Dansçı kızlar... 🤦🏻♀️ Ne alaka mesela! Sadece ben sevmiyor olamam dimi? Gelinle gelmeleri, tüylü aparatlarla dans etmeleri falan sanki mısır kraliçesi, AYRICA GELİN ÇOK SÖNÜK KALIYOR YANLARİNDA BENCE
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Valla o nedimeler yırtmaçlı dekolteli giydikleri zaman ben bakıyorum tabi gelinde orada o da seksi giyinmeli yoksa sönük kalıyor
Ohooo ben bile bakıyorum, fos ya cidden para koparmsk için her şey.
Onları izlerken iştahın kabarıyor mu, 😂
Yok kadınlar sizin gibi her şeye kabarmiyor knk
Kabartma tozundan farkım yok, ama sen pastanın içindeki şekersin 🌹
Neden ya Zeybek gösterisi felan çok güzel, kınada oluyor senin dediğin nedimeleriyle
Zeybek yok bizde, nedimeler falan fos ya tamamen para koparma işi kızlar bi de benden güzel olacak falan yolarimmm muhteşem bi show yapmicaksam dansı kizlara gerek yok bence
Evet baya güzel oluyorlar cidden 😄 düğün günü gelinden güzel olması sıkıntı
Evet bi de nasıl kıvırıyorlar falan , dansöz getirenleri hiç anlamıyorum hani nedimeye bile kızarken ben xhskfjdjxks
Dansözde kalp krizi geçirirsiniz lütfen 😅
Evet cidden bel dansını baya abartıyorlar
Kesinlikle
Mevlütlü en güzeli
Ben direkt imza atıp eve dönme taraftarıyım ya xjsmfjnsks ama mevlüt de baya güzel bari sevap knk yani cjdkfjdk semazen gösterisi oluyo çok iyi
Onlarda ortada dönüyor 😵💫
Kesinlikle beybi bende saçma buluyorum ama tabi eğlenceli de oluyor
Yok ya eğlenceli olsa ne yazar.. hani gelin bensem, benden daha gösterişli, güzel kızların olması.. bir şey yaptıkları olsa bari. Damadın kafası karışır bikere. Yok çok saçma ya.
Öyle ki zaten aşkım o gün senin günün işte yaygınlaştığı için kimse oturup saçma kötü vs. Demiyor
Aynen öyle
Düğüne gelen dansçıya damadın kafası karışacak diye nasıl bakabiliyorsun? Kendine mi güvenmiyorsun eşine mi?
@minikkladyy kendime güveniyorum, eşim yok şu an evleneceğim biri yok ama genel olarak saçma görünüyor bana göre. Tüylü büyük yelpazelerle slk slk dönüyorlar ne alaka mesela 😂 Bugün gittiğim düğünde onu bile yapmadilar tamamen kazık yani.
@minikkladyy ayrıca bu kadar Pollyanna olma bence
Abartılı şovu bende sevmiyorum. burada demek istediğim senin oradaki cümlen dikkatimi çekti onun üzerine yorum yaptım. Birinin eşi kendi düğününde gelen dansçıda aklı kalabilir diye düşünmen. Zaten geliyo 2 şov yapıp gidiyor. Aklı fikri kaymak isteyen adamı kendi düğününü geç hiçbir yerde tutamazsın ki? Sen aklı kayar diye tatile gitmedin diyelim o izlemiyor mu bi yerlerden sanıyorsun mesela … O yüzden kendine ve eşine güvenmek önemli. Kendine güveniyorsan çekinmezsin bu tür şeylerden , eşine güveniyorsan buna ihtimal vermezsin
@minikkladyy ben babama bile belki anneme bile bazı konularda güvenmem, genel olarak söyledim bunu. Bu konu için de eğer gerçekten aşk diye bir şey olsaydı, insanlar bu kadar bozulmuş olmasaydı o zaman farklı düşünürdüm. Damadin akli kalmasında hadi hata ettim, gelin benim o kızlar orada benden neden daha dikkat çekiyor ki? Bugün gelin mesela dış kapının kolu gibi durdu, kötü görünüyor bence.
orada gösteri yapılıyor işte kısaca. Abartılı olmuş olabilir. Kadın kendi güzelliğine güveniyorsa , yanındakilerin parlamasından rahatsız olmaz 🙅♀️
@minikkladyy olabilir, kişiden kişiye değişir
Elbette 🙃
BİM evlendiği zaman sanki survivora gidiyordu ne güldüm ona ya
BİM kim kanki?
Abim ya
Habsnhxbdjd aynen bu akşam gittigim düğündeki damat da öyleydi
Abime dedim ne saçma bir şey yapmışlar 🤣🤣🤣
Aynen chdnjdj
Yapacak bir şey yok kendin ayarlarsın tabi ben evlenmemde olurda çıkarsa biri aklımda nir şeyler var
Ben de evlenmek istemiyorum ya offf, ha mecbur kalicam belki çevrem dolayısıyla falan ama düğün vs bana saçma geliyor. Geleneksel biri değilim, dini yönden tamam da...
Bak evlilik illahim düğün olucak değil ben bazı kılzar yüzünden evlenmiyorum aşkı sevgiyi unutmuşlar o yüzden çevremde olsa evlenme
Bana kalsa imza atıp eve dönüş direkt, ha belki takı töreni için küçük bi kutlama olabilir nfjdmfjdkjdk
Yok ya ben senin gibi birini çok aradım ya yala takıldılar ya yakışıklısın olmaz dediler ya da araba istediler en güzeli belar kalmakm🤣🤣
Halay başında ya da pistte kendini ön plana çıkarmaya çalışan o kız.
Genelde dikkat çekmek için saçma sapan hareketler yaparlar.
Düğünün kendisi saçma zaten. Akşam iki kişi sevişcek diye adını unuttuğun akrabalar göbek atıyor
Dansçı olabilir ama bi disco topunu kafasına geçirip gelmesi saçma tabi
Bilmem hiç düğünlere gitmiyorum
Git bundan sonra eğlenceli oluyo
Gidemiyorum utangaç çekingen biriyim hayatım eve kapalı asosyal geçti gençliğimi de hiç yaşayamadım senelerdir evden dışarı bile çıkamıyorum
Düğün hiç sevmem yapmam da
Bi sorum olucak konuşabilir miyiz?
Ne hakkında
Beni yorumlamani isticem mesajda kız gözuyle
Düğünün kndisi sacma
O tercihi meselesi bana da saçma geliyor tabi de
Düğünün kendisi
Düğünün kendi başlı başına saçma geliyor bana
Düğünün kendisi
Düğün