Bizde çok meşhur 😅 kapı tıngırtisi bile yeter oynamamız için 😅hele benn..
Çok yoruldum ya dün oynamaktan ayaklarım ağrıyor 😅 yigenime bir söz keselim dedik daha nişan bile değil 5 altı saat oynadık hoparlör kurup 😅 maşallah bana 🥰🙊
Bizde çok meşhur 😅 kapı tıngırtisi bile yeter oynamamız için 😅hele benn..
Çok yoruldum ya dün oynamaktan ayaklarım ağrıyor 😅 yigenime bir söz keselim dedik daha nişan bile değil 5 altı saat oynadık hoparlör kurup 😅 maşallah bana 🥰🙊
MaşAllah Allah mesut etsin 🌸🌸🤍memleket Mardin meşhur da işte bizim aile kız vermesini bilmediğinden hiçbirimizin düğünü olmadı. Gönül rahatlığıyla oynayamadık yani.
Amin canım teşekkür ederim kızları niye vermiyorlar 🙊
Rica ederim. Yok veriyorlar ama düğün nişan nikah kina gibi gelenek haline gelmiş çalgılı çengili oynamalı şeyler bizde sevilmiyor. Kız kuzenim de bu yaz evlenecek. Çok istedi düğün olmasını zar zor ikna ettik amcamı. Öyle yani kız babaları her yerde böyle mi acaba? Kızını verirken cenaze veriyormuş gibi karşı tarafa yük olmamak için düğün istemeyen kina istemeyen ne biliyim... kızın istiyorsa yap gitsin. İçinde kalıyor sonra insanın.
Kız babaları üzülür böyle ama düğün kinaya karışmazlar bizim burada yapılır
Gençlik yılarım da henüz 16-17 yaşlarım da başladığım 7 yıla yakın yaz dönemin de Düğün salonları ve kına gece işlerin da çalıştım nerde ise her yörenin düğünleri gördüm ve yaşadım diyebilirim.
" İki elin kanda da olsa gel, sensiz olmaz" derler sevdiklerim... Bende gittiğim düğünde oynarım deli gibi oynarım, yıkarım adeta ortalığı, Gelin ve damat bu yorgunluktan nasıl bir zifaf geçirirler... Ba na ne... beni il gi len dir mez :D sevdiklerim "Angara oyun havaları çalar ve söylerim, Acaaaaa yip oynarım
Kambersiz düğün olmaz denilen kişilerden biri sayılıyorum...
Kurban bayramı sonrasına Düğün Davetiyeleri var nerde ise her hafta sonuna bir düğüne davetliyim İstanbul da olanlarda var şehir dışı olanlar da...
https://www.youtube.com/embed/n7Qs8DlXpwwAntepliyiz biz yemek oyun Bizim işimiz... Tabi ben düğünlere gitmeyi tercih etmiyorum.. nadiren mecburo gittiğin oldu onda da oynamıyor diye konuşuyorlar lannn benim geldiğimde dua edeceklerine
Kız ahaa ayaklarını bas suya sonra melhem ahaa benim ayaklarını girmişti 🤣🤣🤭 kuzendi benimde oyy oyy üç yerde düğün ahaa ben bitik ahaa.. canparesi ayağına melhem🌺
Kanka enerjinle resmen e-spor finali havası estirmişsin ortama, böyle anlatınca ben bile orada hissettim kendimi 😂 Bizim Eskişehir’de de her türlü dans oyunu, halay falan döndürülür. Zaten düğünde oyun oynamayanı reportluyoruz, strateji baştan belli 🕺 Eğlenmek önemli, bırak ayaklar şişsin, keyif süper! Senin kadar pro az bulunur valla 🎮💃
Cevap
25Cevap
Düğün sevmiyorum maalesef ben ya, görünce kaçıyorum :D :D o kadar akrabayı görünce krkuyorum istemsiz :D
Meşhur tabi. İlginç oyunlar da var
Düğüne gitmem hiç
1. Çingeneler
2. Hintliler
Bu dediğin şekilde ses duydumu oynarlar. Sen Antepli değil miydin 🤣🤣
Maşallah sana.
Meryem mi Meryem mi
MaşAllah ablama 💕🥰
Roman havasıyla meşhurdur 😅
Trakya'da da öyle kapı gıcırtısına oynuyorlar damat halayı ve Kasap havası meşhurdur oralarda.
Maşallah gerçekten enerji dolu olman ne güzel. Dinç tutar dinç
Maşallah tabi ki nasılsınız, iyisiniz umarım
Bizim burada davul zurna orkestra ve bizimkiler akardion ile düğün yapılıyor
Evet meşhur tabi ki horon dedin mi akan sular durur hareketlenir 😂
Bizim düğünlerde çiftetelli Roman havası kesin çalar Ankara havaları çalar
Ankara 'da yaşıyorum ama ben hiç düğünlere gitmiyorum çocukken mahallede düğünlerde oyun havası oynayanları çok görüyordum ama senelerdir görmüyorum
Meşhurdan ziyade illa oluyor sağda solda sesler de geliyor hani yakın salon da var çevrede
Ben düğüne gitmiyorum artık ama evet meşhurdur
Ankara mucuk havalari
Omuzdan yukarı elleri kaldırma nikah düşer derler 😂
Annem gibi aynı. Kuş ötse oynamaya başlıyor
Aksine ben oynamayı sevmem düğünleride sevmem
Darısı sana diyelim hayırlı olsun
Maşallah. Cidden çok taktir edilesi bir durummuş
Karadenizliyim bizimkiler kol bastı oynuyor..
hic düyüne gitmedim hep nikah
Ben izlemeyi seviyorum
Kafkas oynanır bizde..
İyi oynamalar
Döktün mü?
Anlaşıldıı :)
Evet limon limonu soyleyenle ayni il ve ilcedeyiz
Meşhurudur😂
Halayı çok meşhur
Coğrafya kaderdir
Meşhur
Evet meşhur