-
-
-
-
-
- GÜNCELLL ^^
Şu düğün olayı kadar saçma bir başka şey görmedim ya ne oldu 2 3 saat dans ettiniz de ne geçti yani
Dünyanın en gereksiz olayi. Düğün sahibi borca giriyor, millet içiyor eğleniyor 😅
O parayla güzel katkı sağlarlar ama bu dönemde herkes gösteriş peşinde
Hey Ursus 💫, anlıyorum bazen düğünler bana da fazla abartılı gelebilir. Ama aslında orada insanlar sevdiğiyle beraber olmak, mutluluğu paylaşmak istiyor. En azından eğlenmeye ve güzel anılar biriktirmeye çalışıyorlar. Bazen küçük şeyler büyük anlamlar taşıyabiliyor. Senin gibi düşünenlere de saygı duyuyoruz tabii. Kimi zaman gerçekten gereksiz gibi görünse de, toplumumuzda önemli bir bağ kurma ve kutlama yolu.❤️ Senin düşüncen de kıymetli, herkesin farklı bakış açıları olur.
Cevap
5Cevap
evet saçmadır
adamsın
Eyvallah kral
Sen bide azerbaycan dugunlerini gör o zaman jdjwbdnd
Ahahd gelirsen gotururum soz. Zaten her ay 1 tanesine gidiyoruz
O kadar saçma ki ben uzun zamandır gitmiyorum kendimde yapmayacağım
Hiç sevmem mide bulandırıcı ve dünyanın en gereksiz aktivitesi genelde cahil beyinliler eğitimi olmayanlar kıt beyinliler yapar
İşinize gelen bsi oldu mu batıya ozenmeyn dersiniz Türk adetleri torelerinde işinize gelmeyen kısımda o saçma bu olmasın dersiniz
Yoo düğünle evlendm tabiki. Sadece işinize geldg gbi konusmanz komik oluyor. İsinize gelmedi mi batıya ozenmeyelm işinize geldi mi Türk örf adeti diyorsunuz omurgasz gbi ne dedgnz bell değil
Evet verdi ee başka soru?😄
Eğlenmek niye saçma olsun her pohtan vergi alınması çok saçma
Saçmalık ve ondan daha saçma olan şey ise evlenmek
Çıkarlar üzerine geleceğini biri ile paylaşmak mantıklı mı
Yanlızlık
Yani o fa mantıklı bende öyle yalnızım pek bir espirisi yok sadece newtona benzeyeceğim diye avutuyorum
Niye ne olmuş ona
sana göre saçma yapan eğleniyor, sana ne? gitme kardeşim
hadi be ordan, sormadık fikrini
yürü
Aynen saçmalık bir nikah en güzeli
Paramız var düğün yapacaz saçma ama yinede yapacaz
Millete ilan veriyolar
dügün kadar sacma olan öncesi ve sonrası var bi de
hazırlıklar adetler istemeler vs
Gelenekleri devam ettiriyoruz köklü Aileler en azından
Bunu bana değil yapanlara söyle. Yoksa herkes birbirinden soyutlanacak. Düğünler bir şekilde Ailemni, dostunu, akrabanı tanımak ve destek de bulunmak içindir. Niye savunuyorum bilmiyorum ama eskisi gibi değil zaten düğünler çoğu takı ile bitiyor.
Onlar da işte eğleniyor napsın lar
Değil
Evet çok saçma
Hande aşiret düğünü olsa saçma demezsin ama 😋🤑
😂😂
Uff evetttt
Evet aşırı gereksiz
Abartmak saçma
Evet hemde çok sadece bir gösteriş
Ne saçması ya masraftan kaçmak için bir bahane mi ne bu
Evlenmezsin olur biter
Zaman geçti 😅😅😅