkt nikah salonu evlilikten ziyade herşeyin benim için usülüne göre sevdiğim insanlarla birlikte olmasını isterdim saygılar... 😊
En İyi Cevaplar